Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz87

veterán

Kis dilemmában vagyok, remélhetőleg tudtok segíteni. Lejárt a hűségidőm, és most váltottam át a Move S csomagomat Mobil M-re. Utána jött az sms, hogy a családbarát kedvezményemet így megszüntették. Mondjuk logikus, mert gyakorlatilag a Mobil M csomag ugyanazt nyújtja. A másik gondom, hogy volt egy 1GB-os NetPlusz L kiegészítő netcsomagom az alap 200 MB-hoz, de olvastam, hogy ezt is megszüntették május 1-től. És most a 400 MB csomagot választottam, gondolván, hogy 400MB+1GB+500MB (ez utóbbit pár hónapja kaptam, 2 évre, mint hűséges előfizető) elég lesz. De most akkor ezek szerint többé nincs 1 GB-os csomagom? A másik, hogy nem tudom, anyám számával mit csináljak így, hogy a családbarát megszűnt. Ő Dominos. Egyik lehetőség, a Domino S, ami 4000 Ft/hó, csak épp lehet, hogy nem érné meg neki, mert azért tudomásom szerint nem tölti havi rendszerességgel a kártyáját. Másik lehetőség, hogy átváltjuk előfizetésre, és neki is beállítanánk ezt a Mobil M csomagot, ezzel meg az a gond, hogy úgy láttam, muszáj hozzá netcsomagot is választani, viszont a gyakrabban használt telója nem okostelefon, tehát arra szükségtelen nem. Igaz, hogy van egy másik telója is, ami okos. Esetleg azt a számát váltanánk előfizusra.
    A párom előfizetését is váltanánk, mivel az ő hűségideje is lejárt. Először az volt a terv, hogy a 80 perces Mobil S-t választjuk, de ő minden este beszél az anyukájával, vagy a tesójával, szóval 80 percnél többet beszél havonta. ha meg a nagyobbat választjuk, nála is ugrik a családbarát, ami nem jó.
    Bocsánat a sok kérdésért, de remélem tudtok segíteni.

eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.

Új hozzászólás Aktív témák