-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
válasz ForRedGlory #54692 üzenetére
a dokumentumokba látom a szerződést a biztosításról havi 790 a díjja, de konkrétan mást nem találok róla,de sztem 8 napra 2269be nincs benne a biztosítás. csak kérdés azt mikor számlázzák!?
Battletag: hojszi#2983
-
Ákinard
aktív tag
válasz ForRedGlory #54659 üzenetére
ForRedGlory A honlapon fizetem be kártyával. Amíg az OTP lehuzkod a csoportosért nem fogom beállítani rá
szili.tamas1 Én nem fogom fél évig elhúzni közlöm, hogy nem fizetem be, oldják meg. Szívesen fizetem a száznegyven akárhány forintot ami felette van de a többit nem.
Annakidején amikor lemondtuk a T-Online itthoni netet, tört hónappal mondtuk le. Kövi hónapban kijött az egész havi számla, gondoltam már hamarabb kinyomtatták mint a lemondás. Felhívtam őket, mondtam, hogy kérek egy tört havi számlát. Hát azt nem tudnak küldeni, fizessem be az egész hónapot, és akkor utána kérjem vissza a második félhónapot. Mondom, nem küldjenek törthavit és akkor nem kell visszaigényelnem. Kis szóváltás után kiküldött egy félhavi számlát, befizettem, el volt felejtve. 3-4 hónappal később küldtek a 2. félhónapról egy fizetési felszólítást különféle fenyegetésekkel, behajtókkal mindennel. kissé ingerülten hívtam fel őket, elmondtam, hogy mi a helyzet, és még akkor is erősködött a np, hogy be kell fizetni és visszaigénylem. Mert amúgy behajtónak kiadják. Mondtam neki, hogy már nem is álltunk szerződéses viszonyban a 2. félhónapban mégis mi a jogalapja a követelésüknek, gondolkodjanak már??? Azóta nem kerestek ezügyben
(Gondolom arra mennek rá, hátha nem veszi észre az ember, és kifizeti, mondván jujuj, fenyegetnek...) -
polonic
félisten
válasz ForRedGlory #54650 üzenetére
Az mar az elejetol kezdve megcsinaltattam, miota van vezetekes es mobil szolgaltatas egyutt.
Ha viszont keszuleket is szeretnek venni es ezzel egybekotve a csomagvaltast. Azt viszont igy csak szemelyesen, igaz?Es olyat lehet, hogy telefonon valtok csomagot, majd utana neten rendelek telefont az akkor mar uj, de ugymond meglevo dijcsomaghoz?
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz ForRedGlory #54647 üzenetére
Köszi!
Viszont a weblapon nem tudtam ezt megtenni. Ott csak a sima move m-et írta ki. Igaz készülékvásárlással egybekötve néztem. Személyesen be kell menni ehhez?
-
Vangelis
félisten
válasz ForRedGlory #54622 üzenetére
Mit vétettem már megint?
Sosem eszem .. csak iszom!
Amúgy meg: BELÉD IS!
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
troland26
őstag
válasz ForRedGlory #54614 üzenetére
Elvettél 15 percet az életemből , ..a T lapját meg a google-t bújtam , hogy megtaláljam a "titkos" akciót . Bár gyanús volt , mert Vangelis sem tudott róla . Ja remélem ma ismét wc-zni kell hajnali 1 kor ..csak ne érj el odáig ...
BÚÉK
-
glaci
őstag
válasz ForRedGlory #54614 üzenetére
Hát bocsáss meg, de Tőled, mint a "Telekem"! legfontosabb PH -s képviselőjétől nekem nagy csalódás, hogy ilyen fontos dolgokban viccelődik!
Egyébként nagyon lassan megy az a "folyó szabályozás", mert még mindig hibásan van kint a céged neve.
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz ForRedGlory #54592 üzenetére
Már majdnem dél van, de még mindig nem javították!
Nem nagyon akarnak ezek hallgatni Rád! Jó lessz, ha intézel már Nekik valami "büntit"! Az mégsem járja, hogy Te már reggel szóltál és még mindig ott van a hiba!Ui.:
Az a fizetési akció engem is nagyon érdekelne!
Légyszíves írd le vagy linkeld, ha az egyszerűbb Neked! Köszi előre is!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
troland26
őstag
válasz ForRedGlory #54599 üzenetére
Bár nem akarok készüléket venni , de kíváncsi vagyok , milyen "rejtett" akció van Iphonra ?
-
Zeki
nagyúr
válasz ForRedGlory #54587 üzenetére
Nem olyan az életem minden része, hogy időponthoz tudjam igazítani.
...
online[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
válasz ForRedGlory #54587 üzenetére
Ilyen is van ?
Azt meg hogyan lehet ?
Üdv.
Astra
-
Zoty4
őstag
válasz ForRedGlory #54518 üzenetére
Valoban csak igy mukodik
A move M-mel lehet megcsinalni.
Nekem 1 ora telefonalasba kerult mire egy rendes, jo fej T-s megoldotta, amit elotte elkurtak.
Akkor kapcsoltak hozza, amikor leorditottam egy holgy alkalmazottat, aki azt probalta beadni h azert latom dragabbnak a next s atks csomaggal a telot, mert az otthoni elofizu melle vett atk nem olyan mint a rendes[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz ForRedGlory #54518 üzenetére
ez azért nem járható, mert a legújabb árazási gyakorlat szerint egyik csomag sem olyan mint a társkártya next s....vagy az előfizetés lesz drágább (7990 az 5490 helyett) vagy a telefon részlete pl. Ugyanolyanra nem tudod kihozni ezzel a módszerrel. Szóval akkor lehet érdemesebb először átváltani, és utána neten rendelni
-
btz
addikt
válasz ForRedGlory #54394 üzenetére
"Amugy is kifejezetten erzekeny vagyok az ilyen teves tajekoztatasokra. Ha tudnatok hol dolgozom, megertenetek, de ez mar nem ide valo."
Meterológus vagy?
ⓑⓣⓩ
-
legenda
válasz ForRedGlory #54386 üzenetére
telekom sem áll a jogszabályok és az illetékes döntéshozók felett, szerencsére...
az olyan bírói gyakorlatokról, amikor jogi útra terelték az ügyet, mert a forgalmazó úgy gondolta, hogy neki bármi/mindent szabad, de szerencsére bebizonyosodott, hogy ez nem így van.
nem erős, bármikor lehet kicserélést kérni illetve akár még menet közben is áttérhet egyik szavatossági jogról a másikra, persze meghatározott feltételek mellett.3. Termék javításával, cserére vonatkozó igénnyel kapcsolatos kérdés. Már harmadjára vitte vissza a terméket, de már szeretne cserét kérni. Megteheti-e?
Válasz:
A Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 306. § (1) bekezdése értelmében hibás teljesítés esetén a jogosult
a) elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének a (2) bekezdésben írt feltételekkel nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
A Polgári Törvénykönyv rendelkezése nem határozza meg, hogy mennyi hibajavítás után igényelheti a termék kicserélését. A kialakult gyakorlat szerint kétszeri sikertelen hibajavítás után is már kérheti, hogy áttérhessen a másik szavatossági jog érvényesítésére, tehát kérheti a termék cseréjét. A Ptk. 306/A §-a kimondja, hogy a jogosult a választott szavatossági jogáról a másikra térhet át és tekintettel arra, hogy a gazdálkodó szervezet magatartása, jelen esetben a termék többszöri sikertelen kijavítása illetve azt követően további hibák előkerülése ilyennek tekinthető, adott rá okot, hogy a javítás helyett a kicserélést kérje, így az áttéréssel okozott kárt nem követelheti Öntől.
Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 150/2003. (IX.22) Korm. rendelet szerint a jótállási kötelezettség teljesítése azt terheli, akit a fogyasztói szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez. Ennek értelmében szavatossági igényét, a cserét illetve a vételár visszaadását a kereskedőtől követelheti közvetlenül.forrás; link
az azóta bekövetkezett jogszabályi módosítások is vitték tovább ezt a vonalat.A törvény előírását a gyakorlatba átültetve lényegében az a sorrend állítható fel, hogy amennyiben a javítás egyáltalán lehetséges, akkor ezt kell előnyben részesíteni, mert ez általában lényegesen olcsóbb a cserénél. Felmerül a kérdés, hogy hány javítást kell a fogyasztónak eltűrni? Erre vonatkozóan a jogszabály nem intézkedik, ezért a következőt szoktuk javasolni a hozzánk forduló panaszosoknak: Ha a forgalmazó felajánlja a termék javítását, azt az első meghibásodás alkalmával el kell fogadni, mert ennél több nem kényszeríthető ki. A második meghibásodás után célszerű elfogadni a javítást, hiszen előfordulhat, hogy bár első alkalommal nem volt sikeres a javítás, másodszor sikerülhet. A harmadik meghibásodást követően azonban további javítást már nem kell elfogadni, mert valószínűtlen, hogy kétszeri sikertelen javítás után a harmadik sikeres legyen. Ilyenkor a termék cseréjét javasolt kezdeményezni.
forrás; link]
sok ilyet lehet még linkelni, de maga is találsz, ha használod a keresőt.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz ForRedGlory #54380 üzenetére
bármikor lehet kérni kicserélést a kijavítás helyett, más kérdés, hogy elsődlegesen kijavítást fognak eszközölni, ha azzal szemben a kicserélés aránytalan többletköltséggel járna, de három sikertelen javítás után már a bírói gyakorlat alapján is simán átvihető a kicserélés, pláne ha azonos hibával lett eredménytelenül javítva háromszor adott termék.
-
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #54362 üzenetére
Ezt írod: "ha beerkezett T-Pontba akkor kap SMS-t hogy atveheto"
Rakd már össze azt, amit kérdezett, meg amit te írtál. T-pontba kérte, és azt kapta vissza, hogy átvehető. Ahogy te is írod. Tehát valószínű, hogy ott van raktáron a T-pontban. És azt írja, hogy átvehető. Ennél hogyan válik szerinted mégis átvehetőbbé?
Tehát nem fog beérkezni T-pontba, mert már ott van... Ezért átvehető...Értem én, hogy mostanában küldetésednek tekinted a topikban az általad alappal vagy alaptalanul tévesnek vélt információk kiszűrését, de kis gondolkodással az ilyen vakriasztások kiszűrhetők lesznek.
-
South Velen
addikt
válasz ForRedGlory #54365 üzenetére
Köszi neked is.
Gondolom ma nem foglalkoznak ezzel, úgyhogy legkorábban hétfőre számítok így.
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
válasz ForRedGlory #54332 üzenetére
Én is februárban szeretném megkötni a NEXT S csomagot, olyan lehetséges, hogy a számlázási dátumot én állítom be? Illetve az, hogy mikortól számolja a havi periódust?
Igazából azért lenne ez fontos, hogy tudjam valamihez viszonyítani az adatforgalmat. Vagy a Telekomnak van erre alkalmazása ami méri nekem? -
polonic
félisten
válasz ForRedGlory #54329 üzenetére
jó, ezt benéztem, az adatkeretekkel kevertem össze
de legalább van, aki kijavitsa
[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
válasz ForRedGlory #54329 üzenetére
160/31=5.161290323
5,161290323 x 10= 51,61290323 perc
Vmit elrontottam?
-
Intel fan11
őstag
válasz ForRedGlory #54326 üzenetére
igen! Next S díjcsomagom van! dec 22-től él a szerződésem! Sose voltam előfizus. Dominóm volt eddig. Ezért érdeklődöm mi, hogy van! Nagyon király a csomag sztem, de azért ennyi pénzért némi smst adhatnának 20-as 70-es irányba is! Ennyi a kifogásom vele, de mivel ritkán sms-ezek ezért nem nagy érvágás! Tehát ha jól értem nekem 51 perc az időarány erre a hónapra!? Fizetési határidő meg teljesen jó! Nekem a lényeg 10ike után még befizethessem!
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz ForRedGlory #54326 üzenetére
Miért kell igy leugatni az embert, ha esetleg nem tudja? Mi van veled ember Milyen kretén stilusod van...
Nekem a mozaik csomagomnál amikor kötöttem igy volt, ebből indultam ki. Eszembe nem jutott, hogy a next csomagokkal már másképp van.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz ForRedGlory #54283 üzenetére
Szerintem csak valami balfax elírta.
Csak,hogy lássuk nem csak a telekom bénázikFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Intel fan11
őstag
válasz ForRedGlory #54242 üzenetére
még jó, hogy nem szoktam smst írni,de azért ekkora előfizus összegért adhatnának némi smst másik hálózatba is! Hálózaton belüli hívásnak számít a vezetékes szám is? Az is telekom úgy tudom!
-
quailstorm
nagyúr
válasz ForRedGlory #54232 üzenetére
Már a T-nél garanciában? Akkor még esetleg megkérdem szombat mit tudnak vele csinálni. Addig letudom vele a kötelezőt, kiviszem a Mirror's Edget. Felőlem utána visszavehetik
-
joelke HU
senior tag
válasz ForRedGlory #54214 üzenetére
Azért nem írtam, mi a csomag neve, mert nem tudom, de mivel 2 ezer a havidíja nyílván nem lehet next m... de azért köszi a segítséget.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
addikt
-
madle
őstag
válasz ForRedGlory #54218 üzenetére
Szerintem ez tök nyilvánvaló, hogy MOBIL hálózaton belül.
Egyébként ez a Next S tök szimpatikus csomag, csak nem tudom eldönteni érdemes lenne e a Like S+1GB konstrukció helyett... ááhh
-
addikt
-
b.daniel
senior tag
válasz ForRedGlory #54212 üzenetére
...
Nyilván nekünk oktatják rosszul, és nem a honlapon szerepel rosszul. De nekem mindegy igazából, segíteni próbáltam, nem vitát indítani mindenki tegyen legjobb belátása szerint
Kellemes ünnepeket! -
troland26
őstag
válasz ForRedGlory #54110 üzenetére
Lehet tudni a sony-nak ki a gyártói szervize ? Persze címmel és elérhetőséggel ..
-
erdoke
titán
válasz ForRedGlory #54097 üzenetére
Tényleg jó nagy hülyeség volt, hogy nem lehetett máshol átvenni... Igazi 21. századi webshop és szervezési technológia. Valószínűleg eleve csak abban az üzletben volt raktáron, és onnan már nem küldik ki.
A legjobb aláírás a héten
-
cris78
őstag
válasz ForRedGlory #54097 üzenetére
Meg úgy jár mint én, ha sorra kerül
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
ryori
senior tag
válasz ForRedGlory #54033 üzenetére
Nextnél fölösleges is, mivel korlátlan hívást enged, akkor minek voipozni
-
lesaux
veterán
válasz ForRedGlory #54030 üzenetére
- Igen, mi?
- Igen, uram! -
btz
addikt
válasz ForRedGlory #54036 üzenetére
Arra értettem hogy "mi" a tapasztalatod ezzel kapcsolatban. Én úgy tudtam csak egy darabig volt ez a tiltás de az userek berágtak.
ⓑⓣⓩ
-
veterán
válasz ForRedGlory #54033 üzenetére
Az előző fórumtárs két kérdést tett fel és arra is lehet érteni az egyszerű "Igen" válaszod, hogy "Igen, van tapasztalatom vele" ezért kérdezett vissza, hogy mi.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
btz
addikt
-
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #47782 üzenetére
Valószínű inkább gesztus lenne a szolgáltató részéről, mint tényleges szolgáltatás, ha elérhetővé tenné prepaid-ben az LTE-t. Ugyanis tipikusan a prepaidesek azok, akik marginálisan keveset forgalmaznak adatot mobilhálózaton.
-
ferikek
aktív tag
válasz ForRedGlory #47766 üzenetére
rendben világos, erre nem gondoltam, azt hittem h utalják és kész. köszönöm!
-
Khelben
nagyúr
válasz ForRedGlory #47746 üzenetére
Oké, köszönöm.
-
Apollo17hu
őstag
válasz ForRedGlory #47730 üzenetére
Kösz a felajánlást, végigjárom a hivatalos utat.
Nem mondom, hogy nem vagyok tévedhetetlen, de érthetetlen számomra, hogy miért azzal a számlával foglalkoztak, amire nem is volt panaszom. Na, mindegy...
-
szili.tamas1
senior tag
válasz ForRedGlory #47730 üzenetére
Igy mar ertem mire a nagy tapsikolas a neszesemmifogdmegjol akciok miatt
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz ForRedGlory #47609 üzenetére
Nyilvan politika hogy leulnek ok harman es megbeszelik hogy mi mennyi legyen.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz ForRedGlory #47599 üzenetére
Kivancsi leszek higy akkoris ezt mondod-e amikor majd bejon egy negyedik komoly szereplo (nem teszkomobil szinture gondolok), es lehet magyarazni a bizonyitvanyt hogy megsem a szemet allam kulonadoi miatt kerul 30 forintba egy 160 byteos szoveges uzenet elkuldese, lasd amikor a digi bejott a netpiacra, egybol tudta felaron adni dupla sebessegen a netjet a upc. Ide is kellene egy negyedik ero aki nem kartellezik a masik harommal. Aztan amelyik nem birja annak meg el lehet huzni innen.
-
raziel01
veterán
válasz ForRedGlory #47599 üzenetére
Azért elégedetlenek az emberek, mert külföldön sokkal több a kedvezmény és jobb az életszínvonal is.
Pont egy ilyen szegény országban kéne adni több lebeszélhetőséget.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz ForRedGlory #47596 üzenetére
Most te tényleg nem érted?
Ha már csinálnak ilyen pontgyűjtő programot akkor úgy kéne, hogy legyen is értelme.
Azt is magyarázd meg, hogy miért is jó az, hogy egy 10+ éve előfizető kb semmi kedvezményt nem kap, az csak az újaknak jár. -
raziel01
veterán
válasz ForRedGlory #47593 üzenetére
Nyilván azért írja minden oldalon az emberek 99%-a, hogy semmi értelme a pontoknak, mert úgy van.
Gyakorlatilag parasztvakítás az egész. Van aki elhiszi, hogy hú milyen jól jár vele, közben meg a sok 10 ezerhez képest amit befizetsz, ez elenyésző.
Azért tróger az összes magyar szolgáltató, mert az egy dolog, hogy nem akarnak árat csökkenteni de akkor legalább adnának olyan kedvezményeket, hogy ugyan annyi pénzért nem 1 GB adatforgalom legyen hanem mondjuk másfél. Vagy +20 perc beszéd ajándékba.
Marha drága sajnos itthon minden, felesleges védeni őket.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz ForRedGlory #47593 üzenetére
Ha ennyire örülsz neki akár háromszorosára is emlhetnék a dijakat akkor még több pontot kapna mindenki .. Szerencsére EU tagok vagyunk másként még minbdig 3-400forintos roaming dijak lennének és jópár más is amit még szabályozni fognak.. Magyarországon csak a technológia adott de az emberek nem tudják az árak miatt kihasználni és ezt nem én mondtam hanem az uniós távközlési biztos.. A béka az alsó fele alatt vagyunk mobil internetes szolgáltatások kihasználásában is..
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz ForRedGlory #47591 üzenetére
3-4 előfizetés meg 5-10 ezres díjcsomag és esetleg telefonvásárlásnál kapsz majd 5000 Ft kedvezményt? Vicc továbbra is.
-
raziel01
veterán
válasz ForRedGlory #47588 üzenetére
Kb mindegy is szerintem, mert olyan sok pontja szerintem senkinek se lehet, hogy számítson.
-
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #47451 üzenetére
Pedig a törvény 5 évet ír elő. 17/B. § 3(49)
"(3)49 Telefonos eléréssel működtetett ügyfélszolgálat, illetve az ügyintézés időpontjának előzetes lefoglalására biztosított telefonos elérés esetében biztosítani kell az ésszerű várakozási időn belüli hívásfogadást és ügyintézést. A vállalkozás az ügyfélszolgálati ügyintézőnek az ügyfélszolgálat felé indított hívás sikeres felépülésének időpontjától számított öt percen belüli élőhangos bejelentkezése érdekében úgy köteles eljárni, ahogy az az adott helyzetben általában elvárható. Az ügyfélszolgálathoz beérkező valamennyi telefonon tett szóbeli panaszt, valamint az ügyfélszolgálat és a fogyasztó közötti telefonos kommunikációt hangfelvétellel rögzíteni kell. Ha a hangfelvétel tartalmazza a 17/A. § (5) bekezdése szerinti tartalmi elemeket - ide nem értve a panasz előterjesztésének helyét, a fogyasztó által bemutatott bizonyítékok jegyzékét, a jegyzőkönyvet felvevő személy aláírását, valamint a jegyzőkönyv felvételének helyét és idejét -, a jegyzőkönyv felvétele a fogyasztó beleegyezésével mellőzhető. A hangfelvételt egyedi azonosítószámmal kell ellátni, öt évig meg kell őrizni, és a fogyasztó kérésére, díjmentesen rendelkezésre kell bocsátani. A vállalkozás a hangfelvétel készítésével, megőrzésével és rendelkezésre bocsátásával kapcsolatos kötelezettségéről, továbbá az egyedi azonosítószámról a fogyasztót a telefonos ügyintézés kezdetekor tájékoztatni köteles."
-
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #47444 üzenetére
Csak pontosításképp, nem kettő, hanem öt évig kell őrizniük.
-
Pepeninho
őstag
válasz ForRedGlory #47444 üzenetére
1, Én speciel biztos nem vagyok varjú!
2, A személyes tapasztalatom mondtam el ami jelen esetben igaz és megkérdőjelezhetetlen!
3, Ez egy fórum ,ahol mindenki megoszthatja a kérdéseit, nézeteit, válaszait, akár a végtelenségig. Ha ez témába vág (és ez tényleg érinti magát a fórum címét) akkor aztán tényleg ne zavarjon már senkit, hogy ki meddig beszél róla.Ha sértő voltam elnézést, antiszociálissá tett a 2 hetes harc a trémobillal.
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
zoli62
addikt
-
djculture
félisten
válasz ForRedGlory #47129 üzenetére
Akkor én ügyem volt a kizáró ok. A telefon szolgáltatás egy rokon nevén volt amit 2005-ben írattam át a nevemre, mivel a rokon a világ másik felére távozott (vietnami őserdő, tadzsikisztán meg egybek) ahol elhalálozott. . Utána 2006-ban meg jött egy csekk a rokon nevére kiállitva igaz párszáz ft így azért nem is kínlódtam vele befizettem.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz ForRedGlory #47118 üzenetére
Csak a számla nem, nekem volt olyan hogy átíratás után 1 évvel küldtek az előző tulaj nevére számlát...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #47109 üzenetére
Ha átvállalja akkor a kapcsolat pontokat és a jogosultsági szintet is öröklik?
-
szili.tamas1
senior tag
válasz ForRedGlory #47076 üzenetére
Hat akkor megint egy telekomos sikersztorit lathattunk. Koszi a segitseget.
-
Genova1983
tag
válasz ForRedGlory #46943 üzenetére
Aktiválni kellett 1430-on keresztül.Háromszor kellett telefonálnom mire elintézték.
Egyik Hölgy segítség címszó alatt simán le rakta a telefont...
Szóval aktiválni kell a 200mb-ot és a 2000Ft lebeszélhetőséget is.Mindkettőről sms-ben értesítenek utána. -
veterán
válasz ForRedGlory #46946 üzenetére
Szerzodeshosszabbitasnal, reszletre is megy ez? Azt hittem, hogy ez csak egyben fizeteses tortenetnel megy
Koszi, akkor mar csak ido kerdese
Aranykartyaskent kb milyen arra szamithatok?
[xs csomagom van 2 eve, ezt szeretnem hosszabbitani, gondolom a hasonlo mostanira fogjak valtani][ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
zoli62
addikt
válasz ForRedGlory #46917 üzenetére
Erre mondom azt, hogy egyszer már ki kell szállni a készülékforgalmazásból, és csak a szolgáltatásokra összpontosítani, de ez még odébb van.
-
glaci
őstag
válasz ForRedGlory #46824 üzenetére
Te tudod!
Most nincs időm utánnajárni!
Majd ha hazaárek a Balcsiról.
Addig csak ennyit tudtam Nekik javasolni!Bocsánat, ha hülyeségnek érzed, bár szerintem nem az!
(Lévén nem hallottam róla, hogy a 300 végleg megszünne és arról sem, hogy a lebeszélhetőséget csökkentették volna!)
Na mindegy, rádhagyom!
Továbbra is tartom: Szerintem csak az informatikusok "viccelődnek" a jónéppel, nem kell megijedni!
(Ha az elfizetés még mindig 300 -ként van nyilvántartva és az ÁSzF -ben ahhoz még mindig 100 óra szerepel, akkor a weboldallal nem kell foglalkozni!)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
szekra
addikt
válasz ForRedGlory #46831 üzenetére
Hát remélem is, augusztus elején minden kiderül.
-
szekra
addikt
válasz ForRedGlory #46828 üzenetére
Ha jól látom most csak 56 perc, amit 100%-ban leírtak, de az ehavim gázosabb, mert vagy 6-8 órát beszéltem egy kedvelt számmal, és azt nem lenne fincsi kifizetni.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #46824 üzenetére
*Like300-ban 100 óra van, összekevertem. sorry
Szóval ha Like300-ban van, akkor kizárt hogy csak 300 percet kapjon. Mondjuk elég hülyén van megcsinálva, hogy véletlen se keverje össze az ember.... mert Like S-ben 300 perc van a kedvelt számra, Like300-nál meg a nevében lévő 300 az adatforgalomra vonatkozik.[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz ForRedGlory #46808 üzenetére
En ezzel tisztaban vagyok, hogy naluk ez ilyen sablonduma, csak amikor a harmadik biodroid szajkozza szorol szora ugyanazt akkor a negyedik egysegsugaru veglennyel vitatkozni nincs kedvem. Ennyi erovel idomitott papagajok is ulhetnenek naluk
Egyelore letojom, par nap mulva ugyis kijon a reszletes szamla, szerencsere eleg sok dolog van logolva mar manapsag, igy van boven mivel osszehasonlitani.
Szivbajos meg nem vagyok, ha nemtecc valami akkor hivatalos panasz, ha kell tovabbitva megfelelo szerveknek.[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz ForRedGlory #46806 üzenetére
A csomagban foglalt tulforgalmazasi dijjal kalkulalva kb masfel giga korul lenne a plusz forgalom. Erdekes egy telo vagy app lehet ami ennyit frissitget 1 het alatt.
Reszszamlat probaltam kerni pont ma, az updatek miatt elhajtottak mondvan jelenleg karbantartas van stb....meg a szokasos duma hogy a reszadatok nem megbizhatoak, mert a csomagkedvezmenyeket nem mutatja (fura, evek ota jol mutatta mindig megbizhatoan)...szokasos lerazos duma. Mindegy, megvarom a teljes szamlat, atnezem a perceket meg a pontos forgalmat rajta. Szerencsere mindketto logolva van telon, max a forgalomba kothetnek bele mondvan az o kalkulalasuk elter..... -
skroy
senior tag
válasz ForRedGlory #46721 üzenetére
Dehogy. Valószínű, hogy kifizetem egyben az egészet, aztán le van tudva, nem variálok a részletekkel
-
djculture
félisten
válasz ForRedGlory #46533 üzenetére
Gondolom csak észreveszi ha hirtelen nem tud netezni, az oldalak igaz kinlódva csak bejönnek úgy is.
-
Robi_73
őstag
válasz ForRedGlory #37609 üzenetére
Van 4-5 aranykártyás előfizetésem és a főszámomnál cseréltem csomagot. T-pontban intéztem mert neten nem engedte a váltást. A szerződésben is 5490Ft szerepel, mindegy majd bemegyek és rákérdezek.
Robi73
-
SPF
senior tag
válasz ForRedGlory #37504 üzenetére
Az szép...
Nekünk nettó 3,85 ft. -
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #33992 üzenetére
Azért ez elég furcsa érvelés, hogy 100%, mert biztos hogy úgy van (lényegében).
-
djculture
félisten
válasz ForRedGlory #33441 üzenetére
Á ultimate megoldás az hogy ha megszületik agyerek és egyböl iPhone 6-on hívja majd a fatert hogy köszönjön.. Különben már megszokott ez a telefon mánia egyes gyerekek már a legdrágább telefonokkal facebookoznak az órán. Utána meg ha ellopják másnap kap egy másikat.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz ForRedGlory #16801 üzenetére
Ha eddig csak Go!Net S csomagja volt, és most először aktiválták neki (legalábbis 2011.10.01. óta) a Go!Net M-et, akkor meg fogja kapni a kedvezményt.
dedike
Igen, Mozaikhoz is mehet Kapcsolat Net.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
St3ven
addikt
válasz ForRedGlory #16801 üzenetére
A honlapon ezt írják lábjegyzetben:
"Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség ha a bekapcsolást megelőző 3 hónapban nem volt Go!Net adat-díjcsomag aktiválás a szerződésen."
Aktiválás márpedig nem volt.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz ForRedGlory #16788 üzenetére
Ma is beszéltem az ügyfélszolgálattal telefonon, mert a tegnapi ügyintéző mégsem állította át Go!Net M-re, és a mai is megerősítette a 90 Ft-os havidíjat 3 hónapra.
Szóval elvileg működnie kell a dolognak.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
rizso
addikt
válasz ForRedGlory #15087 üzenetére
Mik a váltás feltételei, van-e túlforgalmazás, stbtstb...De közben erőt vettem magamon, és megnéztem
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
raziel01
veterán
válasz ForRedGlory #14946 üzenetére
De akkor másik hálózatba küldött SMS is a havidíjon felül számlázódik? Vagy csak a hívás?
Azért kérdezem, mert ismerősöm szerintem csak a hívás de szerintem meg nem. -
Varszegig
veterán
válasz ForRedGlory #14948 üzenetére
szerintem nem. 1430 írta korábban, csak 1x kell aktiválni. Most épp nem tudom megnézni, nekem aktiválva van-e még (múlt hónapban kapcsoltam be), mivel nem tudok belépni a my t-be.
-
Rigiboy
tag
válasz ForRedGlory #14939 üzenetére
mit értesz egyéb irányúnak? teszem azt pl egyik haverom telenoros és őt hívom akkor az a 1520FT-on túl számlázza?
-
Bling95
őstag
válasz ForRedGlory #11623 üzenetére
kéne valami barátnő csomag azabaj hogy inkább szerintem sms-sel mentem túl nagyondurván most
-
Bling95
őstag
válasz ForRedGlory #11616 üzenetére
igen lehet hogy picit fura volt.
családbarát még nincs igénybe véve szóval a számlán nincs ilyen, csak mivel úgy nézki hogy az ikon 200-es 5000FT helyett megint sikerült a barátnőmmel 10.5 ezret alkotni , ezért elgondolkodtam rajta
-
cserry193
tag
válasz ForRedGlory #10168 üzenetére
Rendben,köszi a segítséget.Eddig nem is láttam ilyen bugot.De lehet hogy sose léptem be,csak hetedike után
-
addikt
válasz ForRedGlory #10156 üzenetére
De aki nem ismeri a T számlázási rendszerét, az azzal kapcsolatos eljárásrendet, annak ez egyáltalán nem világos, főleg elsőre!
Jó szerencsét!
-
hr2
őstag
válasz ForRedGlory #10118 üzenetére
Küldte pedig, mer nincsen tartozás.
Már tisztázva lett.
Én se vagyok hülye, hogy beírkáljak ha tudom hogy nincs igazam. -
dokee78
félisten
válasz ForRedGlory #10024 üzenetére
Értem
-
dokee78
félisten
válasz ForRedGlory #10019 üzenetére
Szerinted itt fórumozik az összes ügyintéző?
-
legenda
válasz ForRedGlory #9439 üzenetére
de nem volt ez mindig úgy, mint mostanság, illetve a pultok sem mindehol vannak elég fixen rögzítve... a gurulósról már ne is beszéljünk...
[ Szerkesztve ]
-
TooN
aktív tag
válasz ForRedGlory #9390 üzenetére
Ha kapok SMS-t, akkor az azért megnyugtató!
köszi az infót
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
TooN
aktív tag
válasz ForRedGlory #9388 üzenetére
Média Mánia S a mostani csomagom, de lehet M-re váltok majd. Azaz most 500 MB van és az M-ban 750 MB lesz.
Elméletileg bőséges a csomag arra amire használom, de azért jobb tisztába lenni vele, mert túlforgalmazni nem akarok
-
TooN
aktív tag
válasz ForRedGlory #9384 üzenetére
Ha ezt linkelem be, akkor az teljesen ingyenes?
0.facebook.com
Gondolom, akkor praktikus ezt így el is menteni?
-
koviandri76
csendes tag
válasz ForRedGlory #9354 üzenetére
Latom nem erted.......
-
koviandri76
csendes tag
válasz ForRedGlory #9329 üzenetére
Bocs de a következő mondatot már miért nem ollóztad be???:.. " Ezért az NMHH arra kötelezte a Magyar Telekomot, hogy ezután ne aktiválja automatikusan a hangszolgáltatás mellé ezt a csomagot, illetve, ha valaki lemondja a havi díjas internetszolgáltatást, akkor automatikusan ne állítsa vissza a Net Start szolgáltatást."
Vajon miért kötelezte a hatóság arra, hogy nem kapcsolhatja be kérés nélkül automatikusan?
Ez a te idézeted utáni mondat!
Mintah arról szólna, hogy nem jogos az automazikus bekapcsolása a Net Startnak nem?
Ehhez nem kell jogásznak lenni, hogy megértsd.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Futás, futópályák
- Apple notebookok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla