- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az a baj, hogy ez a munkája.
Ha egy ápoló félre kezel, mert azt értette a doktor úrtól, hogy mától kell tripla dózis, ha nem enyhülnek a tünetek, közben meg 1 hónap múlva...
Csak az elhivatottság kérdéses.
Ha lelkiismeretes, akkor képben lesz a napi változtatásokkal is.Már bennem is érik egy ideje, de ha már itt tartunk csak az elmúlt 2 hét eseményeiből:
SIM cserét fizetősen akarta megcsinálni, mert nem méretcsere miatt kértem, hanem más indokkal(a SIM ép állapotban jelen volt). Másik ügyintéző 10 perccel később kicserélte simán, kedves volt.
Domino SIMet akartam venni utánajárás nélkül rávágta, hogy 2000 forintért tud adni. 15 perc múlva ugyanott másik ügyintéző adott 990ért. Az elsőnél is direkt rákérdeztem nincs-e olcsóbb...Ezen nincs mit szépíteni, a velem 2 hét alatt történtek miatt 2 embert el kéne bocsájtani mert alap dolgokban hazudott. Vagy erre is van mentség?
Visszatérve a fórumtárs esetére, az alap, hogy megnézem a gépben, hogy meg tudom-e neki csinálni, ha arra sem vettem a fáradtságot, hogy felkészülten álljak munkába.Mégegyszer ez a dolga, egy buszvezető sem áll le a dugó közepén, mert letelt a 8 óra munkája. Az ügyintéző jobb helyzetben van, mert otthon is tudja tanulmányozni amit kellene.
Sajnos túl sok olyan ügyintéző van, aki nem érti a dolgát s csak heverészik és csak kevés olyan akik valóban lelkiismeretesen dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Wii
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

dptrsk