- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephisto97
csendes tag
Sziasztok !
Ti is szoktátok észlelni nagyobb programok futtatásakor a processzor felmelegedését,vagy csak nekem melegszik fel nagyon ? :S -
mephisto97
csendes tag
válasz
Winchester95 #9895 üzenetére
hát úgy látszik
leszarjákaz nagyobb gond -
mephisto97
csendes tag
válasz
Winchester95 #9893 üzenetére
én akkor beállítottam hogy ne forgassa el automatikusan
-
mephisto97
csendes tag
válasz
Winchester95 #9888 üzenetére
Nekem még erős előre döntésnél sem forgatja vissza :S de eddig jó volt 2 hétig semmi probléma nem volt vele és tegnap kezdte ezt el,akkor vettem észre amikor a zenelejátszó elforgatta magát egy kisebb döntésnél és akárhogy próbáltam nem tudtam visszaforgatni :S
-
mephisto97
csendes tag
Sziasztok !
Az a problémám lenne hogy a telefonon be van állítva az automatikus képernyő elforgatás,eddig szépen is működött de most 1 napja nem működik :S ha néha elforgatja a képernyőt akkor meg függőlegesbe nem lehet visszaforgatni a telefon forgatásával/döntésével.
Megoldás a problémára ?
Gyári 4.0.4 van rajta
A válaszokat előre is köszi -
mephisto97
csendes tag
Sziasztok !
Valaki tud rá igényes lehetőleg fekete gumi tokot ? (sima,letisztult fekete gumi tok) - amiket találtam azok mind ocsmányak és van rajtuk ilyen gumis fos :S
A válaszokat előre is köszönöm [link] ezt tartom csúnyának :/ -
mephisto97
csendes tag
Sziasztok !
Valaki tudna nekem segíteni,hogy hol találok rá jó védőfóliát viszonylag olcsón ?
Esetleg igényes szilikon tokot ? -
mephisto97
csendes tag
Hogyan lehet a telefon pillanatnyi képét lementeni ? (mint a gépen a Print Screen gombbal)
A segítséget előre is köszönöm : ) -
mephisto97
csendes tag
-
mephisto97
csendes tag
Más kártyával még nem próbáltam mert jelenleg csak ez az egy kártya van most nálam, ami minden más telefon felismer (galaxy ace, Noki c3,...)
Lenne egy másik kérdésem, miért van az hogy szinte minden játék amit leszedek a netről és a gépről rárakom a telefonra USB-n keresztül vagy lefagy vagy egyből kidob a programból/játékból vagy el sem indítja :S ??? -
mephisto97
csendes tag
Hello !
Hogy lehet lementeni egy weblapot offline olvasásra ? Az sd kártyát kell valahogy aktiválni ? mert berakom és nem érzékeli :S (első androidos telefonom)
mephisto97
csendes tag
Weboldalt hogyan lehet lementeni offline olvasásra ?
-
mephisto97
csendes tag
Sziasztok!
Miért dob ki a telefon elég sok játékból ? :/ pl: NFL Rival,Legend.... -
mephisto97
csendes tag
Sziasztok srácok !
Nem rég vettem meg a telefont és tudnátok ajánlani rá pár fasza kis játékot ?
mephisto97
csendes tag
Sziasztok !
Ma érkezett meg a Grand X -em nagyon meg vagyok vele elégedve,de lenn egy olyan problémám hogy nem érzékeli a micro sd kártyát :S
Segítség ? -
mephisto97
csendes tag
Sziasztok
!
Jelly Bean elérhető már a telefonra ? -
mephisto97
csendes tag
Hali mindenki !
igazak a legendák hogy a képernyő egyes részei érzéketlenek ? -
mephisto97
csendes tag
Sziasztok Srácok !
Ha jól tudom nincs a készülékben Gorilla Glasses,igaz ? -
mephisto97
csendes tag
Sziasztok !
Azt olvastam a készülékről hogy az érintéspanelja nem olyan jó,így van ez ?
Kevésbé érzékeny az érintésre vagy hogy van ez pontosan a tapasztalataitok alapján ?
mephisto97
csendes tag
Sziasztok !
Telefonvásárlás előtt állok és a ZTE Grand X IN lenne az egyik fő kiszemelt. T bácsinál 59 ezerért megkapom Domino csomagban mindenféle kötelezettség nélkül.
Tapasztalataitok alapján megéri megvenni ezt a telefont ? Meg vagytok vele elégedve szoftveres téren ?
A válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged