- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Ezt értem az elejétől fogva. Ezért csak a Huawei van (jelenleg) letiltva ezekről. Én viszont nem erről beszélek.
Nem véletlenül írtam, hogy amilyen irányban haladnak a dolgok.
Folyamatosan romlik kína és amerika kapcsolata. Egyre több, (nem csak telekommunikáció terén) a szankció .Jelenleg elvileg érvényben van, hogy nem adhatnak el kínai cégnek (nem, csak a Huaweinek) 7nm-nél kisebb csíkszélességű processzort, ami képes az AI-t kezelni. [link]
Ki tudja megmondani, mi lesz a következő lépés?
Most kezdenek rájönni, hogy a kínai henger tarol mindent. Meg lehet nézni mostanra hány gyártó az ami komolyan vehető a piacon,és nem kínai. Az elektromos autók terén, még az elején járnak, de a kivetett vámokkal, maximum lassítani tudják őket, de ez itt ebben a topikban nagyon off, csak rá szerettem volna világítani mire gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
De azt kellene megérteni, hogy a Huawei mobilos tiltása mindössze járulékos veszteség volt, a fő indok a hálózati üzletág okán volt.
Emiatt kapták a tiltást.
A Xiaomi nem gyárt olyan jellegű hálózati eszközöket és a többi cég sem.A Huawei igen.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Ricardo
titán
A Huawei sem csak magyarországon kapta a tiltást.
Ahogy már a tsmc sem csak a huaweinek nem adhat modern chipet, a googletiltást is csak egy tollvonás kiterjeszteni többi kínai gyértóra.
Az més kérdés, hogy azzal több hatalmas telefongyártót gyúrna egy csapatba, ami hosszabb távon lehet, hogy visszaütne.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Már nem hazailag veszem a telót, mert már nem otthon élek, így remélhetőleg itt még eltart egy jó ideig a hanyatló nyugaton
Bár az udvari bohóctól bármi kitelik januártól...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ricardo
titán
"Marad a Xiaomi egyelőre.."
Amilyen irányba haladnaka dolgok ki tudja meddig engedik őket is forgalmazni errefele.
Úgy néz ki a saját szoftver még nincs annyira kész.
"Érdekes, hogy ezek a készülékek még az AOSP kernelre épülő HarmonyOS 4.3-at kapták meg a teljesen saját fejlesztésű HarmonyOS Next helyett. "
-
Aryon87
félisten
Ismét hozza a formáját a Huawei, csak kár hogy nem tudják már az EU-ba is. Simán lenne a Mate50Pro-m utódja a Pro+ változat, de a helyzetüket tekintve elengedtem a márkát s más lett az utód.
Még a Honortól várom ezt a szintet, de van egy sanda gyanúm, hogy mivel megint az amcsi bohóc nyert, a Honor is megüti majd a bokáját. Marad a Xiaomi egyelőre..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Mate 70 RS.
Nem sok minden változik külsőre, és éppen ezért is ez a legszebb számomra, valami brutális a kinézete.OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
Graphics
Jómunkásember
A hátuljáról nekem egy STOP-tábla jut eszembe, de szakmai ártalom miatt.
Hát sajna ezek ha el is jutnak ide, az árazás értelemszerűen irreális lesz.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
MikeWazowski
veterán
Irdatlan komolyan néz ki az RS hátlapja. Brutál jól mutat a képen is a kislány kezébe. Azért, sajnálom ahogy a huawei járt.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #1 üzenetére
szerintem inkább a vivo oppo xiaomi hármas kéne rendesen az eu-s piacra. tehát mint ahogy samu meg apple, hogy minden készülékük (samunál van pár helyi kivétel, de azok nem fontos készülékek) azonnal elérhető az eu-ban.
-
LosBlancosRM
őstag
Hátlapi anyaghasználat érdekes. Kár, hogy kb csak a Huawei mer új dolgokat behozni. Kellenének az eus mobilpiacra.
Samsung Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
ma Akkumulátorban, anyaghasználatban és kijelzőben is a sima Mate 70-ek fölé emelkednek.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest