Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Garmin topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
De bizony a ZTE-vel is van a baj, mert ratyi az érintő , a kijelző, a rezgő, a rádió, a gps és a kamera benne. Ha esetleg kihagytam valamit akkor bocsánat, én csak ezeket tapasztaltam, illetv láttam ismerősöknél. Azért ezekből nem valószínű, hogy mindent az intelre kellene fogni(nem értek hozzá annyira).
TBG az Huawei Ascend Y300, ez egy egész használható kis gép, faterom kapott ki egyet magának, ha néha van valami nyűgje, hogy tegyem rá akkor van a kezembe szóval sokat nem volt nálam, de ő sem panaszkodik rá, pedig a maga 61 évével van pár megkötése neki is
Nem mondom, hogy egy hűde valami, de amennyit a kezembe volt nem akadozott, ott érzékelte az ujjam ahol kell stb. jó perxsze mást a beállítgatásokon telepítgetéseken kívül nem csináltam vele 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mondom, hogy egy hűde valami, de amennyit a kezembe volt nem akadozott, ott érzékelte az ujjam ahol kell stb. jó perxsze mást a beállítgatásokon telepítgetéseken kívül nem csináltam vele