- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
válasz
Joe Cockroac #19497 üzenetére
Nekem van még, birja már 3 éve
De már kezd kilenni, nekem is fagyogat, lagol stb.. Annyiba használom csak, hogy tervezek új készüléket, meg átmentem Vodafonehoz, neten meg kifüggetlenítettem NCK kóddal aztán müxik addig..
-
Doky1988
senior tag
Nekem is csere lesz lassan, mikor kijött akkor vettem meg rá pár napra a GXI -met, mostmár csinál olyat, hogy kikapcsol időnként + lemerül kb 2-3 óra alatt, illetve lefagyogat stb stb stb... Lassan csere lesz, csak nemtudom mire cseréljem, gondolkodok abban is hogy iPhone -ra átálljak, vagy vegyek egy LG G3-mat, nemtudom még mi lesz az utódja, de erős telefont szeretnék.És lehetőleg stabilat..
-
Doky1988
senior tag
Már 1 ideje szívtam vele, hogy hol volt térerő, hol nem, de eddig nem ment el huzamosabb ideig.. a micro usb port környékén belül van 1 madzag, na az a madzag az antenna, ami levolt csúszva a foglalatról, visszapattintottam, és tökéletesen müxik!
viszont lassan új telóra kerül a hangsúly, mert ez már kezd meghalni minden téren, töltő téren is, néha tölt néha nem tölt.. és baromi idegesítő..
szeptember körül jön az új teló
-
Doky1988
senior tag
Megcsináltam!!! 1-2x ellett ejtve aztán szétvolt csúszva az antenna csatlakozója.. Azt visszadugtam és működik, csak szétszedtem nem birtam idegekkel tegnap óta
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Rettentő nagy bajom lenne, ZTE Grand X In-em hol talál térerőt hol nem..
Lakásba egyáltalán, lakáson kívül hol van térerő hol nincs..
Hol van a telóba a vevője kb? Nem e bevan porosdva vagy valami, szétszedném kitakarítani.
Se mobilnet, se térerőm nincs.. Hogynézki a vevője? -
Doky1988
senior tag
válasz
#40993792 #19296 üzenetére
Igen, tamogatasilag egy 0.. tobbre szamitottam, es ilyen arert sokkal nagyobb tudasu telefont kapok.. kb vammal egyutt kijovok ennyibol.A teloval 1-2 szepseg hiban kivul nincs bajom.. amibe erintett voltam: kepernyo fagyas, ujraindulas/kikacsolas (ez aksi erintkezesi hiba volt, megoldottam egy papircetlivel), illetve ez az usb port hiba...
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok e olyat h bevan dugva toktore es nem tolt neha?
Keeper: Koszi.Egyebkent kovetkezo telom kinabol lesz, ez a GXI mar kezd megdogleni, es ez araba sokkal jobb teljesitmenyu telokat lehet rendelni, ismiknek rendeltem mar 15dbot, mindenki megvan vele elegedve.2GB Ram, 32GB romos telefont rendeltunk, octa coreral 50ezer volt + szallitas + vam.
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Néztem a fórumot de valami SQL hiba miatt nem elérhető B06-hoz a gyári recovery + a b06 csomag.
Tudnátok adni nekem linket? -
Doky1988
senior tag
Nem kérdez! Ennyi az össz ami van:
Elsőnek bejön ami felül van, ujraindul a telefon és utánna ezt irja ki ami alul van.. ennyi
Nemtudok sehol se választani semmit sem.
Mármint hogy melyik recoveryt akarom a customot vagy a simát..
Ez csak rootolt telefonon fog nekem választási lehetőséged adni vagy mi?Indulástól bezárásig.. a recovery.exe -t elindítom felmegy 100%-ra és bejön a daemon not startedtől.. aztán felpakol vmit ujraindul a telefon és kész.. ez az ablak marad így ahogy van elejétől a végéig.. vmi nem kóser!
-
Doky1988
senior tag
Bocsi gyerekek szóval
Leszedtem ezt: http://hungariandroid.com/androidfans/download.php?source=kelzsoca&file=Macedonia_recovery.zipAztán usb kábellel csatlakoztattam a telefont, persze USB hibakeresés bevan kapcsolva.
Elindítottam a recovery.exe -t, bejött 1 dos ablak, telepített valamit és újraindult a telefonom.
Ennyi volt kb.Hol tudok olyat választani h custom recovery?
SIgnature verification az mi?Ismeretlen források?
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Megpróbáltam feltenni a Macedon Custom Romot és ezt kaptam recoverynél.
-- Install /mnt/sdcard ...
E:---local_buffer=GXI_THUV1.0.0B04E:---version_str_GXI_Finding_update_package...
Opening update package...
Verifying update package...
E:failed to verify whole-file signature
E:signature verification failed
Installation aborted..Ugye úgy csináltam hogy recovery.exe -t elindítottam, feltelepítette..
Felmásoltam SD kártyára a mfld_pr2_01_sign_macedon.zip kicsomagolás nélkül így ahogy van.
Kikapcsoltam a telefont, Hangerő LE+Powergomb.. ezt az intel logonál elengedtem, bejött a recovery figura..
Megnyomtam Hangerő FEL+Powergomb bejött a Recovery Menü.
wipe data/factory reset -re rányomtam,aztán apply update from external storagenel kiválasztottam a mfld_pr2_01_sign_macedon.zip és ezután jött a fenti dolog...Mit csináltam rosszul?
-
Doky1988
senior tag
válasz
#40993792 #4905 üzenetére
Értelek köszönöm.Igazából erre úgy jöttem rá hogy először arra gyanakodtam h root kavar be neki, unrootoltam a telót, meg kikapcsoltam a törölje a tevékenységeket és láám jó lett.. aztán mondom na akkor valamelyik a 2 közül a galiba.. megnéztem először a tevékenységes témát, visszakapcsoltam és meginn nemjó.. ezt kipróbáltam még 2x és ez volt a galiba okozója aztán vissza rootoltam a telefont
és működik
ennyi
-
Doky1988
senior tag
Facebook Check-In -nél valaki találkozott már hasonló hibával?
https://www.dropbox.com/s/twn2qga7n2ydsdf/Screenshot_2012-12-02-08-21-20.png
Szokott olyat csinálni, hogy rámek a Check-In -re, kiválasztok 1 helyet és nem ugrik oda hogy írjak hozzá kommentet tehát ami képen is látható, vagy adjam meg hogy kivel vagyok.. hanem ott marad ahol a helyet kiválasztom, utánna a vissza gombbal ide jövök ami a képen van és cannot checkin .. és nem működik.ez miért lehet?
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mit érdemesebb használni a sok fölösleges háttérbefutó dolgokra?
Advanced Task Killer -t, vagy a Fejlesztői környezetnél a Háttérfolyamatok-korlátozása -t állítsam?
Utóbbi van jelenleg, elég szépen müxik!
Jelenleg 1re van állítva így elég pofás, hallottam olyat viszont hogy mivel így felszabadít egy halom memóriát (spec nekem szebben működik mint a Task Killer) lassul is a telefon.
Ezt még nem vettem eddig észre!Tapasztalatok?
-
Doky1988
senior tag
Erről kinek mi a véleménye?
-
Doky1988
senior tag
Nah megkukkoltam ezt az USB megosztásos témát.
Barátnőmnek USB-n osztottam meg WIFI-t mert nincs az asztali gépbe wifi adapter
Windows XP -n tökéletes, nem fagy ki a rendszer.
Windows 8 -on 67% -ra terheli a procit és nagyon fagyogat tőle a gép, szerintem ez Win 8 hibája még. -
Doky1988
senior tag
Nah konkrétan, mivel láttam már más is kutat tok után, ez elégé kézenfekvő és szerintem többet véd mint maga a szilikon tok az ütéstől:
-
Doky1988
senior tag
Erről kinek mi a véleménye?
http://ztegrandx.blogspot.hu/ Tok
-
Doky1988
senior tag
Ez nem a Jelly Bean ugye?
http://www.modaco.com/topic/359079-zte-v970-grand-x-tegra-2-512mb-new-firmware-b05/
-
Doky1988
senior tag
Értem köszönöm, gondolom ehhez kellene hozzá egy megfelelő gyári hűtés, meg azért mondjuk gondolom egy LED lámpa eszi rendesen az aksit is.Tehát gondolom azért nem lett megoldva rá a LED lámpa mert melegszik tőle nagyon a telefon.Olyasmiről tud valaki nyilatkozni, illetve próbálta valaki USB megosztással internetet megosztani? Az adapterbeállításoknál Windowsba létrejön a remote sharing vagy mi, de 67%os proci terheltséget vonz maga után, illetve elégé belagol tőle a gép, pedig nem egy gyenge gépről van szó, Dell Inspiron 15R, i3 -as proci 2x 2.53Ghz.. 4GB memória.Simán birnia kéne.
-
Doky1988
senior tag
A készüléknél a LED lámpát még nem oldották meg hogy folyamatosan világítson? Mert nekem nem igazán világít az alkalmazással.1et villan és kész.
-
Doky1988
senior tag
-
Doky1988
senior tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne, hogy Touchpal -nál a szövegkiegészítést, tehát ha írok mondjuk smst vagy bármit kilehet kapcsolni? Mert marhára idegesít mikor írok valamit és teljesen mást ír be.Néha hülyeséget írok ez miatt
Előre is köszönöm.
-
Doky1988
senior tag
válasz
Peter_Pan #3462 üzenetére
Szia Peter_Pan!
Hát egy teljes gyáribeállítások visszaállítása segített neki, törölt mindent SD-ről, meg telefonról.. Igaz appokat meg a névjegyeket visszakellett tennem, még jóhogy myPhoneExplorer -rel csináltam mentést előtte.. De megjavult, sőt updateltem a facebookomat, és ugyanúgy megy..
Ott volt a hiba, hogy Facebook for Android appba mikor rámentem a "Check In" -re, beadta a helyeket ugye ami körülöttem van, vagyis környékembe, de rányomtam 1re, és nem adta be a postot ahol bejelölöm h kivel vagyok, meg írok hozzá valamit, hanem ugyanott maradt.. Vissza nyílra rámentem, akkor beadta de ha Post -olni akartam facere akkor A(z) facebook alkalmazás sajnos leállt. és kifagyott..
Gyári visszaállítás jót tett neki
Köszi a tippet!
-
Doky1988
senior tag
Valakinek volt-e olyan problémája, hogy rootolta a telefont és Facebooknál a Check in -nél ha meghatározza ugye h holvan GPS alapján rámek bármelyik helyre és "A(z) facebook alkalmazás sajnos leállt" hiba üzenetet kapok.Eddig jó volt. :/ Unrootoljam? Unrootoltam, így sem jó.Ötletek?
-
Doky1988
senior tag
Nah ezt a képet kaptam, tehát müxik köszönöm!
Csak persze Current device: Grand X In
-
Doky1988
senior tag
Nah elvileg sikerült!
Rámentem az adatok helyreállítására és újraindult a készülék.
Néztem a root check progival egy testet:Your phone is Rooted.
Alul meg azt irja,hogy Your phone does not have SU access.
Na most mivan
-
Doky1988
senior tag
A kérdésem az lenne, hogy a készülék rootolásánál visszakell minden adatot állítanom? Mert az gáz már mindent feltelepítettem ami kellett
http://prohardver.hu/tema/re_zte_grand_x_in_intel_atom_es_android_ics/hsz_1906-1906.html
Erre gondolok.
Mert mikor elindítom a Runme.bat -ot és nyomok egy Y -t neki akkor bejön a teljes adatvisszaállítás ablak a telefonon, és visszaakar mindent állítani eredeti állapotra.
Ilyenkor ugyebár elvesznek az appok meg minden gondolom + névjegyzék.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest