- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Nah..
Csak a kameráról, 4 mp-ről 1-2 szót.
Szilveszterkor csináltam képeket az este elején, még elő mertem venni a telefont.
Vissza is nézegettük ott a készült képeket rögtön, és hát nagyon tetszett mindenkinek,
dicsérték, hogy milyen szép képeket csinál a telefon.Én rögtön tudtam, hogy ez most nem a
kamera érdeme, hanem a gyönyörű kijelzőé. Full hd, szép színekkel, éles, de még is piciben. Szóval
persze hogy jól mutattak a képek a kijelzőn.De tegnap voltam nővéremnél. Nem tudom mekkora TV-je van, de tényleg hatalmas.
Panasonic Viera akárhanyas a típusa, 1 éves tv. Na a lényeg, hogy mondom kipróbálom akkor már a DLNA-t
a telefonnal. Hát működött is, de nem úgy, ahogy én gondoltam, annyira nem tetszett.
De ez más téma...A lényeg, hogy hát ott a tv-n elég cudarul mutattak a képek. :/
Ott nagyban azért előjött, hogy 4mp. Nekem itthon 24 colos monitorom van, ugye még azon is úgy
ahogy mutatnak a képek. De ott már látszódott, hogy ez valóban 1 gyenge pontja a telefonnak.Na most ezzel természetesen nem fikázom a telóm, mert szerelmes vagyok belé.
Meg hát mindenki ezt szajkózza. Remélem a következőbe azért egy 8mp-t belebasznak,
lehet ultra pixel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest