- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Szép jó estét mindenkinek!
Kívülállóként ugyan, de beköszöntök hozzátok. Kedves jó barátom a napokban lett gazdája egy ezüst készüléknek, és rám bízta a telefon "belakását", telepítését. Valamelyest Android-ismerő és használó vagyok (jelenleg SGS2, korábban Desire), de néhány kérdésem felmerült, amikben segítségeteket kérem.1. A készülék bekapcsolásakor - szerintem - igen hangos bejelentkező hangot játszik le. Eddig nem találtam: lehetséges ezt halkítani vagy ki is kapcsolni? Ha igen, hol?
2. Friss Apex Launcher-t tettem rá, de itt sem (és a a Sense felületnél sem) találom: van-e lehetőség a futó programok listáját megtekinteni, esetleg ott be is avatkozni ("kilőni")? Ha igen, hol?
3. Barátom bőrtokot is szeretne hozzá: hol, melyiket érdemes választani? Esetleg van-e más vagy jobb szerintetek?Három nap után egyébként már látom, hogy kis híján zokogva fogom visszaadni neki... Fantasztikus készülék: külső-belső értelemben egyaránt. Kedvelem az S2-esemet, de pl. Wifi és GPS terén nagyságrendekkel veri... És jóval "smooth"-osabb, gyorsabb - meg hát az anyagminőség sem ugyanaz. Használjátok egészséggel, becsüljétek meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő