Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Laca1212 #11813 üzenetére
Hahó.
Én csak azokra válaszolok, amikre tudok.
És az sem szentírás, csak 1 vélemény.A one és az M7 2 különböző telefon.
Majdnem ugyan az, csak az M7 jóval nagyobb, és még talán ki sem jött.
(vagy kisebb. a one sikerét látván készítettek/tenek 1 kisebb, és nagyobb telefont)Nekem 1 hete van meg, semmiféle hibát nem tapasztaltam.
Azon kívül, hogy szerelmes vagyok. <3T-Mobilnál vettem, előfizusan.
Szerintem az egész jó ár érte. Bár függetlenül is a környékén lehet.Ha garanciális gond van, beviheted a t-mobilhoz, majd ők továbbküldözgetik, ha kell.
De lehet ők is meg bírják oldani a gondod. Pl szoftverfrissítés, vagy újratelepítés.Értéktartásról annyit, hogy nem fogja úgy tartani az értékét, mint mondjuk az iphone,
de biztos jobban tartja majd, mint a samsung.Mivel ez a telefon már régebben kijött, és még mindig ott környékén lebeg az ár, ahogy kezdett.
1 frissítés már van alá, a 4.2.2, mert ugye a 4.1.2vel jött ki gyárilag.
Nagyon remélem, hogy jön a 4.3 is majd, meg utána a többi, ha lesz újabb android verzió.Most a htc-nek csak ezzel a telefonnal kell foglalkoznia szinte, mert idén nem sok más telefonjuk van,
szóval szerintem jó lesz a támogatottsága.NA majd a hozzáértők leírják pontosabban a dolgokat, én ennyit tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest