- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz koviandri76 #9355 üzenetére
Bár nem szeretnék belefolyni, de azért az olvasottak alapján illetve az előző hozzászólásodban leírtad
"Akkor elmesélem, hogy a ZTE-t majdnem üresen kapod, egy két alkalmazás két három játék:
2MB+3MB+2MB+5MB+4MB+4MB a Marketről hamar le lehet töltögetni első lelkesedéssel éredekes dolgokat. You Tube videók nézegetése, Maps stb. egy üres telefon kipróbálásakor te is pillanatok alatt össze tudsz hozni 24 MB-ot."Ha tudtad, hogy ezt mind letöltöd akkor ennek gondoltad nincs díjazása? Ha tudtad, hogy van díjazása akkor miért nem jártál utánna mielőtt használtad.
Alap esetben azt mondom, hogy a törvény nem ismerése nem mentesít. Ebben az esetben a szolgáltatás nem ismerése nem mentesít a fizetés alól. Ingyen nem kapsz semmit.Bocsánat, hogy beleszóltam de ezt nem bírtam magamba tartani. De azért kívánom, hogy igazad tudd bebizonyítani és ebben az esetben kapd vissza a pénzed bár ha őszinte vagyok akkor erre kevés esélyt látok.
-
legenda
de te sem nagyon...
amennyiben büszkén leírod, hogy töltögetés market, youtube, maps...stb használatával, úgy szerintem kevésbé várd el, hogy sajnáljanak, amiért a szolgáltató "kicsalt" tőled egy nagyobb összeget a net start által, mert konkrétan tettél érte, és gondatlanság csak ott merülhet fel, hogy nem néztél utána időben, hogy az milyen anyagi vonzattal járhat, az meg a te szempontodból történő érvelés alátámasztásához vélhetően kevés lesz...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ForRedGlory
félisten
Nem, TE nem érted... ha ezt értelmes ember végigolvassa, rájön mit akarok kihozni, neked nem megy. Részemről itt be is fejezve a téma...
Nem mellesleg a kérdésre azért nem tudsz válaszolni, mert tudod hogy olyan választ kellene adnod, ami szembe megy azzal, amit eddig mondtál...
............
vége[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest