Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
nikilauda #15169 üzenetére
Pár friss kép. Durva cucc, mármint a méretei
Amúgy igen most így a sok S800 buzerátor fog hisztizni.
-
Laca1212
őstag
válasz
nikilauda #14767 üzenetére
Én is ezen filózok... Viszont a 2-es verza legjobb esetben is ~7e-el drágább. Ennyi többletet meg nem ér az NFC, főleg ha nem is használnám. Viszont az erősebb usb-s töltő pozitív. Hát nem tudom...
(#14765) Bossi:
Köszi!
A One szivacsok levétele nélkül belefér csont nélkül amúgy? -
Xaels
félisten
válasz
nikilauda #13863 üzenetére
Ehh 130 kártyásan? Mit szívtak, ha a hardver nézzük simán el fognak a szolgáltatók kérni érte 200-at is kártyásan. Amúgy ez a hátlapi gomb, istenem. Nem elég, hogy az UI egy rakás okádás de ha lerakod az asztalra pont a ki/bekapcs gombon fog feküdni az egész.
[link] pár kép mai napról.
-
zack
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nikilauda #13792 üzenetére
2-en rám írtak olyanok is akik ONE után mentek S4-re...Ami nem tetszik az ONE-n az sérülékeny hátlap, a kopás, némelyiknél illesztési problémák, a sok pixelhibás darab, és a gyengébb garanciális háttér. Valamint a ONE ugye sokkal jobban romolható, de mivel engem ez a része abszolút nem érdekel, így ez sem előny. Valamint S4-en a régi firmware verziók valóban rosszak voltak, de most már teljesen jól használhatóak. Akkor elvileg azt hallottam hogy azért gördülékenyebb az One mert az ablak animáció 1-ről 0,5-re van álltba szemben az s4 gyári 1 értékével, de ezt is lehet állítani S4-en (ez nem tudom mennyire igaz.) Szóval szerintem S4 lesz belőle...
És most ezek után kövezettek meg...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
nikilauda #13716 üzenetére
One előtt a 3650-est folyamatosan használtam az infra miatt lg tv-k service menüje miatt, sgh-i607 is gyakran van használva, főleg partitelefonnak
, r320, v3, diamond és a 8210 pedig látható helyen vannak a szobában.
Az asztalon meg az eladásra váró one x és dhd, tegnapig pedig volt mellettük egy sensation is, de az már anyunál.
És akkor még szó sem volt az eddig elhasznált ipod touch, 7-8 tablet, 3 android tv stick és android mediaplayerről.
-
balika333
tag
válasz
nikilauda #13384 üzenetére
Ez így van, egyik másik jóképességűnek semmi nem jó. Ha retina szkenner lenne a telefonban, nyolcmagos processzor és évente egyszer kellene tölteni az se lenne elég jó. De mit várnak még? Az i7 procis laptopomat elő se veszem, mindent megcsinálok a One-on. Kiváló telefon szerintem. És tényleg: i5S, nem rossz, tetszik, sokáig iPhonet használtam. Viszont amennyibe kerülni fog
Nem adnám érte a One-t. Sony Z1, Note 3: nekem már hatalmas, egy kézzel lehetetlen kezelni. Csak nyomd meg ugyanazzal a fogással a vissza gombot meg húzd le az értesítési sávot
-
-
-
kdennis
aktív tag
válasz
nikilauda #12362 üzenetére
Szerintem ez fölösleges, legalább is nekem. Most megspórolok 1 gombnyomást. Van NFC tappancsom is, azzal se nagyon tudok mit kezdeni... elsőre tök jó, de igazából macerásabb oda tologatni a gépet a tappancshoz mint hogy meg nyomjak 2 gombot. Amúgy is mindig a kezembe van a telefon, 5 percenként nyomkodom, akkor meg fölösleges. Aki nem használja a mobilját, annak jo. Nem kell elővenni.
(akkor minek van?
) na mindegy, ez csak az én véleményem.
-
-
balika333
tag
válasz
nikilauda #11671 üzenetére
Nekem is van egy nagyon pici pötty, pedig tokban tartom. De i5-ről váltottam, ott sokkal durvább volt. Engem nem érdekel, mert tényleg parányi, használatot nem befolyásolja. Ezzel úgy elhajt a T, ami valamilyen szinten kopás a rendszeres használatból adódik. Gondolj bele. Az autót se viszed vissza 3000km múlva, mert felkenődött pár bogár s nyomot hagy. Te tudod, szerintem hagyd a fenébe
(#11674) nikilauda: Nekem is fekete van, de sokat szemeztem a fehérrel. Viszont nekem elegánsabb és visszafogottabb a fekete. Ennyi baja legyen azt mondom. Ha műanyag lenne nem kopna
-
barcsajani
tag
válasz
nikilauda #11304 üzenetére
Flottas keszulek, a mobilra nincs huseg, ujabb 2 evet irtam ala a dijcsomagra, ez mar korulbelul 5 eve meg van, marmint a sim kartya.
Persze, irunk egy adasvetelit, utana ahogy megkaptam a papirjait, irok, vagy ugyis telefonszamot cserelunk, felhivlak, es bemegyunk egyutt.
Az utikoltsegedet pedig akkor allom majd, igy korrekt szerintem, nemde?a garancia papirja nalam van.
DKV-s flottaban lett vasarolva.
A krszuleket a ceg intezte, en toluk vettem at. Ott irtam ala a papirt, ami bekerult az irattarba. Ezert nincsenek nalam, csak a garancialevel, ha barmi lenne a keszulekkel.
-----------------------------------Nézd ezt írta most
-
Xaels
félisten
válasz
nikilauda #7535 üzenetére
Én másképp látom kicsit. A zaj zavaró a gyárinál, kicsit túl van élesítve viszont bár a cikkben levő képeken annyira nem, de máshol láthatóan több részlet marad meg. A Google edition meg szép sima cserébe szanaszét van mosva, vonalélesség is rosszabb valamint tegnap linkelt Verge tesztben lárszott a BMW váltóházán levő márkajelzésen, hogy a részleteket is hajlamos elmosni.
Ez az Androlib meg kicsit olyan mintha ott rugnának a HTC-be ahol tudnak, b@sznak sokszor utâna nézni amit leírnak.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
nikilauda #5862 üzenetére
azert nem lettel "okosabb", mert tokeletes telefon nincs, es van amiben az egyik, van amiben a masik jobb.
leirtam kb., hogy melyik miben jobb, vagy rosszabb, igy a szamodra fontossagi sorrend alapjan talan lehet donteni.
mondjuk, ha a kamera csak egy gyuszunyivel jobb lenne a one-ban, akkor egyertelmuen tudnam ajanlani a topic temajaban szereplo telefon a masikkal szemben.
egyebkent lehet bennem van a hiba es csak nekem nem sikerultek a tavolibb kepek.
a kovetkezo dilemma, hogy tudom, hogy te is samsungos voltal, es lehet az amoled neked is jobban tetszik, foleg ugy, hogy az eddigi legjobb oled megjelenito.
one-ban viszont a szoftver pazar, nekem nagyon tetszik, minden kezre all! (megj.: hasonlit a miui-ra...nekem)
ahogy ma mar ezen temaban masnak is irtam: a dontes a te kezedben van! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
nikilauda #5822 üzenetére
es (#5823) porkiy !
egyelore sIII-at hasznalok.
az s4 mar nekem nem hozott annyi ujitast, hogy megfogjon.
a kijelzoje viszont brutalisan jo, sokkal elethubb, es fenyesebb, mint az sIII-e, raadasul a feher is jobb. (igaz az sIII-nal ez kijelzo kalibralassal megoldhato, nyilvan ehhez olyan kernelt kell feltenni, ami ezt tudja)
nekem jobban tetszett, mint a one-e, viszont az fenyeroben meg tobbet tud, mint az s4.
DE, maga a one jobban van optimalizalva, nem akad szinte sehol, ha jol emlekszem egyszer sem kellett ujrainditanom 1 het alatt, pedig hasznaltam rendesen.
a one-nal nem kell felni a kezelok elhelyezesetol, egybol kezre esik minden, nekem a gombok megszokasa is kb. 10 perc volt.
fajo pont a kamera, ami sajnos nappal gyengebb kepeket csinal a samunal.
a makro es kozeli kepek jok, viszont a tavoliak nem.
a minoseg jobb a one-nal, viszont szerintem jobban is kell ra vigyazni, mert a hazon hamarabb meglatszik barmi, mint a muanyagon. -
Badboys
őstag
válasz
nikilauda #4905 üzenetére
Van a kinai piacra,de még nem kapható. Kérjél egy személyes találkozót csak próbaképpen.Azért mert más-más néven szokott egy emberke csúcs telefonokat kínálni,de amikor személyes átvétel kerül szóba eltűnik a színről. egyébként itt a PH án volt róla egy írás nem is rég talán a hét elején vagy a múlt héten nem emlékszem.
Yodee. Igen levehető hátlappal kerül kiadásra Kínában. Cserélhető memória kártyával.
-
válasz
nikilauda #4675 üzenetére
netes rendelésnél 8 munkanap van az elállásra, de az elállás ≠ csere!
netes rendelésnél is csak a 3 munkanapos csere előnye adott, amennyiben nincs elállási szándék - de miért ne lenne, ha adott intervallumon belül van probléma a készülékkel, bár akkor sem direkt csere lesz, hanem elállás, majd újab szerződés/vásárlás, akár azonos típusra is, csak itt hosszabb lehet az átfutás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OTP Bank topic
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest