- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
Nuada herceg #20278 üzenetére
És csak úgy nagyon csendesen kérdezem meg hogy egy max 2 megapixeles tévén hogy látszott hogy a telefon csak 4 megapixeles?
Azon egy 13 megapixeles géppel készült kép is 2 megapixeles felbontásban jelenik meg, mert fizikailag akkora felbontása a tévének
-
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #20199 üzenetére
A legjobb a disznótorra, vacsorakor megérkezni!
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #20199 üzenetére
Hát ezen kifeküdtem :-) eggyüttérzek veled, én se szertem a disznótort
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #20189 üzenetére
Nálam a matroska tipusu full hd videókat hang nélkül jatsza le az mx player... :/
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Nuada herceg #19980 üzenetére
kakkantás közben Bud SPencer & Terence Hill - ezt ki kell próbálni!!!!
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Nuada herceg #19858 üzenetére
Itt azt mondjak szoftveres, de nekem alaplap es kamera csere eltuntette a lilulast!
Szoval en hardware parti vagyok
Bár ennél nekem 100 szor lilább volt
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #19849 üzenetére
Én is onnan szedtem a képet, a sima One-ban nincs ekkora törés szerintem, a hátulja sokkal simább
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #19858 üzenetére
Szerintem már nem szomjas a fiatalember
-
Smidti
csendes tag
válasz
Nuada herceg #19050 üzenetére
Sziasztok! Biztos kérdezték már de sense 5.5-ön a zárolt képernyőt nem lehet változtatni? (Pl widgetet kirakni rá)
Köszönöm és boldog karácsonyt! -
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #19175 üzenetére
ART-vel gyorsabban fog indulni, a neten vannak már fent ART vs Dev-es videok, van olyan program ami lassabban indul, fut rajta, van ami gyorsabban, pl. youtube inditása gyorsabb lesz (vidi alapján).
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #19175 üzenetére
Ez nemrég jelent meg valamelyik frissítéssel kaptuk, előtte gyorsan indult
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #19169 üzenetére
Igen, nálam is... rányomok aztán kb. 1-2mp -ig mint ha rá se kattintottam volna.
-
GALARDO
addikt
válasz
Nuada herceg #19169 üzenetére
Nálam nincs gond.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg #19036 üzenetére
Engem meg most hívtak a boltból, hogy nem tudják hétfőre hozni az új tv-met, lg 60la620s, mert nincs és nem tudni mikor lesz, helyette +75k-ért hoznak egy 65la620s-t, de azt viszont már csak szerdára.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #19003 üzenetére
Ez a progi nagyon tetszik, csak sajnos van 1-2 hibája... nincs esetleg valami hasonló, ahol én tudom beállítani az appokat? Illetve aminél a lockscreen-nek is átlátszó a statusbar-ja ??
(ez egyébként nagyon idegesítő, mert a louchereknél sem átlátszó, kivéve ha Custom rom-mal teszem átlátszóvá pl. Insert Coin - transparent statusbar mod)Illetve HTC One-ra nincs valami multi window szerű megoldás? Ebben az app-ban is jól meg van oldva a gyors app csere ha a kameráról huzod le az ujjad és bejön jobb oldalt egy kis tárcsa, de sajnos nem tudom kiválasztani, hogy mik legyenek rajta.
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #19012 üzenetére
"Hű de szép ez a telefon."
Ugyan ez volt nálam is, csak egy csini szöszi volt a T-s eladó esetemben.
-
BenHans
addikt
válasz
és enginev3.0: Plus One!
És ha tényleg adott neki a Nokia egy új telót ajándékba akkor ők tényleg igazi köcsögök de csakis jó értelemben és az ilyet birom.
Ehhez képest kispálya hogy a samsung aprópénzzel fizette ki a büntetést.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Pénz + Sok birka ember
Ennyiből van megoldva a samsung kérdés -
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg #19001 üzenetére
Kérdezd azoktól, akik a google bejelentés óta olyan izgatottan várják már, hogy megjelenjen a onera.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #18976 üzenetére
Elvileg 1000töltés után esik az akksi ilyen 80% körülire (teljesítményben)
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg #18971 üzenetére
a play pl timeoutol nálam 2gn
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #18956 üzenetére
Belefér!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #18956 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből...
Mondjuk most jövök rá, hogy teljesen elég, ha veszek 1 olyan kábelt,
amelynek mind a 2 végén dzsekk dugó van, és simán összedugom a telefont
a fejeccséggel.. A telót meg beleteszem a gps tartómba...
Háhh, holnap ki is próbálom...Miért nem szóltatok hamarabb.
Bár ez a dension azért kicsit menőbb...
-
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #18942 üzenetére
Divany, index, meg valami sportos, remélem lesz több is, bár nekem nincs gondom az angolokkal
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #18938 üzenetére
Annál kicsit több: klikk
(#18941) delig:
Ez még a régebbi verzió.Ez reálisan 16-17e.
A legújabb NFC-s 2-es verzió meg már 22.700 ft-tól van. -
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #18926 üzenetére
Tudod mi ez amúgy?
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #18907 üzenetére
Ilyen jól nyomtam?
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #18905 üzenetére
Tessék?
-
Colani
tag
válasz
Nuada herceg #18844 üzenetére
Kaptam 1 jó ajánlatot az s4re cserébe...és amúgy sem fogott nagyon meg ...htc one-t meg ki akartam próbálni... eddig nem csalódtam benne sőt 😉😉😉nagyon jól osszerakott kis telefon minden értelemben.letisztult forma egyszerű gyors kezelhetoseg...
Eddig 10/10...
Na talán az akku idő... -
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #18821 üzenetére
Másodikos-harmadikos lehettem mikor megszüntették általános iskolában a kéthetenkénti szombati tanítást. Az se most volt, akkor még kellett szombaton dolgozni
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #18821 üzenetére
Hál istennek az én cégem is így gondolja, és nem kell bemenni :-)
Ezt a kijelző vibrálást már én is tapasztaltam, azt hidtem a szemem vibrál
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #18674 üzenetére
Valami nincs nálad rendben mert nem az elsö eseted már?
Koris Super cid és még rootal is megfrissül lehet a root elveszik az a lényeg hogy stock recovery legyen fent.
migabi24 Ez igy igaz csak nem tudom mire vélni.
-
válasz
Nuada herceg #18674 üzenetére
Itt tudod kérni a törlést. Egyébként Hajmási az a Péter.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #18671 üzenetére
Bocs az offért, néha nem tudom mi van.
Ha lehetne törölném. -
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #18449 üzenetére
Nagyon ráférne a mai fiatalokra, tisztelet a kivételnek :-)
-
válasz
Haverral pont a minap beszéltük, hogy vissza kéne menni tartalékosnak. Tök poén volt anno a sereg.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Mi ez a katonasag off? Ujra bevezetik?
-
Badboys
őstag
válasz
Nuada herceg #18362 üzenetére
Az Apróddal nagyon kell vigyázni rengeteg a kamu, fantom hirdetés. Csak lenyúlásra megy. Saját tapasztalom. Igaz engem nem nyúltak le mert résen vagyok. A múlt hetekben többször is belefutottam ilyen hirdetőkbe. Rámozdulsz a hirdetésre, semmilyen szinten nem kompromisszum képes vagy azonnal leszedi a hirdetést. Csak akkor hajlandó üzletelni,ha előre utalsz. Utaljon előre akinek hat anyja volt.
Diamond500:
Webes vásárlásnál indoklás nélkül elállhatsz 8 munkanapon belül. Vagy FV.
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #18368 üzenetére
Nem eredeti, hanem másolat. Minőségben se hozza nagy valószínűséggel az eredetit. Bár a Beats és a minőség eleve két külön fogalom.
-
válasz
Nuada herceg #18362 üzenetére
Mihez képest? Ahhoz képest, hogy replika, ergo ki tudja milyen minőségű, nem biztos, hogy bármennyit is ér.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18348 üzenetére
Neem én soha nem rootolom a telefont, teljesen gyári 4.3 megy rajta...
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18343 üzenetére
Én semmit sem szedtem le hozzá, alapból ment ...
-
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #18343 üzenetére
Open Mic a neve, Play áruházból leszedhető!
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18341 üzenetére
nem, nekem most is működik...Ráadásul magyarul is érti...
-
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #18308 üzenetére
Hát a porszívó-gyártókhoz biztos nem...
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #18294 üzenetére
Jaja. Francnak van kedve ezzel bíbelődni
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #18290 üzenetére
Úgy szoktam, hogy .....
Leveszem a töltőröl s majd ha kéri felteszem. Egy ideje abszolút nem érdekel medsig bírja. Van vagy három hordozható akum
-
SimonYana
addikt
válasz
Nuada herceg #18261 üzenetére
Tehát akkor valaki (otthon unatkozott) úgy gondolta megtervezi! Mert a valósághoz semmi köze!
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18261 üzenetére
Épp ezt akartam írni én is...
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #18222 üzenetére
Ezért se akarom S-offolni, mert a 2 év gari lejárta előtt még tuti beküldöm egy olyan hibával hogy " hetente magától ujraindul a telefon" - ezt legutobbi garinál is bejátszottam, pedig ez a problémám eltünt miután visszatettem a stock rendszert, mégis kaptam új aksit
Amugy most viszonylag jol birja, wifivel tnap este 7kor 100-on volt, töltőröl levettem, most néztem wifi bakapcsolva maradt és 85% (fényerő 68%, nincs takarékos mód) , bár az is igaz nem használtam sokat, lefekvés előtt néztem még youtube videokat egy fél órát. -
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #18234 üzenetére
Miért ne használhatnak hozza olykor olyat is?
Néha kényelmesebb . Kontroller párti vagyok én is. Igaz eddig nem használtam. -
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #18234 üzenetére
Mert mondjuk egy adott játékot szeretnék játszani és gamepaddal kényelmesebb lenne.
Egyébként a ps3 is csak porosodik itthon, most játszok vele kicsit mert megvettem a gta5-öt, de ez a konzolos kontrollerrel való lövöldözés nevetséges. Én egér-billhez vagyok szokva és nagyon nem tudom megszokni a kontrolleres fps irányítást. -
djapor96
senior tag
válasz
nagyon furcsa a merülése a One-nak.
Előzőleg egy N7000-esem volt 1,5 évig. Nekem 100- 35% ra normál használat mellett reggel 6tól este 6-7 re merült le. Viszont, ha nekiestem Asphalt7-el játszottam, akkor 1-óra alatt merült le 100-ról 40-re...
A One-nál egy 1,5 órás Asphaltozás 100-ról 80-ra húzta le az akksit....Viszont a normál használat mellett meg úgy merül, hogy alig érek haza és 10%-on vagy alatta van a töltés.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nálam is érezhetően romlott a készenléti idő.
Első 4.2.2 rom volt a legjobb, a második 4.2.2 óta már késnek az emailek, push üzenetek, 4.3 óta már gtalk sincs, cserébe a prediktiv is fos lett
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #18215 üzenetére
Nem tudom, szerintem úgy merül mint eddig.
18-20 órát bír nálam, szeretem használni. -
SeatLeon08
tag
válasz
Nuada herceg #18215 üzenetére
Én letöröltem a snapdragon battery guru-t mivel jobban szívta az aksit. Nélküle sokkal jobban működik a telefon állandó takarékos mód mellett.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Nuada herceg #18137 üzenetére
4.3 óta nekem is érezhetően jobban merül.
Pl alvó módba 6óra alatt ilyen 8%-ot is képes merülni azt hozzá sincs nyúlva.
Ahogy olvasom többeknek is ez a gondja már azt hittem beszarik az akkum mer csomószor töltenem kell az autóba. Valamit csinálhatnának ezzel.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Nuada herceg #18047 üzenetére
szerintem anyag hiba, neztem mas keszulekeket ott sima feluletu az oldala nekem pedig korbe erdes feluletu olyan mint egy csiszolopapir, es egyszeruen besargult takaritani nem tudom mert a kis barazdakba ahogy bement a kosz nem lehet kiszedni, pedig tokban hordom. de a hatlapjan levo feher csik az hofeher maradt de annak a tapintasa is egeszen mas, mintha az oldala nem lenne eldolgozva.
-
Skilly
aktív tag
válasz
Nuada herceg #18050 üzenetére
Koszike a gyors valaszt!
Akkor a melegedes miatt nem aggodok.
A hangszoro problema meg hihetetlenul nem tudom megitelni... Bizonyos szamok gyonyoruen es hangosan szolnak... Hihetetlen... Ami meg regen mondjuk jol szolt, akar fulessel, az meg most pocsek. De mondom fulessel is rossz a hangzas. Direkt raktam fel par uj szamot, azok jok, meg youtubon is kerestem par szamot azok is szepen szolnak... :S
Multkor irtam, hogy leejtettem a telomat es megserult a hatlap, par apro karc. Akkor minden jol szolt.
Ma ismet leejtettem, viszont most tokban volt de most meg pofaval esett le...
Ez nem az en honapom....
Es egybol teszteltem, es ez tunt fel, a hangszoro problema, de meg se az mert mondom, valami meg gyonyoruen szol... Ha ugye rossz lenne, akkor meg mindennel rosszul szolna.
Furcsa dolgok ezek...
Elo kell vennem a regi nokia 3310-estnem valo nekem ilyen szep es okos telo...
Szoval kerdes tovabbra is? Hardver vagy szoftver problema?
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #18039 üzenetére
Pontosan!
Még minimum nem lesz az i 4,7"-os, addig szóba sem jöhet nálam.. Ha már megnő, akkor szerintem bepróbálok egyet. Addig meg tökéletes a One.
A zártsága nálam nem téma, és szerintem sokaknál sem. Kevesen berhelik a telefonjukat, inkább szimplán csak használják.
Az meg, hogy fizetős rá szinte minden jb nélkül... hát kérem , aki szifont vesz, az tejeljen. Vagy jb, és akkor meg az amúgy sem hosszú garancia ugrik. -
dns86
tag
válasz
Nuada herceg #17966 üzenetére
Thx az infót megvan!
-
exlepra
tag
válasz
Nuada herceg #17839 üzenetére
mobilhome 6000.
hboot, stb:
*** LOCKED ***
M7_UL, PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.55.00
RADIO-4A.21.3263.04
OpenDSP-v32.120.274.0909
OS-3.62.401.1
eMMC-boot 2048MB
Oct 17 2013,23:06:14.0 -
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #17909 üzenetére
Ez van amikor egy telefon jó :-) bezzeg a G2 topikba ott zajlik az élet
-
NandorHUN
addikt
válasz
Amíg nem lesz újra garivesztés nélkül ROMolható a One addig a topik sajna ilyen marad
-
Levente17
tag
válasz
Engem az kep meg amikor egyik nap 4 új hozzászólást látok másnap pedig 60-70..
Csak kell egy jó téma és megy máris a topic. -
enginev3.0
félisten
válasz
Nem hiszem hogy sok hibát fognak benne találni, max kamera, de szoftverileg rendben lesz, hardverileg meg esetleg a snapi 600
Várom a tesztet -
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #17901 üzenetére
töltsd le a stability test nevű programot, indítsd el az első test opciót, és látni fogod fent bal sarokba mutatja az aktuális órajelet jobb sarokba a hőmérsékletet, 2-3 fok melegedésnél már szépen szabályoz is lefele, valószínűleg a gpu-t ez nem érinti mert az nem ketyeg ilyen magas órajelen
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #17890 üzenetére
Nem kell az a snapi800 tök fölösleges mert a 600 és a 800 is fél perc terhelés után 1100 Mhz-re visszaveszi az órajelet a melegedés miatt
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Nuada herceg #17890 üzenetére
ha megoldják hogy az m8 akkora legyen mint a sima one csak a kijelzőt húzzák széjjelebb akkor lehet csúsztatok de többet már nem igazán tudok várni x(
-
SimonYana
addikt
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #17847 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, egyre jobban tetszik a fekete
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #17840 üzenetére
Nem árulom el mert akkor osztozni kell a tévén :-) egyébként este ügyeletbe, ha nincs meló, jó lett volna
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #17814 üzenetére
Igen megvan, tuti nem koptat le semmit, mivel belülről ilyen selymes, szivacsos anyag anyag borítja a tokot. A telefon pedig nagyon benne van, vagyis meg se mozdul benne, nagyon stabil. Fogásra is sokkal jobb, kevésbé csuszik ki az ember kezéből a telefon. A tok anyaga valahol az műanyag és az ebonit között van fogásra.
Legutobb vettem meg az utolsó feketét a speedshopból.
(#17824) SeatLeon08 Ez a tok annak ellenére hogy slim a kijelzőt is védi, mivel kicsit tullóg rajta előrefelé, így ha leesik a telo nem a kijelző ér földet, hanem a tok, amiből tuti nem csúszik ki a One.
Mellesleg én már párszor leejtettem, még mielött tokot vettem volna, de semmi baja nem lett szerencsére a telefonnak.ui.: Feketében nagyon jól néz ki, minőségi, de fehérben nem ajánlom, mert az szerintem nagyon ronda (fényes, műanyagos hatású).
-
baani59
aktív tag
válasz
Nuada herceg #17786 üzenetére
Ha Stock Android alatt a Google Play Editiont érted, akkor a telefonodat először rootolnod kell.
A root jog - a telefon fájlrendszerének teljes körű kezelésének a joga. A HTC telefonokon ez nem engedélyezett alapból. Hogy megtehesd, nyitnod kell a bootloadert.
Itt jön az S-ON/S-OFF problémája. (S-ON = Security ON -> van egy védett rendszer partició)
Ha S-OFF a telefonod, akkor ki tudod nyitni, majd visszazárni a bootloadert, S-ON esetén a HTC-től kell lekérni egy speciális fájlt, amit ott nyilván tartanak, ill. a nyitásnak is nyoma marad. Általában ugrik miatta a garancia.Az S-OFF az 1.44-es Hboot-ra a Renove módszerrel nyitás nélkül, a 1,54 - 1,55 Hboot-ra a Rumrunner módszerrel a bootloader nyitása után oldható meg.
A pdafanclub oldalain találsz részletes útmutatót.
-
csacsi67
addikt
válasz
Sajna ha a hboot nem 1.44 akkor garivesztös .De gondolom már neked is 4.3 van fent. Végülis az s-off lényege ,hogy Te uralkodsz a rendszer felett igy bármely rom rá tehető oda vissza pl vissza lehet térni 4.2 re.Talán még a halálból is vissza lehet vele hozni a telefont.Végül is itt a lényeg. [link]
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Az uj kereso telepitesevel stock 4.4en is attetszo lesz, nekem is olyan most az n7em.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #17784 üzenetére
Honnan tudjam. Nincs GPE-m. Sőt jelenleg One-om sincs már.
-
enginev3.0
félisten
-
turika86
aktív tag
válasz
Nuada herceg #17753 üzenetére
Ez jó hír! Mert pont most hogy kit-kat lett a nexus4-emen, kicsit elbizonytalanodtam, mert ez a sebesség már ios szint... Főleg ha még bekapcsoljuk az "art"-ot... De persze a kijelző+anyaghasználat+hangszoró, minősége mind a htc-felé billenti a mércét! Elvileg 2héten belül váltok is!
-
g0n21
senior tag
válasz
Nuada herceg #17726 üzenetére
+1
-
toeki
senior tag
válasz
+1
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Ez kőkemény on topik
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Nuada herceg #17696 üzenetére
Én Galaxy 3-ról váltottam
, az még gyengébb mint az ace.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Igen tisztában vagyok vele, bár jó szolgálatot tett a régi Ace, de mostanra már nagyon a végét járta szegény, úgyhogy ideje volt váltani. Régóta olvasom már a topicot, tudtam mit veszek
Viszont egy kérdés, 4.2 alatt megtaláltam a zárképernyő beállításait, viszont 4.3-ban már nincs ott ahol néztem, vagy csak én vagyok vak? -
Cruzolka
aktív tag
válasz
+1
-
Juliuska
senior tag
válasz
Nuada herceg #17679 üzenetére
köszi ezt a kis off-ot
(meg kell hagyni, nem semmi...) -
LUCKY78
tag
válasz
Nuada herceg #17675 üzenetére
...a lényeg: -
Cruzolka
aktív tag
válasz
Nuada herceg #17656 üzenetére
Ok..Nem trollkodok
Amúgy én tegnap óta használom a ONE-t, és csak annyit tudok mondani,hogy K*va jó!!!
-
turika86
aktív tag
válasz
Nuada herceg #17627 üzenetére
Szerintem is inkább a n5 mint a g2, de leginkább a one!
én majd most fogok váltani n4-ről one ra...
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #17627 üzenetére
Szerintem igen, de az is lehet, hogy csak kezdeti hibák. Remélhetőleg. Mondjuk engem nem érdekel.
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #17609 üzenetére
Az egy kicsit több, mivel nincs rangod
-
Levente17
tag
válasz
Nuada herceg #17609 üzenetére
-
Levente17
tag
válasz
Nuada herceg #17607 üzenetére
-
GALARDO
addikt
válasz
Nuada herceg #17537 üzenetére
-
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #17537 üzenetére
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #17515 üzenetére
A legalsoba ne legyen pipa olvasd el mit ír az alsonal azért kaptad a mailt meg.
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #17495 üzenetére
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nuada herceg #17495 üzenetére
BatteryGuru fent van esetleg?
-
zola-
őstag
válasz
Nuada herceg #17299 üzenetére
Note3 es s4-en mar gg3 van. Amugy a multkor az egyik multiban kiprobaltam egy note2-ore ratettem egy s3-at a hataval es elcsusztattam rajta. A kameragyuru megkarcolta siman. Pedig elmeletileg nem szabadna neki....
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #17292 üzenetére
Hát nem tudom, nekem soha nem volt fólia a samsungokon, de karc se, ez 1 napig volt fólia nélkül, soha nincs zsebbe tok nélkül, szarvasbőrrel törölgetem, és hajszálkarcos lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged