-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
bébi67 #25423 üzenetére
igen, de képes képernyő nélkül is navigálni egy egy okosabb navi. Ha mindenképp kell a képernyő, vagy ráerősítem az utasszellőző rostélyára (autó), vagy csak egész eccerűen' húzok neki egy kövéret (motor) oszt' a menetszél csodákat művel
Na most picit komolyabban: bár, a G mapja online ugyan, de az nem melegíti a telót annyira, mint más navik. A Naunce TTS-sel pedig magyarul (és ingyenesen) igazít útba, de ha korábban már megvetted az SVOX-Mariskát jó pízé' az is képes erre a trükkre...
Értesítő LED-re a Light Manager.apk lesz a megoldás, ha root mentes életben élsz
30GB mire nem elég...?
Fogyasztás...? Ha nem, vagy csak telónak használod, ez is elél bő 2 napig...
Ha negatívumként a laggolás is eszedbe jut majd, azt a Samunál nem kell sokáig keresnedBölcs, de az életvitelednek megfelelő döntést kívánok, olyat, amit később nem bánsz majd meg...
-
Badboys
őstag
-
CptAdamica
veterán
válasz
bébi67 #25417 üzenetére
Nyilván egy One topikban csak is a One-t fogják ajánlani.
Amúgy én előző héten vettem meg, szép fekete, eddig teljesen meg vagyok vele elégedve, nagyon szép telefon. Ha teheted, akkor vedd a kezedbe mind a kettőt, szerintem érezni fogod a különbséget, teljesen alu a telefon, míg az s4 talán valamilyen erősebb műanyag, hardveresen talán minkét telefon egy szinten lehet, kezelő felületbe pedig szerintem a sense a nyerő.
-
Badboys
őstag
válasz
bébi67 #25260 üzenetére
Nem szeretnék okoskodni,de vásárlás előtt,ha be térsz ide és kérdezel? Bocs,de nem célzás áll emögött én mindig azt mondom,hogy jobb kérdezni mint tudatlanul meg halni,pedig lassan 61. Itt tutira kaptál volna jó tanácsot. Pár ember így tett és meg úszta az ilyen tortúrát. Tudom sajnos ez már nem sokat nyom a latban. Amit látok az nem biztos,hogy az amit nézek. Amiről nem tudok az nem biztos,hogy nincs. Sajnos manapság ilyen kemény lett a való világ. Egyre sokasodik a jellemtelen ember. Teljes szívemből azt kívánom,hogy legyen meg az embered és akkor péppé verni,hogy még egyszer eszébe se jusson ilyen.
-
lofagi
addikt
válasz
bébi67 #25156 üzenetére
Volt valami a rendőrségen valami fejlemény? Sajnálom, hogy ez történt veled, teljesen át tudom érezni, hogy milyen xar lehet neked most. Elég drága tanulópénzt fizettél, hogy használtan csak úgy nem veszünk ilyen drága telefont. Kicsit felelőtlen voltál valljuk be, de lehet, hogy sokan lettek volna így. Sajnos ma már senkiben nem lehet megbízni egyáltalán, sajnálom, hogy idáig fajult a társadalmunk. Na, de ez nem ide tartozik.
Valaki találkozott már olyan jelenséggel, hogy a simkártya gondol egyet és lekapcsol? Nincs abszolút signál, aztán egy restart után vagy csak egy egyszer offline-online csatlakozáskor megjavul minden.
Ill. lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy wifi hotspot, azt ugyan látom a telefonnal, de sajnos nem az igazi. Van valami lehetőség arra, hogy ezt a hotspotot valamivel felerősíteni?
-
szegto
senior tag
válasz
bébi67 #25239 üzenetére
Számla nélkül alapból nem vennék használtan telót.
Egyszer én is megszivtam..... Vettem egy Lumia 800-at mint független telefon.
Hibás lett, bevittem garanciáztatni. Ezzel nem is volt probléma mert megcsinálták....
A probléma abból adódott, hogy az egész rendszert újra húzták és mivel csak szoftveresen volt függetlenítve (ki lett próbálva és működött mind három szolgáltatói kártyával) így a függetlenítés is elszállt, tehát újra függő lett (telenor).
Tehát számla és garipapír nélkül nem ajánlom senkinek h bizniszeljen, az a + pár ezer amennyivel kevesebbe került ilyenkor igencsak kamatozik.... mint fent is írták az apród elég nagy kamu alkalmanként, tisztelet a kivételnek.... -
g.gergo
senior tag
válasz
bébi67 #25156 üzenetére
Akkor kicsit segítek. Ha akarsz, be sem kell menned, ki tudja mennyit kell ott várnod, meg az is lehet, hogy elhajtanak.
A lakóhelyed szerint kapitányság email címére írsz egy levelet, ami kb. így nézzen ki: Tisztelt Nyomozó Hatóság! Feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettes ellen az alábbi tényállás alapján. 2014. április ..-án a www.aprod.hu hirdetési portálon egy Moha nevezetű személy által meghirdetett HTC One típusú telefon hirdetésére lettem figyelmes. A hirdetésben az alábbi elérhetőségek jelentek meg: email cím: ...., telefonszám .... A hirdetésben megadott telefonszámon 2014. április .... -án ... órakkor felvettem a kapcsolatot az eladóval. A vele történő beszélgetés során megállapodtunk, hogy a tulajdonában lévő HTC One tip. telefont értékesíti a részemre 70 ezer ft-ért. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a beszélgetés során tisztázva lett, hogy a telefon az ő tulajdonában van, és az eredeti készülék. Ide még leírhatod, hogy még mi hangzott el. Az eladóval történő megbeszélés alapján, személyesen találkoztam az eladóval ..... helyen, 2014. április .... -án .... órakkor. A találkozóra két személy jelent meg, akiket korábban soha nem láttam. Ezek a személyek ... ként mutatkoztak be nekem. A találkozó során átadtam a ... ként bemutatkozó személynek a korábban kölcsönösen kialkudott vételárat, azaz a 70 ezer ft-ot. Ezt követően az eladó átadta részemre a szóban forgó mobiltelefont ... tartozékaival ill. dobozával. Ide is leírhatod, hogy még mi történt ott. Majd ezt követően egy telefonok szervízelésével foglalkozó boltot kerestem fel, ahol a telefon átvizsgálását követően közölték velem, hogy a telefon nem eredeti, az egy utánzat, egy ún. klón készülék. Tekintettel arra, hogy az eladóval történő megbeszélés során az eladó tényként közölte velem, hogy a készülék eredeti, ezért kívánok feljelentést tenni. Kérem az elkövető felkutatást és felelősségre vonását. Aláírás, elérhetőségek, stb.
Azért írd be, hogy megbeszéltétek (még ha nem is), hogy eredeti a cucc, mert a csalás tényállási eleme a tévedésbe ejtés. Ha ő azt mondja, hogy hát bocs, én is azt hittem, hogy eredeti, akkor kb. buktad. Ha eljuttok odáig, és remélem igen, akkor kérd a közvetítői eljárást. Ha kérdéses van, jöhet pü-be is. Sok sikert!
-
Nightfall75
tag
válasz
bébi67 #25151 üzenetére
Mindenképp menj el a rendőrségre, 50ezer Ft kár felett már tudtommal bűncselekményként kezelik az ügyet, nem sima szabálysértésként. Veszíteni nem fogsz vele semmit, és ha tudsz róluk egy használható személyleírást adni, még akár el is kaphatják, őket, bár igaz, ami igaz, ebben nem bíznék túlságosan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Célegyenesben a Yettel TV
- Motoros topic
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viccrovat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged