- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
az enyém is befutott
-
-
hunaqua
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megérkezett! Alapvetően nagyon gyors volt,vasárnap rendeltem ma kiszállították. Az érdekes,hogy be sem volt csomagolva. A gyári dobozra raktak egy címzést és kész. Ilyet még nem tapasztaltam semminél.
-
hunaqua
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
-
hunaqua
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Árfolyam függő is, ez nyilvánvaló.
Ha devizaváltás szükséges, akkor ezzel számolni kell, nyilvánvalóan.
HUF43,383.29, ha forintban vásárolom. -
válasz
szaboi6512
üzenetére
Szép ez az USD-s vásárlás, csak azért az mindig kimarad belőle, hogy ha nem ott akkor máshol, de valahol mindig lesz költsége a forint USD-re váltásának is.
-
-
hunaqua
addikt
Az enyém beért Magyarországra. Jó lenne ha a hétvégén tudnék már vele foglalkozni.
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
2 hete én is router tulaj lettem. 140$-ért vettem Aliról, láttam más is kereste. Most van Alin 133$-ért.
-7$ kuponnal ennyi, ha valaki tud még kupont, akkor olcsóbb lehet. -
hunaqua
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Cf tökéletesen muxik ,jelentem keremalassan
-
-
hunaqua
addikt
válasz
the radish
üzenetére
Köszönöm!
-
hunaqua
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ahogy írtam ,hogy mire szeretném használni arra tökéletes a stabil Tomato ? Nem gond a dyndns ?
-
-
hunaqua
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én szeretném a Tomato-t használni. Ami fontos ,hogy Dyndns menjen ,1-2 eszköznek tudjak fix ip-t adni és ezeknél portot tudjak nyitni. Erre tökéletes a jelenlegi Asus is, de az kb.30-40 naponta "lefagy",hátha ez stabilabb lesz. Illetve amennyiben tudom a "panamával" a wifi távolságot növelni az teljes siker lenne
-
betyarr
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
először megpróbálom a gyárit, aztán meg majd meglátom hogy válik be. ha kevés, akkor kipróbálom valamelyiket a kettő közül.
-
És mit terveztek vele, marad a gyári szoft, vagy Tomato, OpenWrt kerül rá? Csak routernek lesz használva, vagy egyéb (NAS) funkciók is kellenek?
-
hunaqua
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Akkor kirakott még 1-et. Biztos nem fért be a paplan.
-
betyarr
veterán
nah, csak sikerült. a vivaldi böngészővel volt valami problémája vagy az alinak vagy a paypalnak, mert vásárlásnál elindult a fizetés, levonta, de nem történt meg a vásárlás. edge alatt sikerült. 126 dollárért behúzva.
-
hunaqua
addikt
Azt nézem ,hogy ezt nem "lerabolják" ,simán csak nincs készlete. Max. 1-et lehet rendelni bármiből. Mindenből van 1-5 darab ,ha elfogy akkor rendel Kínából megint 1-2 darabot. Ez a router a "sláger", ebből rendel mondjuk 10-et. 1-2 naponta bedob 1-et, egy hét után megint rendel 10-et. Szerintem ez egy egyszemélyes "cég", ezzel az üzletpolitikával.
-
betyarr
veterán
-
hunaqua
addikt
116 usd-ért behúzva. Remélem hamar megjön.
..de több nincs is. Simán csak szórakoznak, bohóckodnak.
-
szaboi6512
őstag
-
-
betyarr
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
még hátha lesz ebből kuponozható. bár, sok esélyét nem látom. de ha ebben az árban lesz, akkor lehet lecsapok rá.
-
Nincs. Itt van ~48000 forintért kuponnal, kb. erre számítottam, mostanság meg sem közelíti már a tavalyi második félév árait.
-
betyarr
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
sajna nincs eu-s plug, pedig erre vártam
-
válasz
the radish
üzenetére
Köszi.
-
Mit jelent az hogy EU-s verzió? Többféle van ebből a routerből?
-
szaboi6512
őstag
Itt 143 dodó az EU-s verzió.
De én várnék holnapig, elvileg lesz rá kupon. -
hunaqua
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Több esélyes. Elvileg az Alin holnaptól 99usd-től van 13usd kupon is ( LOVE13 ) Azt nem tudom ,hogy erre is jó lesz.
-
Elvileg ma éjféltől 42350 forint lesz a Flint 2, USD-ben meg 125.79, csak hát nincs belőle EU verzió. Kérdés, hogy az akció kezdetére lesz-e belőle készlet. Ha tippelnem kéne, nem!
ITT van egy most is megvehető 48600 forintért a GL-iNet Overseas Store-ban, illetve a hivatalos GL.iNet Official Store is feltöltötte a készletet 1, azaz egy darabbal, 52900 forintért.
Hát... eléggé szegényes a kínálat.
-
A 2nd routerre folyamatosan frissítek, azon próbálom mindet, de az elsődlegesen a 2025.5 stabil van még fent.
Fiam meg bekapcsolva hagyta a routerét, neki nincs is szünetmentese, mondtam neki nézze már meg az uptime-ot! 56 nap, szóval persze egy pillanatnyi áramszünet se volt.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én tegnap toltam fel az utolsó nightly buildet , így az én előzményem is ugrott .
-
Sajnos ma megy a levesbe a 28 napos uptime, mert az e-on gallyazni fog a környéken, így mára és holnapra tervezett áramszünet van bejelentve 8 és 16 óra között, és sajnos a szünetmentes meg 3-4 óránál nem bírja tovább. Pedig szépen ment, a qbittorrent is stabil volt rajta már negyedik hete, vagy ~350 torrenttel.
-
betyarr
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
jó lett volna akkor rábukkanni, amikor még 40k alatt volt. de ez is csak utólag derült ki, hogy van ez a router
na, megnéztem, edge-ből adja a kupont. a vivaldi nem tetszett valamiért az alinak.
mindjárt feldobok egy érmét, döntsön a szerencse
-
-
betyarr
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
szoktam figyelni a spacéra. most sem ez a gond. de akkor meg mi lehet? bosszantó...
ami még érdekes, hogy kosárba sem tudnám tenni, csak buy now lehetőség van. furi 
mindegy, lehet amúgyis meg kéne várni a fizut vele. meg hátha lenne még ettől is olcsóbban.mod.: megpróbálom még másik böngészőben is, hátha.
-
Hmm... nem tudom reprodukálni, nálam most is elfogadja a kupont. Véletlenül nem maradt bent előtte vagy utána egy szóköz? Régebben azzal szívtam én is, bár ha jól rémlik, akkor simán csak nem fogadta el a kupont, de ez a "security reasons" nekem teljesen új.
szerk.:
Ezt már javították is, most szándékosan sem tudok elé/mögé space-t ütni. -
betyarr
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
valamiért nincsen nekem szerencsém...
-
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
~46 000 ft (US $142.20) FSVI16 kuponnal mától.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerintem ugy hogy nincs neki de nem akarja kivenni a listazasbol hanem inkabb felarazza irrealisra, ez eleg bevett gyakorlat lett nem csak alin. Aki meg olyan hulye hogy ennyiert is megveszi az majd marcius kozepen megkapja.
-
Azért vannak még gátlástalan eladók.
Ezt nem is tudom, hogy...
-
tjsz
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nagyon szépen köszönöm!
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A népszerűség átka.....51000 ft alatt van a jelenlegi állapot szerint.
Holnap érdemes lesz ránézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs