Új hozzászólás Aktív témák

• Nuada herceg

őstag

Nah..

Csak a kameráról, 4 mp-ről 1-2 szót. :)
    Szilveszterkor csináltam képeket az este elején, még elő mertem venni a telefont. :)
    Vissza is nézegettük ott a készült képeket rögtön, és hát nagyon tetszett mindenkinek,
    dicsérték, hogy milyen szép képeket csinál a telefon. :) Én rögtön tudtam, hogy ez most nem a
    kamera érdeme, hanem a gyönyörű kijelzőé. Full hd, szép színekkel, éles, de még is piciben. Szóval
    persze hogy jól mutattak a képek a kijelzőn.

De tegnap voltam nővéremnél. Nem tudom mekkora TV-je van, de tényleg hatalmas.
    Panasonic Viera akárhanyas a típusa, 1 éves tv. Na a lényeg, hogy mondom kipróbálom akkor már a DLNA-t
    a telefonnal. Hát működött is, de nem úgy, ahogy én gondoltam, annyira nem tetszett. :)
    De ez más téma...

A lényeg, hogy hát ott a tv-n elég cudarul mutattak a képek. :/
    Ott nagyban azért előjött, hogy 4mp. Nekem itthon 24 colos monitorom van, ugye még azon is úgy
    ahogy mutatnak a képek. De ott már látszódott, hogy ez valóban 1 gyenge pontja a telefonnak.

Na most ezzel természetesen nem fikázom a telóm, mert szerelmes vagyok belé. :D
    Meg hát mindenki ezt szajkózza. Remélem a következőbe azért egy 8mp-t belebasznak,
    lehet ultra pixel is.

Új hozzászólás Aktív témák