Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
Laca1212
üzenetére
- one és m7 ugyanaz. Gyári kódnév az m7. Ebayen is a one m7-tel érdemes keresni, speedshop szintén.
-Ha gond van vele, ésvan momódod, akkor a budaörsi telemax szervizbe is viheted, elfogadják, T-s garaival, és legalább megúszod a T logisztikáját, ami plusz egy hét kb.
Így a javítás általában két hét, a telefont a telemax a csehekhez küldi. Nekem a One x -emet kerek két hét alatt csinálták.-frissítések időben jönnek
- az ár jó érte, 175 alatt hivatalos forrásból máshol sem kapnál (175, független, expansys)
-Ha gond van az akkuval garanciában javítják.
-értékvesztés? Minél nincs? Kihozod a boltból, három perc múlva buktál harminc ezret. Egy év múlva már csak 100ért tudod eladni, két év múlva jó ha hatvanért... De ez a fogyasztói társadalom "csodája".
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Laca1212
üzenetére
Hahó.
Én csak azokra válaszolok, amikre tudok.
És az sem szentírás, csak 1 vélemény.
A one és az M7 2 különböző telefon.
Majdnem ugyan az, csak az M7 jóval nagyobb, és még talán ki sem jött.
(vagy kisebb. a one sikerét látván készítettek/tenek 1 kisebb, és nagyobb telefont)Nekem 1 hete van meg, semmiféle hibát nem tapasztaltam.
Azon kívül, hogy szerelmes vagyok. <3T-Mobilnál vettem, előfizusan.
Szerintem az egész jó ár érte. Bár függetlenül is a környékén lehet.Ha garanciális gond van, beviheted a t-mobilhoz, majd ők továbbküldözgetik, ha kell.
De lehet ők is meg bírják oldani a gondod. Pl szoftverfrissítés, vagy újratelepítés.Értéktartásról annyit, hogy nem fogja úgy tartani az értékét, mint mondjuk az iphone,
de biztos jobban tartja majd, mint a samsung.Mivel ez a telefon már régebben kijött, és még mindig ott környékén lebeg az ár, ahogy kezdett.

1 frissítés már van alá, a 4.2.2, mert ugye a 4.1.2vel jött ki gyárilag.
Nagyon remélem, hogy jön a 4.3 is majd, meg utána a többi, ha lesz újabb android verzió.
Most a htc-nek csak ezzel a telefonnal kell foglalkoznia szinte, mert idén nem sok más telefonjuk van,
szóval szerintem jó lesz a támogatottsága.
NA majd a hozzáértők leírják pontosabban a dolgokat, én ennyit tudtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest