Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ares88

csendes tag

Sziasztok!

Telefon vásárlás előtt állok és nagyon szemezek a HTC One-al (favorit) :)
    Lenne 2 kérdésem a telefonnal magával kapcsolatba és lenne egy a vásárlásával kapcsolatban ( ez lehetséges, hogy off úgyhogy áthúzva írom inkább

1. Első okostelefonom lenne a készülék szóval hatalmas ugrás lesz a samsung d 500-om után :DD de ajánlatos egy ilyen prémium telefont első okostelefonnak választani, vagy érdemes valami ,,beugró,, telefont választani? ( Mindenféle offolást megelőzve nem vagyok technikai analfabéta, volt a kezembe is, kipróbáltam de nem összehasonlítható egy mindennapi használattal.)

2. Kamera: Nézegettem a fotós-képes topikot HTC ONE-s képeit és azt kell, hogy mondjam 10 ből 2 kép nem tetszett ami meglepő mert a vélemények után rosszabbra számítottam, pedig a telefon ,,gyengeségei,, között tartják számon a kameráját. Egy mezei usernek aki nem profi fotós illetve nem kiállítási képeket akar lőni annak megfelelő a kamerája?

3. Telefonvásárlás: Az egyik problémás pont...egy flottás csomagba kaptam sim kártyát ( T-mobile), viszont a csomaghoz nem jár kedvezményes telefon (nincs lista). Ezért sokáig a kártyafüggetlen telefonba gondolkoztam de mivel fontos a garancia illetve ne legyen nagyon horriblis az ára a gsm bolt által nyújtott garancia, ygay abba maradtam hogy:
    Kártyásan venném meg a tmobilnál a telefont, majd beleraknám a flottás simet a dominot meg félre. Megüthetem így a bokámat? vagy ez valami bevett szokás? :D
    2006-ban vásároltam a hazsnáltan egyik rokonomtól a mostani telómat így 0 tapasztalatom van ilyen telóvásárlás terén :B

Köszönöm előre is a válaszokat!
    ( Bocsi ha nagyon érthetetlen lett 10 óra meló után és ilyen későn, már nem szabadna klaviatúrát nyomkodnom :D )

Új hozzászólás Aktív témák