- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Szép jó estét mindenkinek!
Kívülállóként ugyan, de beköszöntök hozzátok. Kedves jó barátom a napokban lett gazdája egy ezüst készüléknek, és rám bízta a telefon "belakását", telepítését. Valamelyest Android-ismerő és használó vagyok (jelenleg SGS2, korábban Desire), de néhány kérdésem felmerült, amikben segítségeteket kérem.1. A készülék bekapcsolásakor - szerintem - igen hangos bejelentkező hangot játszik le. Eddig nem találtam: lehetséges ezt halkítani vagy ki is kapcsolni? Ha igen, hol?
2. Friss Apex Launcher-t tettem rá, de itt sem (és a a Sense felületnél sem) találom: van-e lehetőség a futó programok listáját megtekinteni, esetleg ott be is avatkozni ("kilőni")? Ha igen, hol?
3. Barátom bőrtokot is szeretne hozzá: hol, melyiket érdemes választani? Esetleg van-e más vagy jobb szerintetek?Három nap után egyébként már látom, hogy kis híján zokogva fogom visszaadni neki... Fantasztikus készülék: külső-belső értelemben egyaránt. Kedvelem az S2-esemet, de pl. Wifi és GPS terén nagyságrendekkel veri... És jóval "smooth"-osabb, gyorsabb - meg hát az anyagminőség sem ugyanaz. Használjátok egészséggel, becsüljétek meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Windows 7
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Nők, nőügyek (18+)
- Videós, mozgóképes topik
- PlayStation 5
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest