- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola-
őstag
válasz
CptAdamica #25454 üzenetére
De fel lehet ebreszteni a kijelzot. Tap tap app a play aruhazban.
-
zola-
őstag
Segitsetek legyszi. Hozzajutottam megint egy one keszilekhez. Tmob a cid szama, es 4.3rol nem tudok frissiteni. Zart a bootloader, es s-off. 1.55hboot van rajta. Mivel tudnam nyitni? Nyitas utan ha atirom a cid-et htc_32 re akkor automatikusan lefrissiti magat 4.4.2-re?
-
zola-
őstag
Sziasztok! Jelenleg 2db one van most. Az egyik 801s amin 4.4.2 van es egy 801n jelolesu amin 4.3 van. Hogyan tudnam ezt is 4.4.2 re frissiteni? Nem talal szoftverfrissitest.
-
zola-
őstag
Nincs valaki aki ausztriaban el? Szamlatartozas miatt ott is tiltanak imei-t? Fontos lenne.....
-
zola-
őstag
Koszonom szepen mindenkinek aki segitett itt nekem....sajnos atnyargalok a nexus5 forumba ha mar van... Egyszer meg visszaterek.
-
zola-
őstag
Feltettem a kernelt. Mit kell csinálnom, hogy menjen a dupla kattintasos feloldas?
-
zola-
őstag
Ugye nekem szolgaltatos volt a telefonom, es nem volt meg ra 4.3. Most jelenleg van s-off, unlock, cwm recovery es super cid.(4.3 HD revulotion rommal) Ha gyari 4.3at szeretnek, azt hogyan tudnam megoldani? .zip fajbol tudom csak telepiteni? Full gyari erdekelne.
-
zola-
őstag
Ha valaki kinlódna úgy mint én az unlock-al, az keressen usb 3.0 port helyett 2.0 portot.....
-
zola-
őstag
Konkrétan ismeretlen usb eszközt ír....Az eszközkezelőben is felkiáltójeles a my htc eszköz. drivereket felnyomtam.
win8-am van.
-
zola-
őstag
a HTCdev.com oldalon csinálnám az unlockot, de a parancssorban nem látja a telefont. telepíteni kéne még valamit?
-
zola-
őstag
válasz
Nuada herceg #17299 üzenetére
Note3 es s4-en mar gg3 van. Amugy a multkor az egyik multiban kiprobaltam egy note2-ore ratettem egy s3-at a hataval es elcsusztattam rajta. A kameragyuru megkarcolta siman. Pedig elmeletileg nem szabadna neki....
-
zola-
őstag
Mik a tapasztalatok? Mennyire karcallo az uveg?
-
zola-
őstag
1ora internet utan 41celsiust mutat a gsam battery....
jo meleg a hatulja. De legalabb nem sargul el a kijelzo.
-
zola-
őstag
Bammeg... A note 2 utan a szemem esik ki.... Nem birom megszokni ezt a kijelzomeretet..
(vagy oregszem...)
mumk1: meg esik ki a kezembol.... Olyan pici.. -
zola-
őstag
A telefon unlock alatt az s-off ot kell érteni?
-
zola-
őstag
Hogy tudnám feltenni a 4.3-at? Szolgáltatós telefon...ki tudja mikor frissül..
-
zola-
őstag
Mar nagyon kiestem ebbol a HTC fele mahinalasbol. Jelenleg LG es samsung van a memoarban.
A G2 kijelzoje mind szinben, mind elessegben felulmulja SZERINTEM a one-t. Meg 1het utan is mikor elohuztam a telot es raneztem a kijelzore az a" hubazzeg" erzes fogott el. Jelenleg hasonlot erzek de csak a hazzal kapcsolatban. Ha a kettobol lehetne egyet csinalni....
-
zola-
őstag
Milyen frissites jon amit irogattok?
-
zola-
őstag
Tudnatok adni egy linket ahol le van irva magyarul a bootloader nyitas, romolas stb....
-
zola-
őstag
Melyik az a program amivel koppintassal fel tudom eleszteni a telefont? Ugy mint a g2-on..
-
zola-
őstag
válasz
Avicularia #16997 üzenetére
Mondjuk egyre jobb. Ha korommel nyomom akkor kattan hatarozottan.ujjal picit gyengebben
-
zola-
őstag
Köszönöma segítséget és a linkeket. Sikerült magyarítani.
Ez az adb shell-es megoldás 4.3 alatt is működik?
-
zola-
őstag
Csinálnám a magyarítást, de nem találja a telefont adb eszköznek. Hibakeresés bekapcsolva. Mi lehet a baj? Eszközkezelőben csak android phone van sárga felkiálltójellel.
-
zola-
őstag
Modell: pn7100 ez mit jelent? Ez van a telefon aljara irva
-
zola-
őstag
Na csak megvettem. Az sn szam Fa36fw ez milyen régiós? A bekapcsologomb nektek is olyan nagyon puhan mukodik szinte kattanas nelkul?
-
zola-
őstag
Sziasztok! Lehet veszek egy ilyen telefont, viszont tobben allitjak, hogy nagyon kopik a keszulekhaz? Igaz ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest