- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jiayu G2F
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- Garmin topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Nah..
Csak a kameráról, 4 mp-ről 1-2 szót.

Szilveszterkor csináltam képeket az este elején, még elő mertem venni a telefont.
Vissza is nézegettük ott a készült képeket rögtön, és hát nagyon tetszett mindenkinek,
dicsérték, hogy milyen szép képeket csinál a telefon.
Én rögtön tudtam, hogy ez most nem a
kamera érdeme, hanem a gyönyörű kijelzőé. Full hd, szép színekkel, éles, de még is piciben. Szóval
persze hogy jól mutattak a képek a kijelzőn.De tegnap voltam nővéremnél. Nem tudom mekkora TV-je van, de tényleg hatalmas.
Panasonic Viera akárhanyas a típusa, 1 éves tv. Na a lényeg, hogy mondom kipróbálom akkor már a DLNA-t
a telefonnal. Hát működött is, de nem úgy, ahogy én gondoltam, annyira nem tetszett.
De ez más téma...A lényeg, hogy hát ott a tv-n elég cudarul mutattak a képek. :/
Ott nagyban azért előjött, hogy 4mp. Nekem itthon 24 colos monitorom van, ugye még azon is úgy
ahogy mutatnak a képek. De ott már látszódott, hogy ez valóban 1 gyenge pontja a telefonnak.Na most ezzel természetesen nem fikázom a telóm, mert szerelmes vagyok belé.

Meg hát mindenki ezt szajkózza. Remélem a következőbe azért egy 8mp-t belebasznak,
lehet ultra pixel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest