- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
joey04 #11994 üzenetére
SoC ugyanaz csak magasabb órajelen na bumm, ha valaki akarja ezt is fel tudja húzni annyira. mSD jó lenne csak cserébe felezték a tárhelyet az mSD-re meg nem fogsz tudni mindent tökéletesen telepíteni, sima tárnak elég egy külső cucc is én teljesen jól el vagyok az általam linkelt kis cuccal. A kijelző méret szubjektív nekem a 4,7 a határ, ha a One nagyobb lett volna nem kellett volna ezt még éppen tudom kezelni ezt tehát nem lehet előnynek nevezni viszont a One nagyobb ppi-jét lehetne ha látná az ember a különbséget, de mivel nem így ez is csak...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
joey04 #11795 üzenetére
Néztem az összes mobilarena tv adást én is, szóval tudom igen,
hogy RAM kérdése, vagy főleg RAM kérdése.De a magok számának nincs köze a multitaskinghoz?
Tényleg kérdem, nem akarok itt okoskodni, elfogadom az igazságot.Hogy hány szálon futtatja valós időben a folyamatokat.
(1 példa, 4 mag, 4 szál, 4 folyamat, alkalmazás 1 időben. )Vagy ez tényleg hülyeség? Úgy látom/gondolom Te értesz hozzá,
akkor világosíts már fel, hogy tudjam én is. -
PiE137
senior tag
válasz
joey04 #11594 üzenetére
Én is úgy voltam vele, hogy várok a következő iPhone-ig.
No de 5S meg 5CKomolyan ilyen semmitmondó telefonokkal akar az Apple harcba szállni
Megint a szolgáltatásokkal akarnak készülékeket eladni? No ahhoz az iOS7 kevés lesz, legalábbis olyanok számára, akik nem elfogult fanatikus alma b..zik!
Az iPad-ek a világ legjobb táblái, az iPhone-októl viszont többet várnék...
Amíg újragondolják, addig maradok a ONE-nál! -
-
Szpisti
addikt
válasz
joey04 #11465 üzenetére
A honlapra nyugodtan kitehették volna... Az ügyfélszolgálatot nem szoktam hívni...
Igen, de este tettem fel a romot, és már nem próbálgattam, csak wifin volt a teló, reggel a munkahelyemen tapasztaltam a 4G hiányát, ami egész nap tartott, ezért gondoltam hogy én csesztem el valamit... Most este mikor újraraktam a romot stockra, észleltem, hogy már semmilyen mobilnet nincs... Hát mire gondol az egyszeri ember? -
Bdanyy
addikt
-
Kevin's
senior tag
válasz
joey04 #11212 üzenetére
Hát én nem bántam meg , hogy a webshopból vettem !! Hibátlan készüléket kaptam és a kamera is tökéletes nincs lila színeződés ! Ez a melegedés már annyira nem is meleg kezd be állni most fel raktam töltőre bár 100 % on volt az akku mikor ki bontottam
Ki próbáltam ezt a zoé dolgot hát gyerekek ez vmi eszméletlen a képekből videót csinál és még zenét is tesz alá na meg ez a Booom Sound brutál . Nuance -t fel is dobom rá idáig nagyon elégedett vagyok!! Köszönöm mindenkinek a sok sok szakértői véleményét és örülök annak, hogy végre itt lehetek köztettek sokáig gondolkodtam , hogy S4 vagy HO .. de éljen a fém érzett amúgy is CNC programozó vagyok szal a fém dukkál egy ilyen szakmához nem a műanyag
Bilux : Igazad van én is ennek tudom be a nagy meleget nem bírja , télen már biztos stabil 25 fok-os lesz
-
hurrikan
addikt
-
-
dani3l
őstag
Ez igy van. En neha szoktam postanal (nem mo) dolgozni es ilyen nincsen, hogy odaadom a csomagot, szepen kibontja, megnezi minden fasza-e, aztan majd eldönti, hogy atveszi-e.. Eleve oda se athatom addig, amig ala nem irta, hogy atvette. Gondolom egyik szallito cegnel sem köteles a futar megvarni, hogy az ember ott bontogassa, meg nezegesse a csomagot, gondold el ezt 100+ csomag eseteben..
GLS meg rosszabb, az (nalunk legalabbis) nem köteles, csak a telekig vinni a csomagot, ugyhogy ha te a negyediken laksz, föl se megy, csak kitesz egy papirt a bejarati ajtora, hogy ott volt, majd jön megint..
Persze ha valamelyik ceg a sajat futaraval küldi a csomagot (nem tudom, pl a T ilyen-e), akkor elöfordulhat, hogy ott ugy is vannak "beidomitva" a futarok, hogy ez hozza tartozik a munkahoz, de egyeb esetben nem. -
Kicsimix
őstag
Oké köszi a válaszokat
Egy visszavitt darab miatt nem fognak weboldalt szerkeszteni az tuti : )
Amúgy elég s.o.s lenne mert a másik telóm pofára esett szegény és meghalt a kép..Viszont ezt részletre akarom venni ezért figyelem napok óta...
A fekete viszont nem gyere be és csak várok és várok...Remélem nem kényszerülök arra ..
-
istnag
addikt
-
Xaels
félisten
Vannak Play-en olyan fejlesztők akik 1-1gyártói megoldás stilusjegyeivel dolgoznak. A Sense kifejezetten ilyen például amit előszeretettel másolnak.
Akartam kérdezni: szerintetek a beépített erősítő mindig működik vagy csak Beats On módban? Szerintem a Beats itt is csak EQ, az erősítő meg működik anélkül is.
-
mumk1
addikt
Ez általában igaz is, de a Notification Toggle tényleg egész jól illeszkedik a Sense-hez. Nekem is teljesen megfelel gyors-kapcsoló gyanánt.
@g0n21
Én azért szeretem noti báron, mert nem kell feloldani sem, csak egy mozdulat kapcsolgatni, valamint tud rezgést is ami plusz segítség.@Xaels
Szerintem sem az erősítőt kapcsolgatja. -
dani3l
őstag
"White or black? This is the question." Ezt eleg könnyü megvalaszolni, mert fekete van, feher meg nincsen..
Nem tudom a szürke az miert feher sokaknal..
Btw szerintem sokkal elegansabb a szürke, kicsit komolyabbnak tünik, a fekete szerintem nagyon sötet, meg nagyon egybeolvad a kjelzö a burkolattal. Ami egyebkent erdekes, mert en inkabb fekete parti vagyok müszaki cikkekböl es feher telefont soha nem vennek, de ez az ezüst szep.Ezüst valoban, nem szürke, elnezest.
-
hurrikan
addikt
Van ott több is.
Az enyém is hibátlan, meg 4-5-en tuti írták rajtam kívül, csak a T adta el a legtöbbet eddig.
Több ezret. Ide csak azok írnak többnyire akiknek gond van vele. A felhasználók 90%-a nem fórumozik
De a nagy számok törvénye alapján persze, hogy a legtöbb hibás T-s.Fentebb írtakra reagálva, nekem sem akadt be soha egy másodpercre sem.
Az iPhone is tud akadni, unokatesóm 3éve használja és bizony volt akadás mindegyik típusnál, csak elvakult fanok állítják hogy nem akad, meg azok akik úgy akarják beállítani mintha nekik lenne a világon a legjobb telefonjuk, hogy azzal feszítsenek hogy nem akad, miközben jól tudják, hogy igen.
Biztos lesz olyan hogy az One is beakad, de egyelőre nem tette meg, pedig 14napja nem volt újraindítva. Mióta megjött azóta megy folyamatosan. Igaz a RAM-ot kezdi megenni lassan, már csak 300mega körül mozog a szabad RAM. De olyanokat használok mint AVAST, CallControl, NotificationToogle, GSAM Battery Monitor, GreePower, ezek mind futnak folyamatosan. Továbbá Google+ és Facebook integrációk is.
Ez utóbbiban a Z jobb volt, ha minden futott is volt 6-700mega szabad RAM, ráadásul még úgy sem zárt be semmit, amit a One rég bezár. Pl RealRacing-ból kiléptem, 2óra múlva is az a képernyő fogadott amiről kinyomtam. One 2-3perc elteltével is simán restartolja, kilövi.
De ezt írták többen is előttem. -
GyureX
tag
Ezért is voltam felháborodva annyira. Mert ahogy írtam is, arról nem ők tehetnek, hogy a htc ide ennyi minőségileg bőven kifogásolható készüléket küld, de arról már igen, hogy eladják nekem újként a kibontott más által visszaküldött telefont, aminek ráadásul nem csak pixelhibája van, hanem karcos, látszik más már használta, meg sorjás, na meg illesztési gondos, de annyira, hogy az egyik sarokba egy papírt négy felé hajtva befért volna.
-
GyureX
tag
Mondtam neki, amikor telefonon rákérdeztem, remélem nem más által visszaküldött telefont fogok kapni, még a csaj kérdezett vissza szúróan, hibás készüléket mégis hogy gondolom, hogy ismét eladnának? Ő szerinte ilyen biztos nem fordulhat elő. A szervizes emberke csak hallgatott, érdemben nem tudott vagy nem is akart hozzászólni.
-
borkarico
aktív tag
Ha ez enyém megérkezik én ott a PPP-ban kibontom, megnézem alaposan, és ha bármi problémám is van vele, akkor át sem veszem hanem küldöm is vissza nekik. Amúgy a T oldalán is leírja (webshop rendelés, PPP átvételnél) hogy bontsuk ki a dobozt és nézzük meg hogy nem sérült és hiánytalanul megvan minden benne, és ha gáz van akkor át se vegyük.
-
Redplee
senior tag
mert ha te lennél az eladó mit tennél? 200e-s telefonokat dobálsz a kukába csak vmi teszter miatt?
ez az elállás törvénye így eléggé unfair sztem.
hát most így jár majd a speedshop, vagy az s4 vagy az one megy vissza majd. na előbb megrendelem.
speedshop oldalán nem is találom az elállást...
-
HUTCHDB
nagyúr
megy vissza, mindenképp!
már hétfőn leadom, nem várok vele addig, mint a ONE-al, vagyis, hogy a 7. napon viszem majd be a t-pontba.
a hétvégén eldöntöm, hogy mi lesz, mert harmadjára elég ciki lesz bemenni a szolgáltatómhoz, hogy ezt sem kérem...
szóval nem tudom.
lehet várok pár hetet, és akkorra beáll a normális állapot, mármint ami a minőséget és a szoftot illeti. -
Xaels
félisten
Ma/tegnap kérdezte haver, hogy mikor jön a 4.2 One-ra, tudok-e valamit
Mielőtt láttam a kommented Június vége, Július eleje körülit mondtam neki
Annyit tennék még hozzá, hogy ezek nem hivatalos információk. A frissítés érkezése függ régiótól és szolgáltatótól is. Csak mielőtt valakik nagyon beleélnék magukat előre.
-
-
a sorja és a hézagos illesztés még csak nevezhető esztétikai hibának - bár némelyik szélsőséges eset, már annak is csak erős tompítással -, de a pixeles hibákat nem nevezném annak!
az xperia z halála pont, hogy szoftveres volt, amit javítottak is az új firmware verzióban, de mint a témájában is olvashattad, házilag is orvosolható volt a behalt telefon is! arról nem is beszélve, hogy az első firmware verzióval sem mindenkinél jelentkezett a probléma, sőt!
kíváncsi lesze rá, hogy a one problémái kapnak külön cikkeket, vagy sem... -
HUTCHDB
nagyúr
látom, hogy mi ezen a kijelző dolgon mindig ellentétes véleményen vagyunk...
engem nem érdekel a fényerő, viszont az, hogy a note II-nél a ppi számomra érezhetően rosszabb az igen!most ellenőriztem a rendelésemet, de csak "jóváhagyás alatt" stádiumban áll.
ami viszont feltűnt, az az, hogy "Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható!"-ra váltott az oldalon....
elfogyott volna?
és akkor most én kapok-e....(#3908) hurrikan!
én 64 GB-osként rendeltem.....az volt az oldalon, és ami a neten van írva, az mindig igaz... -
-=Ghost=-
őstag
Iiiiiiigen? Hát én most látok ilyet először, pedig rendeltem már ezt-azt neten.
#3301:
Másrészt az a véleményem, hogyha a bankkártyáddal fizetsz akkor nem tök mindegy már, hogy lefotózod-e a számot rajta vagy sem?
Egy normál bankkártyás fizetésnél nem kapják meg a kártyaszámodat clear-text-ben..... -
Semmiben sem jobb a samu. Nem is lesz soha.
This is "The One" !
Más:
Samus betegségekkel meg sztem a samus topicba kellene egyeztetni.Tokot "sajnos" rakni kell rá aki kérdezte.
Nekem is be kellett látnom...
Tul értékes ahhoz,hogy bármi baja essen.
Jönnek majd lassan kifelé a mindenféle tokok hozzá.
Nekem pont ma jött meg a piros-fekete.
Nagyon elegáns kivülről a tok,méltó a telefonhoz.Elég könnyen belepattant a helyére.
Videó nézéshez tökéletes lesz.Eddig mindig zsebben volt a napszemüvegtokom tartójában,
mostmár ki merem majd rakni a kocsiban a telefont. -
joey04
titán
A névjegy listánkat a Sense People-nek nevezi. A felülete leginkább a megszokott Jelly Bean felületet adja. Érdekes, hogy a profilképeket egy kis rácsszerkezettel effektelve jeleníti meg, valószínűleg ennek oka az, hogy a nem túl jó minőségű képeket próbálná meg esztétikailag feljavítani ezzel a HTC, tegyük hozzá, sikeresen.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest