- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gasston
csendes tag
Hali,
Az elmúlt néhány napban azt vettem észre, hogy a GXI alsó 4 funkció billentyűje akkor is világít
halványan, mikor a telefon készenlétben van tehát mikor a kijelző nem. Ez nonstop halvány
fényt jelent. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Szerintetek mi a teendő?A másik probléma, hogy mikor netet kap a telo, rögtön felhoz 2-3 hirdetést alkalmazást, zseblámpa, lock screen stb. hogy telepítsem, elég zavaró. Pont ez miatt állítottam vissza nemrég a szoftvert gyárira, mert már tele volt hányva mindenféle alkalmazással. Valakinek van ötlete hogy lehetne megtisztítani a vasat, valami vírusírtó vagy hasonló megoldás? Most 10 nél is kevesebb alkalmazás/game van, azokat is a playről szedtem le...
-
Gasston
csendes tag
Arra esetleg van valakinek ötlete, hogy lehet megszünteti/letiltani a google play reklámait, amit rögtön behoz (mikor mennyit 2-4) mikor a GXI nethez jut?
-
Gasston
csendes tag
Én is gyarapítottam a statisztikát, szerintem + irányba. A lock screen az elő elő jön, többszöri power gomb benyomással szoktam orvosolni (3-4 után kb. jó lesz). És az is feltűnt, hogy annak ellenére, hogy mindig úgy veszem fel a telefont, hogy valamit mondok, gyakran megkérdezik hogy hallo, itt vagy?
Tehát az az 1-2 sec fáziskésés szerintem nálam is játszik. Úgy emlékszem mintha anno a blade 1 -esemen is lett volna ilyen késés. Egyébként gyári romom van.
-
Gasston
csendes tag
válasz
Zooli55 #9530 üzenetére
Zoli55!
Korábban írtam itt ebben a topicban, hogy nem viszi a ZTE GXI a Kingston 16 GB-s sdhc-t
Nekem a class 10 es volt, de valószínű a többit sem. Ha visszaolvasod #8255 és #8266 korábbi kommentjeimet, ott leírtam.
Utána a többiek reagáltak rá, hogy milyen vált be nekik, én most Samsung 16 GB-re cseréltettem, azzal minden ok. 3 napon belül tudod cseréltetni. -
Gasston
csendes tag
Hali,
A korábban is leírt Kingston SD kártya problémát (nem ismerte fel) egy Samsung 16 GB-os UHS1- el orvosoltam. Ez rögtön működött, semmi gáz nem volt vele és szerintem a sebességével sincs probléma
Készítettem pár shotot különböző SD benchmarkokról, ezek közül az egyik: /dl/upc/2013-01/23/422002_hlc3dhauna9fi4hw_2013-01-17_10_47_08.png
Másrészt megérkezett king-kongból (
) a nillkin tokom is. A tokról annyit tudok mondani, hogy szerintem mindenképpen megérte az árát, kellemes a tapintása, egy pillanat alatt felhelyezhető a telóra, és a fogása is biztosabb a GXI-nek a nillkinnel.
-
Gasston
csendes tag
Tegnap feltelepítettem a Shadowgun nevű játékot. Mit is mondjak, nem vagyok egy nagy gamer, de azt hiszem ez egy nagyon jól sikerült játék lett! Az ára elég húzós mobiljátékhoz képest, de ha már van hardware a telóban, miért ne próbáljam ki. Egy screen shot a próbáról:
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-01/16/422002_yktehum3eohvsog2_2013-01-16_09_40_22.thumb.png
Teljesen jól fut a játék, eddig 3-4 indítás alatt nem fagyott meg, és nagyon szép a grafikája. Az irányításról meg annyit, hogy nekem ez az első ilyen típusú (irányítású) és komolyabb game telón, és 10 perc alatt megszoktam
-
-
Gasston
csendes tag
Üdv,
Nemrégen szereztem be egy Grand x-et. Előtte egy LG P500-at használtam, meglehetősen nagy teljesítmény ugrást tapasztaltam. Karácsony után nem sokal rendeltem meg T-mobil webshopban, a konkurenciáhpz képest kedvező az ára.
Azonban van egy kis problémám. Vettem hozzá egy Kingston 16 GB-os microSDHC-t (class 10). És nem akarja megenni a telefon. Formáztam mindenféleképpen Pc-n, a fényképezőm felismeri, formázni is tudja. A régebbi LG P500 szintén tudja használni, de a ZTE annyit ír, hogy: üres vagy nem támogatott adattípus.
Keresgéltem hátha lehet valamit kezdeni vele, és a végén a ZTE hungary oldalán találtam egy SD card support updatet, azt feltelepítettem egy 2 GB-os SD-vel, amit beolvas. Sajnos ez sem segített a dolgon, a telefon megkérdezi mindig hogy formázza e, de mintha átugorná ezt a lépést.
Nos ha valakinek van még ötlete, akkor még a hétvégén meglehet próbálni, de még a 3 napon belül vagyok, szóval valószínű visszaviszem. Így hogy 32 GB-is bővíthető, a mérettel nem lehet baj.Valaki aki vett már más 16 GB-os microSD-t és működik? Más gyártó terméke bevált más grand x in tulajnak?
U.I.: Az előző kevésbé aktív topicból csatlakoztam ide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Vicces képek
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged