- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
balika333 #19174 üzenetére
Nekem szaggatni éppen nem szaggat! A videókat szépen lejátsza.
Azzal semmi gond.
Csak az indulás. Tegnap barátom kezében volt a telefon, épp valamit megakartunk
nézni youtubeon, és láttam hogy tényleg vagy 2szer 3szor megnyomta a gombot, még kérdezte is,
hogy nem indul el? Aztán ugrott be a youtube. Akkor lettem én is figyelmes, hogy milyen lassan
indul el. Próbáltam még párszor, de valóban kell pár másodperc.
Na majd hátha az ART segít, vagy nem.De akkor ez nem egyedi probléma (a lassú indulás, nem a szaggatás),
másnál is ilyen helyzet van. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
balika333 #15968 üzenetére
A one billentyűzete konkrétan elég érdekes.
Most két napja használok egy Sony z1-et.
100 szóból kb 95-öt helyesen ír le és a nyelvnek megfelelően.
Ha angol akkor úgy,elég intelligens a rendszer és folyamatosan tanul.
A one isten tudja miért számtalanszor gépelés közben felugrott egy felső mondatra és átjavította a szót arra amit pont írtam,na most ez rohadtul idegesítő,újra írni.
Továbbá nálam kb minden második szót talált el,ami elég gyenge.
Nekem is ajánlották a swiftkey-t. -
Nightfall75
tag
válasz
balika333 #13133 üzenetére
Kivéve ha szeretne pl. letöltött filmeket (720, 1080 mkv) is nézni, mert akkor nagyon nem jó választás az iPad. Elvileg még az AC3-as hang lejátszása terén is van most valamilyen licensz mizéria. Egy ismerősnek próbáltam volna ebben segíteni, de konvertálás nélkül az istennek sem tudtam rávenni a lejátszásra. És akkor is csak 1 hangsávval, felirat nélkül sikerült mp4-be konvertálni. Pedig az mkv-ban lévő több hang és feliratsáv sem lenne haszontalan.
-
markyy18
aktív tag
válasz
balika333 #10951 üzenetére
Szerintem is a gsam csinálja ezt. A múltkor nekem is volt ilyen és a gsam-ban be lehet állítani h figyelmeztessen ha túl meleg az akku.
Amúgy a a telefonok a próbálkozások ellenére készenlétben ugyanúgy merül. A kernel után a google szolgáltatások a legnagyobb fogyasztó ami szerintem nem normális mivel régen normális esetben a sokadik helyen volt. Ha megnézem a felébresztések számát egy fél nap után 1500 körüli számot ír a google szolgáltatásokra.Nálatok mi a helyzet ilyen téren?
-
Avicularia
veterán
-
dani3l
őstag
válasz
balika333 #9681 üzenetére
En nem vettem eszre, hogy barmit segitett volna, sot.. Azt eszrevettem, hogy ejszakara kikapcsolja a wifit mert nem hasznalom, tehat az ejszakai 1-2 % merules helyett lett 6-8, mert a mobilnet tobbet zabal, meg rendszeresen kikapcsolta az idojaras szinkronizalast, ugyhogy nem mukodott a widgetem, mert csak a szoveg volt ott, hogy kikapcsolva.. Tehat nem csak szinkronizalni nem engedte, hanem ki is kapcsolta.. Szoval azt allithattam vissza allandora.
Igaz csak 2 napja hagyta abba a tanulast, adok neki par hetet, aztan majd meglatjuk, er-e valamit. -
Krisz0630
senior tag
válasz
balika333 #6653 üzenetére
Az korrekt. Igazából én is csak kérdeztem, hogy nagyjából mennyit bír. Azt se szeretném azért, hogy váltok és jóval kevesebbet bír az S3-nál. De ezek szerint nagyjából egy szint.
Nekem is akkor merül nagyon az S3 ha 3G be van kapcsolva. De az készenlétben is nagyon zabálja nálam az akksit. Az LTE-ről meg úgy tudom kevesebbet fogyaszt mint a 3G.
Viszont még egy dologgal kapcsolatban válaszoltál nekem. Az pedig, hogy a kijelző kültéren jól látható. Előnynek tartom, ugyanis ma voltam kint és max fényerőn sem látszik nagyon a kijelzőm.
Köszönöm szépen a tapasztalatokat!
-
Krisz0630
senior tag
válasz
balika333 #6636 üzenetére
Köszönöm a választ!
Mondjuk S4-re alapból nem váltanék, már csak az ára miatt sem. One-t 25-el olcsóbban megkapom előfizuval a trénél.
Még annyi hogy akksi idő neked milyen? Bír annyit mint az S3? Gondolok itt kijelzőidőre akár, azonos használat mellett. Mert ha kevesebbet bír mint az S3 akkor még meggondolom a dolgot.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
balika333 #5514 üzenetére
Eddig ugye az egyik forumtars egyszerre birtokolta a kettot es a HTCt valasztotta, akkor vagy te aki i5-s4-one viszonylatban egyelore a one-t preferalod es van meg egy forumtars, aki one-rol indult, hibas szeria csereje kozben s4re partolt, de utobb ugye azt olvastam, hogy nem igazan bejovos neki a one utan... ez azert eleg meggyozo.
-
k.soma
senior tag
válasz
balika333 #5390 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy játék (MMORPG), facebook app facebook messenger app, böngésző, youtube kliens fut. Ha a játékban üresjáratvan ránézek facebookra. Bírni bírja, de a játék 1-2 perc után elveszti a netkapcsolatot és újra kell csatlakoznia. Ahogy észleltem játékfüggő, hogy melyik mennyire hamar megy ki a memóriából...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest