Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
-
markyy18
aktív tag
válasz
Smidti
üzenetére
Innen lehet csemegézni. Ez ugyanaz csak van rajta hangerőszabályzó.
-
ttom26
csendes tag
válasz
Smidti
üzenetére
Szerintem a gyártási hely is számít, érdemes megnézni a címkét a dobozon a gyárkód miatt. Eddig egy FA készülékem volt (ez elvileg egy új kínai gyár), most vettünk a feleségemnek is és ez SH (Shanghai). Teljesen más a műanyag csík eldolgozása a széleken. Az új készüléken teljesen simák a szélek viszont alul van egy tized milliméteres rés, nem zavaró. A régebbin kicsit sorjásnak tűnik a műanyag viszont nem volt rés sehol. A sorja is nagyon jelentéktelen, de észrevehető (szakmai ártalom, minőségbiztosításban dolgozom
).
Nekem ebből úgy tűnik, hogy kicsit különböző a metódus a gyárakban. Esetleg másnak van hasonló tapasztalata? -
spawn21
veterán
válasz
Smidti
üzenetére
Ez szerintem csak a szervizesen mülik. Meg azon is, ahogyan odamész.
Pl: vettem egy iphone 5gyári bőr tokot a t-nél. Szép világos barna színben. Kb 2 hét után brutálisan elment a színe, mintha valami gagyi termék lenne. Mivel nagyon messze voltam magyartól, fórum és kérdések özöne...
Majd válaszok: hogy gondolom, hogy ezt kicseréltetem, hiszen a bőr ilyen. Vagy már én is próbáltam, nem cserélik. Stb... A kedvencem, ezt csak érdeksség képpen ( akinek appleje van, 10 ezer ft nem oszt nem szoroz
)A lényeg. Be,entem, majd a fiatalembernek mondom: ez nem kicsit elszomorító, hogy kiad az e,ber egy gyári termékért 12 ezer ft-ot, nagyon kevés elvárással. Majd ilyen módon tönkre megy. Ha hónapokról beszélnénk, akkor csendben is lennék. Bla bla bla. A vége, hogy kaptam egy bontatlant.
Ne hagyd magad. Ha látszik a hiba, csinálják csak meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

).