- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz
enginev3.0 #91147 üzenetére
Nagy poén lenne
de elvenné a komolyságát az ajánlatainak ami utána következne.
Amúgy kíváncsi vagyok azok ellenére ami az előzetes beszélgetéskor elhangzott, tényleg tud e normális ajánlatot tenni? -
balint82
senior tag
válasz
enginev3.0 #91143 üzenetére
Max. kapsz ajándékba egy GOMB-ot a horror havidíjak mellé
-
4Grider
félisten
válasz
Majd csak felébredsz...
-
fornettisuti
veterán
válasz
Szvsz. csak bepróbálkozik majd.
-
Zeki
nagyúr
válasz
enginev3.0 #91127 üzenetére
Jájj, olllyan viccces fijúkák ezek itten!
Pusszancs mindnek! -
Vangelis
félisten
válasz
enginev3.0 #91127 üzenetére
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #91100 üzenetére
Akkor screenshotokkal jelezzétek a telekom weboldalán az írjon nekünk résznél.
-
válasz
enginev3.0 #91074 üzenetére
Remélem hűségből át lehet majd menni.
-
Vangelis
félisten
válasz
enginev3.0 #91031 üzenetére
?
-
rfszabi
tag
válasz
enginev3.0 #90787 üzenetére
legfrissebbet, ami az AppStore-ban elérhető iOS 10.3.3-ra.
-
fornettisuti
veterán
válasz
enginev3.0 #90771 üzenetére
Nagyobb előrelépés mint a 4G, azt már kimaxolták.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #90765 üzenetére
S ha nem gomb, hanem gömb?
-
fornettisuti
veterán
válasz
enginev3.0 #90765 üzenetére
Majd kiderül...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
enginev3.0 #90341 üzenetére
Az fura, mert faterom 12ezres előfizuját egy hete váltottam le 4ezerre. Volt még 9 hónap hűsége.
-
szalai112
senior tag
válasz
enginev3.0 #90284 üzenetére
Alul van egy olyan rész hogy vezetékes telót nem kérsz máris 6ezere változik az ára!
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #90212 üzenetére
Csak az itthoni szolgáltatások hiába vannak meg 15 éve(Net, Telefon), ha apám nevén van.
Nekem csak Domino-m van sok sok éve, semmi más. Ez arany szintű, de az nem nagy valami...
Azért is érdekelne, hogy pl. egy 150 ezres telefont elhozhatok e max. 70-80 előleggel, van e ennek felső határa vagy mindenképp a telefon x százalékát le kell tenni. Ha 300 ezreset vennék 150 fölött..stb. -
petipetya
nagyúr
válasz
enginev3.0 #90207 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
enginev3.0 #90207 üzenetére
Ezen az oldalon van elcseszve ez a tájékoztatás:
Az árak 2 év hűséggel a vállalt költési szintre vonatkoznak (a hűségvállaláskor a Mobil díjcsomag és a net csomag havi díjainak kedvezmények nélküli összege). 1 éves hűséggel vagy hűség nélkül is köthetsz előfizetést online és üzleteinkben, az ezekben az esetekben érvényes díjainkról előzetesen a díjszabásban tájékozódhatsz.Mivel a díjszabásban látható a 7. oldalon, hogy 2 éves hűséggel 1700 Ft lenne a 80 perces csomag díja.
Engem hűség nélkül érdekel, csak akkor igazítsák már a honlap tartalmát a díjszabáshoz, mert ez így megtévesztő, hiszen azt sugallja, hogy kötelező a 2 év hűség. Holott nem az.
-
petipetya
nagyúr
válasz
enginev3.0 #90205 üzenetére
Oké, de ha váltok, akkor 2 év hűség kerül a csomagra. Azt pedig nem akarom.
-
TomPack
őstag
válasz
enginev3.0 #90185 üzenetére
Frissen hordozott a szám? Mert akkor várni kell pár napot, hogy működjön.
-
válasz
enginev3.0 #90188 üzenetére
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #90188 üzenetére
Neten kapod és neten fizeted, határidőre.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #90186 üzenetére
A csomag listaára 6500 forint, amiből 1000 forint az e-pack kedvezmény, így jön ki az 5500.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
enginev3.0 #90108 üzenetére
Elseje óta szar az egész, amúgy mindvégig be volt kapcsolva.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
enginev3.0 #90097 üzenetére
Amit eddig leszűrtem. Chrome. Ami nem https, azzal nem tud mit kezdeni a böngésző, ha eléírom akkor sem. Sem a címsorban nem nyit meg lapot, ha kézzel beírom, sem ha linket nyitok meg. Opera kezeli, azzal megy a böngésző opció szépen, illetve ha még mobilnézetes az oldal, akkor is betölt.
A net and roll-on, wifin, szintén böngésző opció, minden böngésző, minden nézet, minden protokol megy szépen. Ott csak az éjszakai szívta le az adatkeretet amjt nem lett volna szabad.
Kollégám is panaszkodik, hogy nem megy ez az opció neki mobilnettel, sok mindenkinek elkúrták ezt.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
enginev3.0 #90018 üzenetére
Előfizu vagy Domino?
-
szalai112
senior tag
válasz
enginev3.0 #90018 üzenetére
AZ most böngészőn keresztül vagy app-on keresztül nem forgalmaz?
-
dragon1993
addikt
válasz
enginev3.0 #90014 üzenetére
Írtam nekik pár napja de se kép se hang.
Mondjuk sejtettem, hogy semmit nem fognak vele csinálni. -
dragon1993
addikt
válasz
enginev3.0 #89945 üzenetére
Ez a port alapú szűrés, azért nem teljesen igaz.
Többszőr előjött már ,hogy az index.hu meg a 24.hu 4 perc alatt nem töltött be más oldal meg simán.
Persze mindegyik 80-as porton.Egyébként mért váltasz telenor-ra, ha ilyen jó ez a net ?
-
válasz
enginev3.0 #90008 üzenetére
Igen. Nonszensz volt, hogy hívás közben nem volt mobilnetem, mert B20 területen 2G-re váltott le a teló annak ellenére is, hogy 3G is volt.
-
szalai112
senior tag
válasz
enginev3.0 #90003 üzenetére
Ergo pofon a sz@rnak
-
bzolika10
aktív tag
válasz
enginev3.0 #89945 üzenetére
Szóval bevághatok a 80 as portra egy vpn szervert és akkor azt érzékeli hogy böngészés miközben netflixezek / yt videót nézek?
-
StLui
veterán
válasz
enginev3.0 #89844 üzenetére
Most ez komoly: Azt vártad, hogy írásba adják neked, hogy ha bemész és azt mondod váltani szeretnél akkor kapsz egy jobb ajánlatot?
-
Keem1
veterán
válasz
enginev3.0 #89841 üzenetére
Te mit írnál egy rögzített csatornán?
-
válasz
enginev3.0 #89830 üzenetére
Ja tényleg ezzel már csak kb 50%-kal drágább mint a konkurencia.
Nekem nincs tőlük otthoni szolgáltatásom mondjuk, de ha lenne akkor is inkább a konkurens megoldást választanám az egyértelmű árkülönbség és a hűség hiánya miatt.
-
dragon1993
addikt
válasz
enginev3.0 #89785 üzenetére
Az ÁSZF szerint nem osztható, a T tudná detektálni ez volt a kérdés.
-
válasz
enginev3.0 #89785 üzenetére
Volt.
-
válasz
enginev3.0 #89778 üzenetére
"Szöveges és képi megjelenítésű tartalom
a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace,
Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare,
Pinterest, Regram
közösségi oldalakon
(akár böngészőből, akár alkalmazásban)."...korlátlanul használhatók.
-
tsteve
senior tag
válasz
enginev3.0 #89778 üzenetére
csak a közösségi oldalak sajnos...
-
válasz
enginev3.0 #89723 üzenetére
"Ennél szarabb nem lehetne"
Hát gondolkozok rajta hogy hogyan lehetne, de nem nagyon jut eszembe.
Esetleg ha mondjuk a YouTube stream lenne lebutítva mint a vodafonnál? Vagy mondjuk minden elhasznált giga után SMS kódot kellene beírni.
Akárhogy is, ez versenyképtelen, mondhatni gyík.
Örülök hogy annak idején megkötöttem a Hello datát.
Tényleg, erre kell hűséget kötni?
-
válasz
enginev3.0 #89723 üzenetére
Számomra még mindig felfoghatatlan, hogy a dominósok kedvezőbben csinálnak mindent mint pl. én előfizetéses...
-
lupus_l
aktív tag
válasz
enginev3.0 #89687 üzenetére
Tippem: a törvényi kötelességüket betartva az egy éves hűségidőt bevezetik (egyéb opciókkal) illetve a mobiltelefon függetlenítés lista árát módosítják 0 Ft-ra.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
enginev3.0 #89678 üzenetére
Lezárják a Mobil tarifacsomagot
Viccen kívül... környezetemben nagyon kevesen váltottak az új csomagokra. Kíváncsi lennék, hogy a Telenor befürdött hasonló díjcsomagjához hasonló lehet-e itt is.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #89573 üzenetére
Titkos 😁😊
-
válasz
enginev3.0 #89525 üzenetére
Szvsz vissza nem kap pénzt, csak jóváírást kaphat.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #89456 üzenetére
Nem konkrét havidíjra van hűség, hanem havidíj sávokra.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
enginev3.0 #89368 üzenetére
Netezhetek hívás közben...
Ennek mi a gyakorlati jelentősége? -
tsteve
senior tag
válasz
enginev3.0 #89339 üzenetére
dominóban nincsenek ezek lezárva....de előfizusban igen... sokszor beszéltünk már itt erről...
az app egyértelműen hibás, mert lezártnak jelzi domino-ban
-
dragon1993
addikt
válasz
enginev3.0 #89337 üzenetére
Állítólag nincs lezárva [link]
-
dragon1993
addikt
válasz
enginev3.0 #89324 üzenetére
Most újracsatlakozva a hálózatra kezd rendbejönni.
-
dragon1993
addikt
válasz
enginev3.0 #89324 üzenetére
Köszi, de ezt a cikket én írtam
Most az index, 24 és az origoval van valami, de még nem jöttem rá, sajnos nem egyedi, mert haveromnak is lassú
Írtam nekik hátha megoldják. -
dragon1993
addikt
válasz
enginev3.0 #89288 üzenetére
Függetlenítés nem játszik ?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
enginev3.0 #89279 üzenetére
neked mindig ingyen, vagy olcsóbban kellene korlátlan, vagy kicsit bővebb?
-
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0 #89217 üzenetére
Valóban, június 26-tól számított 120 nappal lép hatályba.
-
btudos
nagyúr
válasz
enginev3.0 #89204 üzenetére
Azt azért nézd meg, mit ad beszélgetésben a Mobil L, és mit kapsz a Telenortól 6 k-ért, mert ebben a formában nem összehasonlítható a kettő.
-
radio100jozs
őstag
válasz
enginev3.0 #89190 üzenetére
A Telekomnál nyár óta van az L és XL mobilcsomagok, amiben korlátlan a net, igaz most még 08.31-ig, aztán meglássuk mi lesz a folytatás, én örülnék ha ez maradna, mert most is 5000 Ft-ot fizetek az L + 400MB-ért havonta, persze így, hogy a net valóságban korlátlan benne.
-
dragon1993
addikt
válasz
enginev3.0 #89190 üzenetére
A 480p-re limitált youtube elég vicces....
-
n@p@lm
őstag
válasz
enginev3.0 #89159 üzenetére
"De a telekomnál nincs mindenkinek ingyen net, még is lassú"
Pontosan!
A lassú leredukálódott a nullára! -
n@p@lm
őstag
válasz
enginev3.0 #89154 üzenetére
Total Dance Festival Balatoni Retro Láz eseménye volt.
De akkor nem kellene promótálni a Telekomot....
Állítólag a Telenor is köhögött, a Vodára kíváncsi lennék, sajna a céges flottám már Telekomos, így nem tudtam tesztelni. -
tsteve
senior tag
válasz
enginev3.0 #89076 üzenetére
rendkívüli időjárás van a balaton környékén is... vszinuleg ez az ok... eon már bejelentést sem fogad, annyira túlterhelt
-
dragon1993
addikt
válasz
enginev3.0 #89071 üzenetére
Ezt megcsináltad ? [link]
Összefoglalóba is berakattam
-
dragon1993
addikt
válasz
enginev3.0 #89069 üzenetére
Korlátlan adatopció ?
-
Game-over
aktív tag
válasz
enginev3.0 #86459 üzenetére
Gondolom nálatok nincs konkurenciája a T-nek, mert nálunk is pár éve jött be a T, de itt lenyomta az árait:
Amit te írtál csomag az nálunk csak 7 k 2 év hűséggelAz új csomaghoz kapcsolódan:
Szerintem 30 k körül lesz a legolcsóbb csomag, ha most mindent felveszek a legnagyobbra a Magenta 1-nél, az is 30 k, tehát kétlem hogy alámennének árban.
-
gianone
őstag
válasz
enginev3.0 #86473 üzenetére
De ezt magyarázom, hogy ez nem neked szól.
De vannak ilyenek, úgy hívják, család. Gyerekek tévéznek, apuka netezik, anyuka, mama, papa telefonál. Esetleg van nagyobb gyerek a kicsik mellett. A vezetékest nem magyarázom, mert az általában csak van.
-
gianone
őstag
válasz
enginev3.0 #86471 üzenetére
Ebben az összeállításban nem is. Nyilván itt az alap valami új, prémium csomagcsalád alsó tagja lesz, nem a legolcsóbb csomagjuk. Ha te nem vagy hajlandó ennyit költeni, akkor nem lesz korlátlan beszélgetős és netes mobilcsomagod, ráadásul kettő, ez elég nyilvánvalónak tűnik nekem. Szerintem a 10++10+10 most reális egy fullos otthoniért HBO-val, plusz két korlátlan mobil+ extrák. Itt a készülékesdi nagy kérdés.
-
gianone
őstag
válasz
enginev3.0 #86459 üzenetére
Nem is te vagy célközönség. Nyilván két teljesen korlátlan mobilos előfizetéssel, olyanokat céloznak meg, akik eddig is sokat fizettek. A Next M, Next XL-eseket akarják megtartani, akiknek drága lett az új Mobil XL csomag készülékkel és esetleg nagyobb nettel. Hűség alatt legtöbben még nem váltottak, mert nem kapják a havi 4000 kedvezményt (készülék nélküli). Illetve röhejesek lettek a készülékárak is, és készülékkel több is a havidíj új hűségre. Most nekik találtak ki valamit, mielőtt elmenekülnek. Az ár a kérdés, 30 nagyon jó volna.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #86458 üzenetére
U.i.:
Nekem az 1000MBit, alap v.telefon, és legnagyobb tv csomag lenne havi 10kHa erre kérnek még 10k-t mobilra akkor megint nem fogom igénybe venni, mert annyit nem vagyok hajlandó kiadni mobil előfizetésre
-
trec12
addikt
válasz
enginev3.0 #86448 üzenetére
Miből akarnak mit kihúzni?
-
szalai112
senior tag
válasz
enginev3.0 #86448 üzenetére
Akkor a többi mivel tudhat többet
-
joelke HU
őstag
válasz
enginev3.0 #86442 üzenetére
Szerintem ez ma már annyira nem olyan erős hangzású. Főleg hogy a flip esetén is szinte ingyen, 5 Ft/percért lehet hívni mobilt náluk. Igaz a minősége elég trágya. Mivel naná, hogy voipon keresztül megy. Szerintem itt is így lesz.
-
trec12
addikt
válasz
enginev3.0 #86442 üzenetére
Hát az ár az szerintem horror lesz meg mégy egy pici.
A Telenornál csak a korlátlan net+hang az majd 20e/hó...
-
szalai112
senior tag
válasz
enginev3.0 #86379 üzenetére
Még nincs mobilinternet szolgáltatásomAmennyiben nincs mobilinternet szolgáltatásod, de szeretnél a hétvégén korlátlanul netezni, kapcsold be a NapiNet szolgáltatást. Ehhez a +napinet kódot küldd el a 1414-es telefonszámra (az SMS küldése díjmentes), és a készüléked beállításaiban engedélyezd az adatforgalmazást.11) A korlátlan hétvége során a NapiNet használatáért nem számítunk fel díjat, a szolgáltatás napidíja azonban a hétvégét követően 181 Ft/10MB. Ha a továbbiakban nem szeretnéd a NapiNetet használni, kérjük küldd el a –napinet kódot május 28-án 23:59-ig a 1414-es telefonszámra (az SMS küldése díjmentes).
A május 26-án 00:01után aktivált Domino SIM-kártyákon a kedvezményt nem tudjuk érvényesíteni.
[link] -
k-adi
nagyúr
válasz
enginev3.0 #86379 üzenetére
Mert utálnak titeket biztos
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #85611 üzenetére
Hmm kiváncsi leszek...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
enginev3.0 #85608 üzenetére
Ha nem lesz semmi komolyabb, akkor húsz év után elválnak útjaim a Telekomtól...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #85608 üzenetére
Ki állította?
-
313313
addikt
válasz
enginev3.0 #85583 üzenetére
Vagy Telenor 2-3 hónap múlva megszünteti az új csomagokat, amit megvan a kellő aláírt szerződés... 3-4 éve a Flowwal volt valami hasonló, pár hónapig futott csak.
-
taki01
őstag
válasz
enginev3.0 #85576 üzenetére
T-nek is kell lépni mivel digi a vezetékes ügyfeleket szipkáza, telenor meg a mobil előfizetőit fogja elszipkázni.
Jelenleg van egy 20GB NetRoll M és Next M előfizum és így fizetek 18000 Ft-ot platnia kedvezménnyel. Ha az új portfólióból nézem akkor ez az ár 25000 Ft-ra fog emelkedni ha szerződést hosszabítok és így már jobban megéri a telenoros ajánlat. -
Roxbury
őstag
válasz
enginev3.0 #85576 üzenetére
En megyek is át a 10 ezres standard csomagba szerintem. De a Telenor weboldalan sehol nem talalom. Csak cikkek irnak rola. Hol van? 😂
-
rayoliviero
veterán
válasz
enginev3.0 #84634 üzenetére
S7 Edge.
-
szalai112
senior tag
válasz
enginev3.0 #84231 üzenetére
Ne legyenek illúziód, ha nem pre-paides csomagot használsz(nem),
akkor rákövetkező hónapban bármikor jöhet a számla az ASZF feltételeinek
a megszegésével létrejött nem szabályszerű internet-vételezés miatt.Ezért nem találsz a Neten ezer helyen az ilyen és ilyesféle szolgáltatói ajánlatok kijátszására
vonatkozó "trükköket" és leírásokat.Ergo elég egyszer ránézni a szolgáltatódnak az adatforgalmadra és máris buktad a mutatványt.
-
tabaga
tag
válasz
enginev3.0 #83954 üzenetére
Mindezt azért tehetik meg, mert a szektorban nincs verseny és az ügyintézés minősége kb egy okmányiroda színvonalán van, vagy talán az alá is, mert nekem nemrég volt dolgom ott és meglepően pörgősen zajlott minden.
Amúgy elhihetitek, hogy a buta ügyintézők nem csak az ügyfeleknek okoznak problémát, hanem az ilyen tájékozatlanság és bénaság miatt közvetlen módon is a telekomnak (rosszul nyitnak számlát stb.)
Mélységesen felháborító szerintem még az is, hogy valaki azzal mosdatja az ilyen ostobát, hogy a jövedelme függ a jutaléktól és hasonlóak. Ez nem mentség arra, hogy megtéveszti a vásárlót. -
lufi7
aktív tag
válasz
enginev3.0 #83954 üzenetére
Az érdibe én nem mentem vissza vitatkozni, hanem simán
email-be felnyomtam az anyjába őket. -
ForRedGlory
félisten
válasz
enginev3.0 #83907 üzenetére
Akkoir leírom a gondomat, de ez lehet hosszú lesz.
A gondom pontosan ez a hozzászólásod, vagyis, azt, amit a sorok között olvasni lehet, bár látom páran nem tudnak olvasni.
Számomra ez jött le, ezt írtad:
Tisztában vagyok, hogy mit lehet kezdeni a régi csomagokkal -> azért bementem és megkérdeztem (Őőőőő de miért is!?!) -> nem tetszett a válasz, de miért is tetszett volna, mivel tudtam mi a helyes válasz, ezért faképnél hagytam -> gyorsan az üzlet előtt rákerestem a honlapon a vonatkozó részre -> aztán gondoltam jól beolvasok neki, sorszám nélkül visszamentem ugatni egy sort.
Ez semmivel sem emberségesebb, mint az, ha valaki direkt szopat. Erkölcsileg semmivel sem vagy fentebb, mert viszsamentél és mindenki előtt leugattad. Gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy milyen röhejes voltál. Nehezen tudom ezek után elképzelni, hogy normális hangnemben beszéltél vele, de hát ez úgysem derül ki.
Megsúgok valamit. Azt, hogy mit lehet és hogy mit hogy kell kommunikálni rohadtul nem ugyanaz, plána a multiknál... és igen köcsög ügyintéző, mert ő a multi arca, neki kell "átadni" az információt. A Telekom NEM preferálja a régi csomagokkal való értékesítést, ez nyilvánvaló és feltételezem érthető is. Na most, ha a Telekom nem preferálja, akkor szerinted az egyszeri ügyfélszolgálatos mit fog neked mondani?
Azt, hogy lehet, de a Telekom nem szeretné, meg amúgy sem kapok belőle jutalékot vagy azt, hogy egyszerűen annyit mond, hogy nem lehet. Ha meg mégis értékesít, akkor jól meg fogják vizsgálni, hogy miért, aztán adott esetben mehet magyarázkodni. Perzse te biztosan mindenkinek osztogatnád a telefont, mert bántja az igazságérzetedet.
Senki sem fog olyat tenni, ami neki árthat és a két rossz közül még ez a kisebb. Feltételezem te sem mennél szembe a főnököd kérésének. Azt meg felejtsük el, hogy a vásárló az első, mert ezt nagyon szeretik hangoztatni az emberek, mert bántja az igazságérzetüket. Megúsgom, rophadtul nem érdekel egy multit, hogy van pár ember, akinek nem tetszenek a dolgok... pont úgy elmegy másik szolgáltatóhoz, mint ahogy átjönnek másik szolgáltatótól is a "csalódott" emberek. Ez nem a Máltai Szeretetszolgálat, hanem vadkapitalizmus, amivel lehet "ágálni", de hogy mennyi eneregiát fektet bele az ember, nem mindegy.
Na más most, azzal, hogy te direkt visszamentél kikoktatni az eladót bőven átléptél nálam egy olyan határt.
Akik ott dolgoznak azok is ugyanolyan emberek és ugyanúgy mondhatnak hülységet, mint ahogy te is, meg én is. Szerintem nem kellene sokat keresnem, hogy találjak érdekes dolgokat a fórumon tőled (is), így az erkölcsi magasló nem túl hiteles.
...és egyébként igen, sokszor órák alatt változnak a dolgok főleg ilyen protfólióváltásnál. Fogalmad sincs, hány információt kapnak nap, mint nap és hány információt pontosítanak, módosítanak akár órákon is belül az illetékesek. Nem az ügyintéző tehet róla, ha két nap múlva mást mond, mint amit korábban mondtak. (Ezt csak úgy általánosságban, és nem a sikersztoridra írtam)
Az meg biztos meg sem fordult a fejedben, hogy a honlapon is lehetnek hülyeségek, de ha kiderült volna, hogy tévedsz, akkor visszamész elnézést kérni?
Azt meg hagyjuk, hoigy S8-at vettél volna, ha kapsz "jó" ajánlatot, mert finoman szólva is röhejes. Ki az, aki személyesre megy be érdeklődni, amikor megteheti telefonon, ingyen, rögzített hívásban, amire bármikor hivatkozhat? Megmondom. Az, aki valahogy szeretne valamilyen extra kedvezményt kikuncsorogni. Más értelmes magyarázat nincs arra, hogy sorban áll az ember potyára.
-
[P]laci
senior tag
válasz
enginev3.0 #83907 üzenetére
nem tudom melyik üzletben és kinél tapasztaltad ezt, amit leírtál, de legalább megoszthatnád, mert így igazából kollektívan azt mondod, hogy márpedig mindenhol rossz, ami szimplán nem igaz...
évek óta több városban, több üzletben is megfordultam (eléggé képben vagyok a dolgokkal, csomagokkal), de sosem tapasztaltam ilyet, sőt ha valami érdekeset kérdeztem (volt már rá példa), akkor ha nem is tudta az illető a választ, türelmet kért és keresett megoldást ilyen, vagy olyan módon.szóval szerintem korántsem ennyire fekete-fehér a dolog, mintahogy te gondolod!
-
válasz
enginev3.0 #83901 üzenetére
Egyik helyi üzletben vidéken van egy hölgyike, egy jelenség ahogy felsőbbrendűnek képzeli magát. Az az arc, az a járás, az az affektáló hang, az a tudálékos stílus... Mindig drukkolok hogy nehogy hozzá kerüljek ha valamit intézni kell.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
enginev3.0 #83901 üzenetére
Gratulálok, hogy neked sincs jobb szórakozásod, mint másokat baszogatni...
Venni is akartál telefont, vagy csak célirányosan eldontotted, hogy megszopatod az embereket, mert valamit rosszul mondanak. Te biztos tévedhetetlen vagy. Ha lenne fogalmad arról, hogy napról napra változtatják a marketingesek a dolgokat, akkor nem állnál le habzó szájjal magyarázni ,hogy ez nem így volt meg tegnap-tegnapelőtt...
-
glaci
őstag
válasz
enginev3.0 #83522 üzenetére
Ne hagyd magad!
Velem is kiszúrtak annak idején:
Mozaik XS -ben voltam és átrakott az ügyintéző Move S -be, mondván a Mozaik -hoz nem lehet ...
Sajnos nagyon kellett a DuoNET ... -
radio100jozs
őstag
válasz
enginev3.0 #83526 üzenetére
Milyen indokkal nem adnak? A régi csomagok jelenleg is rendelhető csomagok még május 1-ig, bárki válthat rá, rendelheti meg.
-
radio100jozs
őstag
válasz
enginev3.0 #83520 üzenetére
Hazudott az ügyintéző, legközelebb nyomd alája az ÁSZF 5/A melléklet 2.3.2.4. pontjában ezt: "A DuoNet opció SIM kártyával az összes belföldi adatforgalmat tartalmazó hangdíjcsomagokhoz (kivéve mix típusú díjcsomagok) és a Net&Roll adatdíjcsomagokhoz egyaránt igényelhető ."
-
válasz
enginev3.0 #83522 üzenetére
Akkor menj másik ügyintézőhöz, mert egy ismerősömnek ahhoz volt eddig
-
kory24
őstag
válasz
enginev3.0 #83520 üzenetére
Milyen csomaghoz akartál?
Én is épp akarok a héten mobil m-hez.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #83434 üzenetére
igen
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #83432 üzenetére
Ha volt díjneten regisztrálva, akkor meg fog érkezni oda a számla.
Ha nem volt, s eszámla volt, akkor T-Pont vagy 1430on kérd, hogy postázzák a számlát, hogy be tudd fizetni. -
Ateszpapa
addikt
válasz
enginev3.0 #83243 üzenetére
Kevés rá az esély.
Csak akkor sikerület, ha lesz készleten Április 30-ig.Az előrendelőknek már az új díjcsomagokat hozza ki, csak személyesen lehet a régit intézni, de szűkös lesz az idő.
-
válasz
enginev3.0 #83171 üzenetére
Volt mostanában ilyen hívogatós kampányuk, szerintem reális.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #83147 üzenetére
Kötbér!
-
btudos
nagyúr
válasz
enginev3.0 #83147 üzenetére
A számhordozás elindítása és az eredeti szolgáltatótól (esetedben a Vodától) érkező visszajelzés között nincs sok rálátásuk a folyamatra. Szerintem ennél sokkal többet nem tudsz tenni, mint hogy mindkét félnél panaszt teszel, és türelmesen vársz.
A fenyegető hangnem főleg nem ér semmit. Attól, hogy olyan emberekre förmedsz rá, akiknek nincs ráhatásuk a történetre, nem leszel előrébb.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #82223 üzenetére
Múltkor írtam ezt, azóta voltam bent múlthét pénteken személyesen, azt mondták újra elindítják a folyamatot, aznap írtak emailt a vodafone-nak, és szóltak ha látnak haladást, akkor hívnak. Ma hívtak, mondták hogy egyelőre nem tudják mennyi idő lesz, valszeg a héten, nem tudják még megcsinálni
Ez most mégis mi? Egy számot áthoztak, ami semmit nem ér, mert családi opció kilőve, a többi számmal meg pancserkodnak
Hogy lehetnek ennyire balfszok
Melyik számot hívhatom fenyegető hangnemben, mert a 1430 semmit nem ér, 4-ből 4 ügyintéző mást mondott
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
enginev3.0 #82872 üzenetére
ezt is jól kitalálták, ha van hűségem mindenre, akkor a mobil 6k lenne ebben a konfigban, pedig egy számlán van az otthoni net+vezetékes teló is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest