- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koris
aktív tag
válasz
FuRiONight #12917 üzenetére
Töltőhiba lesz.Az usb kábel is gyári?Pl.Blackberry kábelnél van egy ellenállás átkötés a micro usb csatiban.A Htc töltőknél (autós töltőben biztos) van egy vezérlőszál,ami vékonyabb mint a tápkábelek.Ha a vezérlőszál szakad (úgy tervezték hogy hamarabb szakadjon a tápnál)ezért vált lassú töltésre 2-300mA-re.Ez egy biztonsági óvintézkedés ami a noname töltőkben nincs és emiatt néha durván elfüstölnek.
-
Szpisti
addikt
válasz
Véletlenül nem a Chrome-ot használod?
Mert nekem azzal melegedett kegyetlenül a telóm, rászoktam a gyári böngészőre, ez nem melegíti a telót feleannyira se és nem is merül annyira.... -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Ez ilyen,nekem ugyanez van.
Persze itt vannak rekorderek,akik 70ora feletti üzemidőt is elérték,de alap,pár órás netezéssel simán le lehet fektetni az akksit.
Én kétszer töltöm egy műszakban,amikor sok meló van akkor általában kihúzza délután 4-ig.
Ha kevesebb,akkor délben már töltöm. -
k.soma
senior tag
válasz
A második dologra, nekem autós töltőnél írta eddig csak, hogy lassú töltés.. Nem tudom a gyárival miért írja neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged