- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz gianone #86460 üzenetére
Szép lenne ha nem lennék célközönség semmilyen formában, csomagban, hogy korlátlanul tudjak mobilnetezni
Ne hogy már csak Pénztárosék engedhessék meg maguknak, mert a telekom ALAP csomagja 30ezerbe kerülne
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MODERÁTOR
válasz gianone #86460 üzenetére
Kérdés, ki a piaca ennek a csomagnak (úgy, hogy nem tudom, mennyi az ára).
Egy olyan 2 fős háztartás, amiben mind a két fő olyan jövedelemmel rendelkezik, hogy nem probléma egy ekkora havi kiadás, ezt a munkahelyet stabilnak érzi vagy van tartaléka (hűség, 1 év), a két feltehetően jól képzett és magasra értékelt állást betöltő személy közül egyiknek sincs céges telefonja (ezért szükséges neki egy korlátlan magán előfizetés), továbbá relatíve mobilak a mindennapjaik, ezért szükséges a korlátlan mobilnet. Emellett otthon van ideje tv-t nézni és kihasználni a szabadidejében egy helyhez kötött gyors vezetékes internetet.
Szóval sok dolognak kell ebben összejönnie ahhoz, hogy ez betaláljon így, hogy összekötik minden mással. Szerintem ez így nagyon beszűkült piac. Én megkötném a korlátlan mobilnetes csomagjukat (vettem is egyet második telefonnak a telenornál), de ilyen sallangok nélkül, a többi része nem érdekel a szolgáltatásnak. És a plusz egy szám se.Sajnálom, ha nem fogják megérteni, hogy azért lett zseniális a telenor csomagja, mert semmi feleslegest nem tartalmazott, se hűséget, se a minimumon felüli beszédet (ami szerintem le se lesz forgalmazva 80%-ban), de hát nem is ártana a piacnak egy kis átrendeződés.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest