- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
Laca1212 #11848 üzenetére
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Anno lefotóztam mikor megérkezett. Nem tudom mennyire látszik a két HTC-s címke a szélen na azoknak kell sértetlennek lenni. A lényeg, hogy a címke oldalán nagy zöld HTC felirat legyen az biztos bontatlan ugyanis van a dobozban is valamilyen matrica amivel újra "lezárják" és adják el megint.
Nekem nem volt rajta fólia szóval ez nem tudom mennyire rendellenes de nekem semmi bajom vele. -
cudarz
tag
válasz
Laca1212 #11848 üzenetére
Szia! A lényeg, hogy a doboz alja és teteje a szélen kettő HTC-s matricával van leragasztva. Azokat ellenőrizd, ha nincsenek sérülve, akkor tuti bontatlan. A telefon egy kevésbé transzparens,a tetejét kivéve teljesen körbe ölelő kis zacsiban van. Headset, töltő teljesen zárt zacsiban, amit csak kiszakítani lehet. Kábel egy dróttal van összekötve. Én erre emlékszem, javítsatok ki, ha tévedek.
Én a helyedben a HTC-s matricák hiánya esetén el sem fogadnám. Azokat nem tudják cserélni, szóval ott nincs helye trükközésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest