-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
mzs1988 #18036 üzenetére
Nekem HTC One-om van, ami ugye sejthető,
bátyámnak Iphone 5 készüléke.Eleget nyomkodtam azt is, hogy rájöjjek, mit csodálnak benne annyira az emberek.
Tetcetős, mert fém! De ugye a HTC One is, utóbbi nekem valahogy szebb.
Az új csicsás rendszer is bejön, amit az IOS 7-el kapott a készülék.
De viszont az a zártság (rendszerre értem), meg hogy mindenért fizetni kell, nagyon nem tetszik.És itt jön ami szerintem az 1ik legfontosabb, lehet az előnye, vagy akár a hátránya is,
a méret. Kicsi, sőt, mai telefonokhoz képest majdnem hogy a pici jelzőt is rá lehet aggatni.Pont ma olvastam 1 hírt, hogy már tesztelik az Iphone 6-ot, amely kijelzőmérete 4,9".
Gondolom rájöttek ők is, hogy haladni kell a korral, 1 telefon már 5" körül mozog.Én azt mondom, hogy már majdnem a HTC mérete is "kicsi", 5 "-os ként szívesebben szorongatnám.
Hardverben erősebb a HTC, de ez csak papírforma, mert az Ios gördülékenysége miatt ugyan olyan
jól fut mind a 2 telefonon a rendszer.Viszont az android, az android.
(és persze lehetne bölcselkedni, hogy az Ios az meg Ios.)
Szóval én +1et adok a HTC-re, és nem azért mondom ezt, mert nekem ilyen van,
hanem mert ez a jobb. Ez 1 egyéni vélemény volt, majd írnak a többiek is, aztán döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest