-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koris
aktív tag
válasz
FuRiONight #12917 üzenetére
Töltőhiba lesz.Az usb kábel is gyári?Pl.Blackberry kábelnél van egy ellenállás átkötés a micro usb csatiban.A Htc töltőknél (autós töltőben biztos) van egy vezérlőszál,ami vékonyabb mint a tápkábelek.Ha a vezérlőszál szakad (úgy tervezték hogy hamarabb szakadjon a tápnál)ezért vált lassú töltésre 2-300mA-re.Ez egy biztonsági óvintézkedés ami a noname töltőkben nincs és emiatt néha durván elfüstölnek.
-
Szpisti
addikt
válasz
Véletlenül nem a Chrome-ot használod?
Mert nekem azzal melegedett kegyetlenül a telóm, rászoktam a gyári böngészőre, ez nem melegíti a telót feleannyira se és nem is merül annyira.... -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Ez ilyen,nekem ugyanez van.
Persze itt vannak rekorderek,akik 70ora feletti üzemidőt is elérték,de alap,pár órás netezéssel simán le lehet fektetni az akksit.
Én kétszer töltöm egy műszakban,amikor sok meló van akkor általában kihúzza délután 4-ig.
Ha kevesebb,akkor délben már töltöm. -
k.soma
senior tag
válasz
A második dologra, nekem autós töltőnél írta eddig csak, hogy lassú töltés.. Nem tudom a gyárival miért írja neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest