- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
válasz
ares88 #12924 üzenetére
Szerintem is jó egyből felső kategóriás készülékkel kezdeni az androidos ciklust. Én anno Nokia 5800-ról váltottam az akkor zászlóshajó Galaxy S2-re. Sokat számított, hogy nem voltak memóriakezelési gondok, lassulás ritkán fordult elő, könnyebb beleszeretni az androidba, ha nincsenek ezek a nyűgök.
-
Xaels
félisten
válasz
ares88 #12924 üzenetére
1. Ajánlatos, ha nem is ennyire drága de normálisabb telefonnal kezdeni az ismerkedést mert a legtöbb filléres telefonnal csak a gond és nyűg van. A One-al az esetek 99%-ban szerintem nem lehet mellé fogni.
2. Sok vélemény gyakorlati tapasztalat nélkül születik. Tény, hogy a mai trendekkel szemben alacsonyabb a felbontás ami bizonyos helyzetekben hátrány lehet(főleg távolabbi témáknál), de cserébe sok személytől függően hasznos/haszontalan funkciókat kapunk. Nekem nincs kifejezetten gondom a kamerával, egy használható minőséget az esetek többségében azért képes hozni.
3. Sim kártyából microSim-et eszik, arra készülj fel.
(#12938) szabol85: nem igazán tudunk róla, hogy lenne
FB-re meg egyéb közösségi hálókra még használható.
-
nikilauda
senior tag
válasz
ares88 #12924 üzenetére
Szerintem nyugodtan vedd meg. egy kiváló készüléket veszel. Többen is vagyunk, akik Galaxy S4-ről váltottunk erre. Prémium érzés és a kamera sem vészes. Nézz utána a Logout.hu-n találsz egy mobilfotós cikket(itt is volt linkelve),hasznos lehet.
Én is flottás vagyok és dominós One-t használok. Ebből semmi gondod nem származhat. -
k.soma
senior tag
válasz
ares88 #12924 üzenetére
1. Merész első okostelónak választani, mert akkor lejjebb nem fogsz már adni
De támogatandó, hogy One-t vegyél, mert nem csalódhatsz szerintem.
2. Ha nem akarod nagyítgatni a képet, csak a telefon kijelzőjén mutogatni, vagy pár dolgot lefotózni gépen megnézni aztán annyibanhagyni akkor nincs baj a kamerával ( a felbontáson vérzik el ).
3. Vannak megbízható üzletek is ahol vehetsz telefont, és ugyan olyan garanciát adnak mint a szolgáltató. Nem tudom fontos-e a részletfizetés vagy sem..
A flottás SIM-edet is használhatod, de ki kell cseréltetni vagy levágatni / levágni microSIM méretűre.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest