- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
válasz
ares88 #12924 üzenetére
Szerintem is jó egyből felső kategóriás készülékkel kezdeni az androidos ciklust. Én anno Nokia 5800-ról váltottam az akkor zászlóshajó Galaxy S2-re. Sokat számított, hogy nem voltak memóriakezelési gondok, lassulás ritkán fordult elő, könnyebb beleszeretni az androidba, ha nincsenek ezek a nyűgök.
-
Xaels
félisten
válasz
ares88 #12924 üzenetére
1. Ajánlatos, ha nem is ennyire drága de normálisabb telefonnal kezdeni az ismerkedést mert a legtöbb filléres telefonnal csak a gond és nyűg van. A One-al az esetek 99%-ban szerintem nem lehet mellé fogni.
2. Sok vélemény gyakorlati tapasztalat nélkül születik. Tény, hogy a mai trendekkel szemben alacsonyabb a felbontás ami bizonyos helyzetekben hátrány lehet(főleg távolabbi témáknál), de cserébe sok személytől függően hasznos/haszontalan funkciókat kapunk. Nekem nincs kifejezetten gondom a kamerával, egy használható minőséget az esetek többségében azért képes hozni.
3. Sim kártyából microSim-et eszik, arra készülj fel.
(#12938) szabol85: nem igazán tudunk róla, hogy lenne
FB-re meg egyéb közösségi hálókra még használható.
-
nikilauda
senior tag
válasz
ares88 #12924 üzenetére
Szerintem nyugodtan vedd meg. egy kiváló készüléket veszel. Többen is vagyunk, akik Galaxy S4-ről váltottunk erre. Prémium érzés és a kamera sem vészes. Nézz utána a Logout.hu-n találsz egy mobilfotós cikket(itt is volt linkelve),hasznos lehet.
Én is flottás vagyok és dominós One-t használok. Ebből semmi gondod nem származhat. -
k.soma
senior tag
válasz
ares88 #12924 üzenetére
1. Merész első okostelónak választani, mert akkor lejjebb nem fogsz már adni
De támogatandó, hogy One-t vegyél, mert nem csalódhatsz szerintem.
2. Ha nem akarod nagyítgatni a képet, csak a telefon kijelzőjén mutogatni, vagy pár dolgot lefotózni gépen megnézni aztán annyibanhagyni akkor nincs baj a kamerával ( a felbontáson vérzik el ).
3. Vannak megbízható üzletek is ahol vehetsz telefont, és ugyan olyan garanciát adnak mint a szolgáltató. Nem tudom fontos-e a részletfizetés vagy sem..
A flottás SIM-edet is használhatod, de ki kell cseréltetni vagy levágatni / levágni microSIM méretűre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TV antenna és jelerősítés
- Formula-1
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged