- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Csak nem kijelző tappal ébreszt hanem a szenzort kell tappolni ami fent van a bal sarokban a picsbe. Akkor meg már ott a power gomb is.
Egyébként én sztornóztam a Veletchet végül.
Ismerősök barátok 99%-a nem vagy nem biztos hogy jön. Meg sokba is van.
5000 oda vissza a vonat, 1500mire oda vissza busz/metró/villamosozgatok a Keletitől. 1000a belépő.
7500és még nem ettem nem ittam.9000alatt nem úsznám meg. Annyit meg nem ér, nekem úgysem tudnak újat mutatni, Sonytól, HTC-től, Huawei-től, ConCorde-tól mindent megkapok tesztre. Ha meg más márka kell akkor a Partnero-tól amit csak szeretnék. Így sok értelmét nem látom a befektetésnek.
-
Kocsó
aktív tag
-
MerLinh
senior tag
hát szép vagy mondhatom, a kiállított modelekkel játszogatsz =P de legalább ez is kiderült =) nekem a HOXomat a bankártya chipje karcolta meg....
a mostanit meg fél méter sem volt de pofával lefelé esett a déli egyik lépcsőjén és had ne mondjam mekkora karc van, időnkét érezni mikor átmegy az ujjam rajta.... majd egyszer beadom "ha" nem kapcsol be... =) -
Nuada herceg
őstag
Pont ma néztem.
3 hónapja van meg a telefon. Tokot nem használok, sem fóliát.
Ha viszem el, a farmeromnál van 1 gomb féleség a zsebnél, ott mindig koppan az üveg,
ahogy becsúsztatom. Ezen a héten elhordtam magammal munkába is.
A munkás ruhám belső zsebében hordtam, ott is koppanni szokott a fém gomboknál.kicsit már félek is.
Na visszatérve, van képernyőtisztító spray-em, meg hozzá valami ruha.
Azzal szoktam áttörölgetni a telót.
Ma lezárt képernyőnél, áttörölgetés után direkt jobban szemügyre vettem a kijelző üvegét,
mondom ha találok is 1 karcot, kiugrok az ablakon.... De szerencsére nincs rajta semmilyen
karc (idáig) Kopp kopp kopp.A beats felirat sem kopik. (eddig)
Szóval szerintem, az én tapasztalatom szerint nagyon jól bírja az üveg...
Viszont emlékszem valakire itt a fórumban, régebben nagyon panaszkodott, hogy több
karc is van a telefonján. Nem tudom Ő hogyan használhatja... -
csacsi67
addikt
-
Loboda
senior tag
Igen!
Itt a nyitáshoz a segítség!
Ezután mehet fel a TWRP recovery!
Recoveryből csinálj egy rendszer backupot!
Másold a telepítendő rom zip fájlt az sd tárhelyedre, és recoveryből mehet a telepítés! -
mumk1
addikt
Szinte minden custom kernel tudja. Én megmaradtam a Bulletproof-nál, mert ez nincs szétbarmolva, csak a legszükségesebb dolgokat tudja, de azt profin.
@Loboda
Így van! A legjobb kombó. -
migabi24
nagyúr
Kijelzővel kapcsolatba csak annyit, hogy nem keveset teszteltem a G2 vs One kijelzőt, munkatársamé a G2 tehát nem a médiába raktam mellé, mindenféle videóval és háttérrel próbálgattam, de csak annyi különbséget találtam, hogy fényerőbe és betekintési szögbe gyöngébb a G2 egyébként tök ugyanaz, ha te rosszabnak érzed a one-t akkor kifogtál egy beteges darabot, nekem ez a 2. One-om és az elsőnek rosszabb volt a kijelzője
-
Loboda
senior tag
-
Levente17
tag
Igen.A neten 1000 féle tokot találsz..Biztos tetszeni fog valamelyik.
De itt a topicban van egy srác akinek fekete van de tok nélkül hordja.Azt mondta neki semmi kopás nincs.
Gondolom neki valami "egyedi" One-ja van...Ha rendes HTC garit kínálnak akkor ha jól tudom igen..De azért mások válaszára is várj..Sosem kellett még HTC telefonomat gariztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged