- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
2000-től 2011 közepéig használtam a voda hálózatát, ha volt akkor szinte 100%-n jól működött nem recsegett serceget tstb. illetve nagyon ritkán, de akkor az is csoda számba ment hogy egyáltalán van hálózat 0 térerőnél. Pannon hálózatot nem használtam sose arról nem tudok semmit, de azt tudom, hogy mindegyik szolgáltatónál vannak vak foltok az ország egész területén, Szekszárdon városon belül is akár, ez igaz Pécsre is, sőt, na de könyörgöm, ezen ne csodálkozzon már el senki, hogy szurdokokban "kanyonokban", mély völgyekben nincs hálózat. És ne éljen senki álomvilágba, hogy ez a föld más helyein nem így van. DE igenis így van, tudomásul kéne venni végre, hogy nem mindenhol lehet telefont használni. Ez gyerekek a valóság és nem holmi sci-fi amiben, mindenki magában hordoz ez kis adóállomást is komplett telekommunikációs készülék bázissal, amit mindenhol még 2 km mélyen víz alatt is tudsz használni. Szóval Keep ne csodálkozz azon, hogy Pécs környékén a dombok közt halott a hálózat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest