- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Az létezhet, hogy a visszajelző led megadta magát? Már ami a villogást illeti?
Mer már vagy egy hónapja nem jelez vissza. Ugye zölden kéne neki ha volt valami esemény, de semmi. Pedig be van kapcsolva és most ugye volt reset is. Amikor töltöm akkor pirosan világít folyamatosan ha feltöltötte akkor zölden.
-
SzlobiG
félisten
Csináltam biztonsági mentést a HTC saját progijával.
Ha most csinálok egy hard resetet, akkor ez vissza állít nekem mindent? A progikat is és azok mentéseit is?
Mer most jött el a hard reset ideje.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Avicularia #18170 üzenetére
Ezen nem kell meglepődni kuka a kamerája én se szeretem az S3 után visszalépés számomra azzal sokkal jobb képeket lőttem auto módba mint ezzel.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Nuada herceg #18137 üzenetére
4.3 óta nekem is érezhetően jobban merül.
Pl alvó módba 6óra alatt ilyen 8%-ot is képes merülni azt hozzá sincs nyúlva.
Ahogy olvasom többeknek is ez a gondja már azt hittem beszarik az akkum mer csomószor töltenem kell az autóba. Valamit csinálhatnának ezzel.
-
SzlobiG
félisten
Már megy meg vok mentve.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Nuada herceg #11445 üzenetére
Legalább 1 Amperórás töltőt csatlakoztass rá és akkor nem fog merülni navigáció közbe igaz a töltöttség se fog nőni, de nem merül.
Én ezt vettem és működik rendesen és kettőt is tud tölteni egyszerre.
-
SzlobiG
félisten
Azt hogy valamit optimalizálni fog ez a program nem kikapcsolni mindent.
De csak gondot okozott számomra. S3 ebből jobb volt az többet bírt, gondolom S4 még többet bírhat.
(#11434) toeki Nem én arra gondoltam, hogy kiteszem a napra és a kijelzőn keresztül majd szívja a naftát.
-
SzlobiG
félisten
Nem tudja valaki, hogy az automatikus szinkronizálást miért kapcsolja ki állandóan az időjárás widget? Gyári sense.
Esetleg a qualcommos battery dolog csinálhatja ezt?
-
SzlobiG
félisten
Kipróbáltam az ECO módot a cpu-val hát elég szépen vissza veszi antutuval a 24k helyett 17k pontot ad csak mondjuk használat közbe nem vettem észre.
-
SzlobiG
félisten
Ezt a gyorsaságot én is érzem nagyon az S3 után az sokszor belaggolt huzamosabb használat után, de itt semmi nagyon tetszik igaz a 2giga ramnak is köszönhető.
-
SzlobiG
félisten
Mkv-t nektek viszi a gyári lejátszó? Nekem azt írja, hogy nem lehet lejátszani a videót. Mx player meg viszi simán.
-
SzlobiG
félisten
Üdv. Tegnap tulaja lettem egy fehér one-nak. S3-at váltotta idáig nagyon bejön kicsit tartottam tőle mert S4-et akartam, de kellemes meglepetés fogadott. Egy-két szolgáltatás hiányzik amit a samu tudott, de megszokható a hiánya.
Az eco mód mennyire okoz lassulást már ha okoz? Mer az akkut elég szépen eszi jobban mint S3 na meg a másik kérdés mennyivel bírja tovább ha megy az eco mód?
A 3 pötty nem kapcsolható ki teljesen? Mer van ahol kikapcsolja, de van olyan alkalmazás ahol nem pl igo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged