Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
Hali
Ma 11:15kor indultam el itthonról, 73%-os volt az aksi töltöttségi szintje. Wifi-GPS-Energiatakarékos üzemmód, fényerő mind mind lekapcsolva, minimumra állitva.
12:30-kor vettem elő újra ekkor bekapcsoltam a mobiltinternetet.
20perc ph és néhány webhelyet néztem meg, a telefon elég jól felmelegedett, ráadásul az aksi szint vagy 15% esett.
15:30-ig néha néha neteztem, se játék se youtube, semmi nem ment, se a memóriában, és minden ugyan úgy beállitva
A telefon ekkor már durván meleg volt, és 8%-ra merült le az aksi.
Régebben nem zavart, sűrűbben töltöre tudtam rakni, de mostában egyre inkább zavaró, h ennyire melegszik, és h ilyen durván merül a készülék.
Nálatok is ilyen?
A másik gondom: legújabb frissités óta (android 4.2.x nem tudom pontosan), egyszerűen a gyári töltönél lassú töltést ir, amikor pedig nem nem gyári töltöt használok, akkor pedig minden jó tök gyorsan tölt.
Más is tapasztalt ilyet?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- PlayStation 5 FAT (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest