- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ares88
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és nagyon szemezek a HTC One-al (favorit)
Lenne 2 kérdésem a telefonnal magával kapcsolatba és lenne egy a vásárlásával kapcsolatban ( ez lehetséges, hogy off úgyhogyáthúzva írom inkább1. Első okostelefonom lenne a készülék szóval hatalmas ugrás lesz a samsung d 500-om után
de ajánlatos egy ilyen prémium telefont első okostelefonnak választani, vagy érdemes valami ,,beugró,, telefont választani? ( Mindenféle offolást megelőzve nem vagyok technikai analfabéta, volt a kezembe is, kipróbáltam de nem összehasonlítható egy mindennapi használattal.)
2. Kamera: Nézegettem a fotós-képes topikot HTC ONE-s képeit és azt kell, hogy mondjam 10 ből 2 kép nem tetszett ami meglepő mert a vélemények után rosszabbra számítottam, pedig a telefon ,,gyengeségei,, között tartják számon a kameráját. Egy mezei usernek aki nem profi fotós illetve nem kiállítási képeket akar lőni annak megfelelő a kamerája?
3. Telefonvásárlás: Az egyik problémás pont...egy flottás csomagba kaptam sim kártyát ( T-mobile), viszont a csomaghoz nem jár kedvezményes telefon (nincs lista). Ezért sokáig a kártyafüggetlen telefonba gondolkoztam de mivel fontos a garancia illetve ne legyen nagyon horriblis az ára a gsm bolt által nyújtott garancia, ygay abba maradtam hogy:
Kártyásan venném meg a tmobilnál a telefont, majd beleraknám a flottás simet a dominot meg félre. Megüthetem így a bokámat? vagy ez valami bevett szokás?
2006-ban vásároltam a hazsnáltan egyik rokonomtól a mostani telómat így 0 tapasztalatom van ilyen telóvásárlás terénKöszönöm előre is a válaszokat!
( Bocsi ha nagyon érthetetlen lett 10 óra meló után és ilyen későn, már nem szabadna klaviatúrát nyomkodnom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest