- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
válasz
Caaabi #13504 üzenetére
Ha még aktuális a gyorshívó widget kérdésed:
Gyári megoldás: Widgeteknél válaszd a parancsikonokat majd "személy". Válaszd ki kit szeretnél és utána azt, hogy mi legyen az alapértelmezett parancs.
Másik megoldás akár a Desktop Visualiser ezzel a kiegészítővel. S4-en ezt használom, szerintem remek program
-
ferrari1
őstag
Lehet amatőr a kérdés, de akkor is
Meg lehet-e oldani valamilyen külső alkalmazással azt, hogy a csengő és az értesítési hangerőt külön lehessen állítani?
-
ferrari1
őstag
Ne bántsátok szegényeket, Ők is beszélhetnek álmukban mint az emberek, vagy nem?
-
ferrari1
őstag
Megjelent egy új frissítés 2.21.401.8 .
-
ferrari1
őstag
Nagy bajom van a telefonnal. Mindig fordítva akarom életre kelteni
Eddig az összes telefonomnak felül volt a logo, ennek alul, és mivel ettől eltekintve majdnem szimmetrikus állandóan felül lévő felirattal veszem kézbe.
-
ferrari1
őstag
válasz
Nuada herceg #11779 üzenetére
Ezt azért nem merném így kijelenteni, hogy " fos a samsung " és hogy " valami fostos 2 magos "!
Van olyan " valami fostos 2 magos " ami némely tekintetben elveri a 4 magosokat! Például sőt egy másik példa .
Az, hogy Neked nem szimpatikus, attól még nem az, aminek beállítod!
-
ferrari1
őstag
válasz
migabi24 #11765 üzenetére
Egy szóval sem gondoltam, hogy rossz a kamerája sőt... Fontos volt nekem is a kamera ezért ( is ) volt eddig Galaxym. Viszont az idő és a korom múlásával ( 45
) egyre jobban megyek el a minőség felé. Kamera része másodlagos lett ( vettem tükröst ). Kézbevéve, használva számomra eddig az One viszi a prímet.
-
ferrari1
őstag
válasz
migabi24 #11762 üzenetére
Úgy érzem, hogy a kamerát és az integetős dolgokat leszámítva minden tekintetben - számomra - jobb az One. Memóriakezelés, anyaghasználat, összeszerelés minősége sőt bátorkodom kijelenteni, hogy a gyorsasága is jobb. Nem beszélve a tárcsázó / kapcsolatok kezeléséről, ami az S4-nél szerintem még mindig botrányosan lassú.
Nagyon-nagyon nem bántam meg a cserét!
-
ferrari1
őstag
válasz
leslien #11754 üzenetére
Itt hasonlítsd össze őket. Ezek alapján jobbnak tűnik a G is nappal, de a saját képeken - számomra - jobbnak tűnik az One. Zajosabb, kisebb felbontás, de jobban kijönnek a részletek. Eddigi benyomásaim alapján állíthatom, hogy ennyire optimalizált, gyors, reccenéstelen működést androidos telefontól még nem láttam. A másik S4-em is lelkiismeretfurdalás nélkül lecserélem a jövő héten One-ra
-
ferrari1
őstag
válasz
Feribacsi555 #11527 üzenetére
Köszönöm, de a MoreLocale 4.2.2 alatt nem működik
[link]
-
ferrari1
őstag
Segítségeteket kérném!
Visszaolvastam, láttam a megoldást de szeretnék egy szájbarágós leírást kérni valakitől. Adott egy ázsiai példány 4.2.2-vel amin nincs magyar nyelv, amit nagyon szeretnék.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Wise (ex-TransferWise)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged