Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Na most érkezett meg az aksi, viszont még elég friss az élmény, sajnos eleve a micr ousb port kontaktos össze vissza kell tördelnem a csatit hogy töltsön, meg ugyan olyan irtelen és gyorsan merül az új akksi is :/ de egy két órából nem tudok véleményt mondani persze
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Keeperv85 #19529 üzenetére
Igazán nincs mit
Amint azt felettem említették, valóban van nagyobb kapacitású aksi is a telefonhoz, tudsz olyat is venni, persze ha szükség van rá. HA nem sürgős várj egy 3-4 hetet és ha megjön az aksim mondok róla véleményt
bár sztem egy aksinál a problémák később jönnek.
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Repsol600 #19527 üzenetére
értem köszi szépen hogy még élteted a topicot. Meg 1600ft-ot megér hogy feltámasszam a kicsikét
én szerettem nagyon ezt a telefont
-----------------------------------------------------------------
Ha valakit érdekelne/ még lenne vkinek ilyen telefonja innen vettem 5,38 €-értFigyeljetek erre a számra (Li3716T42P3h594650)mert találkoztam pár olyannal aminél oda volt írva hogy kompatibilis ezzel a telóval, közben meg teljesen más aksi.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, elővettem újra a telefonom, most elsődleges telefonként hazsnálom, viszont az akksi tropa, kb fél napot bír úgy hogy nem is nyúlok hozzá.Hol érdemes hozzá venni akksit, egyáltalán érdemes, vagy ink vegyek új telefont?
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, frissíteni szeretném a telefonom, azonban csak 4.0.4-es verzióm van. Hogy tudnék 4.3-ra frissíteni, vagy ne álmodozzak?
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, hogy tudom leformázni a telefonom belső memóriáját, és hogy tudom újrarakni az egész androidot? tele van szeméttel és meg akarom tisztítani.
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
szbazsi123 #19419 üzenetére
értem, köszi linket tudnál küldeni?
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani kiegészítőket a telefonhoz? Ebay-en nézegettem szilikon tokokat, az a standardet vettem meg hozzá ami kb minden telefonhoz van, és 1-2 év után teljesen szétnyűtte a telefon külsejét, letépázta a festéket tiszta karc lett.. Esetleg tudnátok ajánlani rá olyan tokot ami elfogadható minőségű, vagy csak szimplán kevésbé sz@r mint az előbb említett?
Valamint hátlap és akkumulátor után érdeklődnék, hol, és mennyiért lehet venni?
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok vettem egy OTG pendrive-ot és használni szeretném ZTE Grand X IN mobiltelefonomhoz, azonban olvastam hogy szükséges hozzá root. ÉN semmit nem értek a root-hoz teljes mértékben kezdő vagyok.. tudtok javasolni root-olást amit elrontani nem lehet olyan egyszerű?
-
ZTE_luky
aktív tag
Esetleg tudsz vmipyen mas programot, lehet azzal jo lenne? Vagy adjak meg en uj csatolasi pontot, mit csinaljak?
-
-
ZTE_luky
aktív tag
USB hoszt vezérlő programmal kipróbáltam kiírja es észleli a pendriveot, azonban nem tudom megtekinteni a tartalmat, es nem tudok semmit se csinalni vele :/
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, OTG-vel kapcsolatban lenne pár kérdésem
Nem nagyon értek hozzá, van egy maxell dual 8GB-os
pendrive-om bedugtam a mobilba de nemigen ismeri fel..
kell hozzá root, kábel vagy esetleg vmilyen applikáció?
válaszokat előre is köszi -
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok érdeklődnék, hogy ZTA Grand X in-hez működik-e Samsung HDMI kábel, vagy nem?
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, kérdésem is lenne a a mobillal kapcsolatban,
már lassan 1 éve hogy megvan, és nagyon elégedett vagyok
vele, de van néhány kisebb problémám vele.Először is a legnagyobb h. kb hetente vagy kéthetente egyszer azt csinálja éjszakai töltésnél hogy rádugom a töltőre és csak úgy bekapcsol a kijelzője és úgy is marad. Akár hányszor felébredek mindig be van kapcsolva, és ha kinyomom utána pár perc és újra bekapcsol.. Engem nem zavar, főleg úgy nem hogy töltőn van és nem merül na de nem tesz rosszat a telefon élettartamának?
Másik problémám is töltéssel van, hogy rádugom és nem tölt nem is világít, nem tudom talán nem érintkezik? Az miért van? Amúgy gyári eredeti töltöm van külön rendelt micro usb kábellel.
Akkumulátorral is van néha problémám, de ez is csak heti, kétheti egyszer hogy megbolondul az aksi vagy nem tudom, alig használom vagy van mikor nem is használom és pár óra alatt lemerül, úgy hogy semmi nincs bekapcsolva rajta se wifi, még csak hálózaton sincs (Flight mod-ba van)
A rádióval és a vakuval csak annyi kérdésem lenne, hogy nem lehet vhogy beállítani vagy vmit telepíteni ahhoz hogy működjenek? Meglehet lenni nélkülük, de nagyon előnyösek..
Kijelzője nektek is lilul napfényben? Az normális?
Picit nagyobb nyomásra elszíneződik az érintőképernyő..Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok valaki pls mondjon olyan ingyenes autós versenyzős játékot jó grafikával ami elfut a mobilon (GXI) kb olyant mind az NFS játékok.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
#40993792 #11721 üzenetére
Heló, köszi a gyors választ, már megnéztem Marketen, de ezek csak olyanok hogy egy ikon az asztalra, és ha rákattintok akkor ki kapcsol, ha meg bekapcsolom akkor meg animácó nélkül bekapcsol.
Nekem olyan kéne ami vmilyen gesztussal/animációval rendelkezik és ne feltétlen olyan minta vagy kód beírásával működjön, hanem például ha az adott sarokba elhúzok egy kört akkor oldjon fel, vmi olyat amit csak én tok hogy hogyan kell feloldani..
Tudtok vmi ilyesmit? Aki tud pls segítsen
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem
Hogyan vagy honnét tudnék keresni képernyőzár alkalmazásokat (pl gyárilag a minta vagy a csúsztatás) ?
Mert nagyon érdekelne lehetne alkalmazásként letölteni egyet, mert a régieket már unom, vmi új kéneElőre is köszi a válaszokat
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Tomacko #10826 üzenetére
Oké, köszi szépen, bár nem tudom hogy megint mit mondanak majd rá, ezelőtt is visszavittem T-be, azzal az indokkal hogy elkezdett recsegni a hátlapja, és kérdezték hogy a telefon még használható? mondtam rá h. igen, és elküldtek a francba.. :S
Sztem megint hasonló fog történni, végül is használható a mobil.. Nem tudom, azért egy próbát megér
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, annyi kérdésem lenne hogy mekkora baj az h. telefonomon (GXI) a kijelző alsó középső tájékán van egy pont ha közvetlenül arra vagy kicsit mellé érintek (nem csak ha erősen, hanem akkor is ha finoman érintem) elszíneződik. Úgy tudom ,ez gyenge kijelzőre utal, nektek is fenn áll ez a probléma? És mellyire nagy b aj? Lehetnek később vele nagyobb problémáim is? A telefont december 21-én rendeltem, tehát még elég új, ez normális?
-
ZTE_luky
aktív tag
Vki pls segítsen!!
Megpróbáltam már párszor vmi nagyobb játék letöltését mobilra (Sims, NFS, GTA) de nem sikerült sohase. Vk ia ki jártas a témában légyszíves segítsen mert egypár napom elment rá és sohase sikerült.
Én így próbálkoztam: leszedtem egy apk és egy obb filet. Az apk fjlt valahova feltettem a mobilra, az obb filet/ könyvtárat (valahol nem obb fájt töltöttem le hanem egy egész könyvtára) bemásoltam az sd card/Android/data vagy sd card/Android/obb mappába. Feltelepítettem az ak filet, az sikeresen feltelepült, és vmikor az volta baja hogy újra le akart tölteni obb file-t play áruházról wifivel, vagy pedig elindult fekete képernyő, aztán vagy újraindult vagy kezdőképernyőre lépett, de volt olyan is amikor lefagyott.
Valaki legyen szíves segítsen, nagy szépen köszönöm előre is!
-
ZTE_luky
aktív tag
Vki pls segítsen!!
Megpróbáltam már párszor vmi nagyobb játék letöltését mobilra (Sims, NFS, GTA) de nem sikerült sohase. Vk ia ki jártas a témában légyszíves segítsen mert egypár napom elment rá és sohase sikerült.
Én így próbálkoztam: leszedtem egy apk és egy obb filet. Az apk fjlt valahova feltettem a mobilra, az obb filet/ könyvtárat (valahol nem obb fájt töltöttem le hanem egy egész könyvtára) bemásoltam az sd card/Android/data vagy sd card/Android/obb mappába. Feltelepítettem az ak filet, az sikeresen feltelepült, és vmikor az volta baja hogy újra le akart tölteni obb file-t play áruházról wifivel, vagy pedig elindult fekete képernyő, aztán vagy újraindult vagy kezdőképernyőre lépett, de volt olyan is amikor lefagyott.
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
counterbill #10133 üzenetére
aha ismerős, engem is frusztrál :S
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, vki segítene?
Már másodszor szedem le Play-ről Grand X In-re Az Off Roads Legends nevű játékot, és mid a kétszer leszedte a 70 mb-ot, aztán kiírta hogy enm sikerült telepíteni...Vki pls segítsen, elkezdi írni hogy kiegészítő töltése... letölte, elkezdi telepíteni, és azt írja ki hogy enm lett telepítve. Később leszedtem hozzá egy apk-t de azt is amikor feltettem ugyan ezt írta ki.. PLs help!
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok ha valaki tud, akkor legyen szíves a #10103-as kérdésemre válaszoljon
előre is köszi szépen! -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
andikaaa #10108 üzenetére
Köszi szépen neked is a választ, igen nekem is a hangszóró tájékán recseg, de ott nagyon :S
És gondolod, hogy az új hátlap nem fog recsegni? mert lehet veszek egy újat, aztán 2-3 hát múlva az is elkezd recsegni..Nem hinném hogy nagyon elhasználtam összesen kb 5-6szor vettem le
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Winchester95 #10105 üzenetére
Ja, tényleg bocsi, elolvastam a hozzászólásodat. Nem tudom nekem szerintem a tok miatt recseg, de nem tudom miért. a papírt majd kipróbálom kösz szépen a tanácsot.
Az a furcsa, hogy leveszem a hátlapot jól kitisztítom, megfujogatom, visszateszem, akkor sehol se recseg, aztán várok 5-10 percet, és akkor újra recseg (már tok nélkül is)
És akkor a papír biztos nem teszi tönkre az aksit, meg a hátlapot se fogja feszegetni?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Winchester95 #10102 üzenetére
Köszi a gyors választ, hogy érted hogy nagy központba? amúgy most hogy mondod tényleg nekem is azóta recseg mióta tok van rajta. Lehet hogy a tok miatt van? mert december 21.én vettem a mobilt és rá 1-2 hétre kaptam meg a tokot, és azután 1-2 nappal kezdett el recsegni és azóta egyre jobban recseg
És te vettél rá új hátlapot? vagy nincs értelme, mert az is kikopik és tönkremegy?
-
ZTE_luky
aktív tag
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, pár napja írtam hogy több problémám is van a készülékkel, azt javasoltátok menjek el T-mobile-ba.
Elmentem, hogy nyikorog, recseg a hátlap, és "kiröhögtek" hogy ez nem problémája a mobilnak, mert használható. Az aggaszt, hogy napról-napra egyre jobban recseg, főleg a jobb alsó sarkán a hátlap. Levettem a hátlapot, és akkor nem recsegett, szóval biztos hogy a hátlappal van probléma. Valaki pls segítsen mi a megoldás mert nagyon idegesít!!cseréljem ki a hátlapot mert csak azzal van gond, vagy pedig a készülék hátoldalán kopott el valami? PLS HELP!!!
-
ZTE_luky
aktív tag
Meg csak érdekességből, nem mintha az nagy probléma lenne,de a hálózati töltő usb felőli burkolata már a 2-3. nap el kezdett repedezni meg jön szét :S Szóval elég tré.. xD
-
ZTE_luky
aktív tag
Köszi a válaszokat, és akkor senkinek nem nyikorog/recseg a hátlap jobb alsó sarka nyomásra?
Ha csak nekem van ez a probléma, mi lehet a megoldás? -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
korpicschess #9578 üzenetére
?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
kelekyle #9577 üzenetére
Nagyon szépen köszi a gyors választ,
Nem értek hozzá, persze hogyha finoman érintem akkor nem szineződik el, csak megijedtem hogy ha már most elszineződik, akkor később nem-e lesz probléma a kijelzővel.
Hát akkor inkább a hátlap miatt aggódok legjobban egész eddig nem recsegett, összesen kn. 4x vettem le, meg raktam fel, és amikor tartom a kezemben a telefont nyomásra a jobb alsó sarok nyekereg, és tuti hogy a hátlap, mert amikor levettem akkor semmi gond nem volt vele. -
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne pár tanácsra, és válaszra. Karácsonyra kaptam meg első okostelefonomat, egy ZTE Grand X In-t. Nagyon tetszett, örültem neki, de egyre több idő elteltével egyre jobban megfogalmazódik bennem a kérdés hogy jól választottam-e. Nem tudom nálatok hogy van, de az én mobilomon érintőképernyő nyomásra elszineződik a képernyő :s (gyenge képernyőre utal) , hogy ez mekkora probléma, és csak nálam, vagy pedig másnál is fenn áll ez a probléma. A másik hogy furcsának találom hogy a hátlapon 2 hangszóró szűrő van, de hátoldalon csak egy hangszóró van. FM-rádió nem működik, és a ledet csak fényképezésre tudom használni :S Talán a legzavaróbb probléma az hogy előről nézve a mobil jobb alsó sarka nyikorog és recseg érintésre, pedig azt olvastam hogy milyen jó a hátlap, mintha ráöntötték volna..
Előre is nagyon szépen köszönöm válaszotokat, fő kérdésem az lenne hogy ez a probléma csak nálam van, vagy másnál is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest