- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Bferibörs #116641 üzenetére
Nem is a kártyások tartják el a szolgáltatókat, a 3-4 havonta feltöltött 3ezer forintjukkal...
De ennyi erővel Te is nyújts szolgáltatást. Ingyen. Jah, hogy kérhetsz érte pénzt is? Rögtön nem dolgozol ingyen...
Felesleges ezeken kattogni. Ez van. Megszoksz, vagy megszöksz.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #115983 üzenetére
Vissza mentem,sim az ma sem lett,menjek vissza hétfőn.🤔
Ma csak kb 3/4 órát töltöttem a T pontban. A tegnapi csákó jól összekevert dolgokat, a mai hölgy nem tudta megoldani ( zárolva van a cucc,nem tudja feloldani),sajna csak hétfőn lesznek az ügyintézni is tudó központi kollégák.😁
Hétfőn még egyszer nekifutok,ha nem megy töröltetem az egész hordozást.Más: Magenában ( melyikben ,1 tudom,hogy van,mi van még esetleg? ), mennyi kedvezmény van ha net,tv,telefon, 3 db mobil előfizu van benne?
-
sifarr
senior tag
válasz
Bferibörs #115973 üzenetére
A probléma oka végtelen egyszerű. Nem rendszerhiba, hanem az üzlet dolgozóié.
Az üzlet a sim-kártyákat miután megérkeztek a Telekomtól nem vételezték be, nem kerültek be a készletnyilvántartásba.
Így természetesen eladni sem lehetett. Fizikailag hiába van kézben a sim, ha az üzlet készletében nem szerepel, akkor nincs. -
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #115948 üzenetére
Ma lementem egy T- pontba, 1és1/2 óra alatt odáig jutottunk,hogy kedd este 20 óra után át lesz hordozva a Telenoros számom. Viszont sim kártyám nincs,nem tudták eladni nekem az adott számhoz rendelt sim karit.🤔
Menjek vissza holnap.😁
Kíváncsi leszek,hogy kedd este lesz e valahol élő vonal a számomon ( Telenor vagy Telekom).😠
Üdvözlöm magamat a pokolban ( ügyintézés), egyszer már ez miatt elmenekültem innen,itt volt mindenem,vezetékes net,TV,v.telefon,m.net.🤔Ma sem csalódtam,vissza köszönt a több évvel ezelőtti,"remek" ügyintézése a T-nek.😥🤔
-
válasz
Bferibörs #115950 üzenetére
Kedden bementem Telekomhoz, hogy vodás feltöltőkártyát szeretnék átváltani telekomos üzleti előfizetésre szervezet nevére. Fél óra papírmunka után (addig elmentem a gyerekekkel), adtak egy simet, hogy péntek este nyolckor kapcsolják le a vodánál és onnan él a telekomnál.
Ennyi volt -
válasz
Bferibörs #105505 üzenetére
3x rendeltem 1 éven belül. Két munkanap alatt mindhárom kezemben volt.
Csakhogy árnyaljuk a képet.
Tegnapelőtt du rendeltem akciós headset-et, ma délelőtt itt volt.(#105504) csaba1203
Megéri online rendelni, múlt évben még +10GB adat is volt hozzá x hónapig élt ugyan, de akkor is.....
-
válasz
Bferibörs #100108 üzenetére
Nem, de jobban hasonlít a valósághoz, mint a Telekom nevében küldöttek, amiket különböző helyeken láttam belinkelve/feltöltve.
Azért érdekes, hogy Telekomos és Vodafone előfizetésem van, de azok nevében nem kapok, hanem pont a harmadikéban, akihez valóban semmi közöm. -
válasz
Bferibörs #98810 üzenetére
Nem vagyok megrögzött Telekomos, bár mobilos fronton valóban náluk vagyok 21 éve - több előfizetéssel is -, ám ennek az az oka, hogy őket tartom összességében a legjobbnak, de a vezetékes szolgáltatásaikat simán leváltottam anno másik szolgáltatóéra, amikor a Telefonos ügyfélszolgálat többször is hibázott, még ha el is ismerték a kivizsgálás során, hogy az ügyintézőjük hibázott.
Azóta elköltöztünk és itt sem a Telekom van bekötve, pedig elérhetők, itt húzódik közvetlenül a lakás ajtaja előtt az optikájuk.
A kétkártyás mobiltelefonomban is van jelenleg a Telekomos SIM mellett is egy Vodafone-os is.gabor9991: A flották egy részét ismerem csak, biztos van olyan is, amivel nincs sok gond és jó, de nem keresem azokat.
Az általam is tapasztalt szolgáltatásbeli különbségek okán, még elvi síkon is csak olyan jöhetne szóba, amelyik a Telekom hálózatát használja, ez is megnehezíteni a dolgot.
Most kétkártyás telefonom van ugyan, de ha mondjuk ősszel megtetszik például az új iPhone, vagy bármilyen más telefon, amiből csak egykártyás verzió van, máris bukta az, hogy külön SIM kártyán legyen korlátlan mobilinternet, ez is korlátozó tényező, ilyen téren sem akarok kötöttséget, de még csak kompromisszumot sem.
Sok más hibalehetőség is van még, például ha valamiért lemondanám a jelenlegi 8898 Ft-os korlátlan mobilinternetet a fő előfizetésemről, utána már csak az új ár szerinti 10.000 Ft-osat tudnám újra aktiválni.prozodus: Nem hiszem, hogy különösebben érvelnem kellene, egyszerűen csak nem akarok flottás előfizetést.
Érveljen az, aki eladni akar valamit, meg kezelje a kifogásaimat, de jelenleg ilyenről nincs szó, illetve nem is ebben a témában akarom jobban boncolgatni a flottás témát. -
válasz
Bferibörs #98807 üzenetére
Kétkártyás telefonom van - technikailag működne, hogy a második SIM másik szolgáltatós mobilinternet -, a vezetékes szolgáltatásaink meg jó ideje nem a Telekomnál vannak, csak mobilos előfizetésből van több, amikre így csak 20-20% jár a másodiktól mindegyikre, de még így sem opció összességében nem csak flotta, de még másik szolgáltató korlátlan mobilinternetje sem.
Ha végképp megharagudnék valamiért a Telekomos korlátlan mobilinternetre és visszavenném kicsire, flottába akkor sem mennék sehová, legfeljebb másik szolgáltató publikus korlátlan mobilinternetes csomagjára fizetnék elő. -
4Grider
félisten
válasz
Bferibörs #97881 üzenetére
A Maraton adatopciók használatának feltétele, hogy a SIM kártyán aktív netszolgáltatás legyen. Ennek a netszolgáltatásnak a limitei döntik el, hogy a Maraton-t milyen sebességgel lehet leforgalmazni.
A Domino Fix-eknél alapból bekapcsolt technikai neten lesz tehát a 30/10. -
EmberXY
veterán
válasz
Bferibörs #93841 üzenetére
Nálam is ilyen, tegnap tettem fel a 7.7-es, legfrissebbet (legalábbis akkor még az volt a legfrissebb), mert az 5 giga bónusz csak abban érhető el.
Akkor működött, be is kapcsoltam a bónuszt, mutatta is, de most már azt csinálja, hogy betölti a kezdőoldalt és kb 2 mp múlva elszáll. Egy pillanatig látható az adategyenleg, ami még 5-össel kezdődik, viszont kíváncsiságból ránéztem a weboldalon is az egyenlegre, ott csak a maratont mutatja és az fogy, a bónusznak nyoma sincs, pedig tudtommal először a bónusz keretnek kéne fogynia, nem?
Gyakorlatilag olyan, mintha a maraton keretemet használnám, nekem valami nem kerek. -
StLui
veterán
válasz
Bferibörs #93709 üzenetére
Nekem az appban 5 telefonszám van egyszerre, nem attól függ milyen sim-et használsz, hanem hogy mivel jelentkezel be az appba, én FB profillal használom pc-n böngészőn keresztül, és a telón appon keresztül is.
Tegnap öngészőben hozzáadtam két számot, utána beléptem az appba és már azok is ott voltak -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Bferibörs #92075 üzenetére
Nem szűnt meg, visszavonásig meg lett hosszabbítva.
Ciklusidejét? Weblapon/appban meg tudod nézni mikor jár le a SIM.
A mobilnet megrendeléstől 30 nap, nincs az, hogy ma aktiválod, de a te kereted mindig 5.én újul meg, az aktiválás ideje számít dominonál.A fix csomag díja alapesetben a 25ft, azt látod ott.
-
Bferibörs
addikt
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Bferibörs #91182 üzenetére
Dual aktívnak tuti nem dual aktív, de nem hiszem, hogy ennek köze lenne annak ahhoz, hogy míg a Vodafone simán felmegy 4G -re, addig a Telekom E-n küszködik.
Mindkét foglalat 4G képes.
Plusz ezen kívül akár H-nak is be kellene jönnie, de sajnos semmi.
Én magam a készüléket nem is tudom megnézni, csak távolról segíteni. De, ha ugyanazt csinálja, mint a Vodafone simmel, akkor miért nem megy?
Itt van előttem egy Mi4c, meg egy Mi5. Akármelyiken kapcsolom, hogy egyszer a Voda, egyszer a Telenorról menjen a net, mindakettő felugrik egyből 4G-re vagy H+ra, ami van épp a közelben, semmit nem kellett átkapcsolnom.. Ezért nem értem..
Lehet a Telekomot korlátoznák a külföldi szolgáltatók?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Bferibörs #91165 üzenetére
Dual igen.. A kolléga fentebb írt kódját próbálva írta ki ,hogy már aktiválva van.
Most bejött a net.. E net.. Harmatos.. Vodafone 4G hasít.
Maradunk a Vodafone-nál.. havi 300MB megújulóban 500Ft havonta.
Esetleg jobb ajánlat direkt német kártyával? Sajnos nem ismerem őket..
-
4Grider
félisten
válasz
Bferibörs #90660 üzenetére
Akkor miért van az apple oldalán ez a support oldal?
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #90302 üzenetére
Mondjuk az app kicsit furcsa, több mint 8 GB netnek kellene lennie a Maraton feltöltésemmel ( 5+4 GB ) az app meg azt mondja 8,03 GB van a most kapott +1 GB-al, hmm.Nagyon furcsa , az előző 1GB amit kaptam az is eltűnt, nem tudom mi volt a lejárati határideje, nem használom a telekom netet.Közben megnéztem, az előző 1GB szept.30- ig élne. Van itt kavarás.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Bferibörs #89972 üzenetére
Jaja. Akinek olcsó, korlátlan mobilnet kell mindneféle kikötések meg korlátozások nélkül, flottás topik.
-
válasz
Bferibörs #89429 üzenetére
Szerintem ahogy az első 2-3 hét eltelt történés nélkül, már lehetett látni, hogy nem tudnak rá reagálni.
Kár, mert láthatóan meg lehet csinálni a korlátlan netet elérhető áron, nekem is van ilyen előfizetésem a telenornál, ha a telekomnak lenne ilyen paraméterekkel rendelkező előfizetése, itt kötném meg. De engem egyáltalán nem érdekel, melyik szolgáltatónak fizetem, nekem csak az a lényeg, hogy egyiknek legyen. -
makoss
veterán
válasz
Bferibörs #88879 üzenetére
Be van kapcsolva, SIM kártya adatok - engedélyezés.
Az a baj, hogy míg nem jön vissza a térerő addig semmit nem tudok megnézni, de az tuti, hogy Domino Most volt a Net + S csomaggal.
Viszont ha netán lemerül a keretem, akkor is tudniuk kéne hívni a számomon engem nem?
Mert most megnéztem egy másik telóval, foglaltat jelez -
törölt tag
válasz
Bferibörs #88832 üzenetére
Én anno emailben mondtam le egy előfizetést a vodánál 30 nappal az előtt, hogy lejárt volna a hűségidő, hűségidő napi felmondással. Megvolt, működött. A ptk az irányadó. A többi, amit adott ügyintéző mond csak bullshitt. Én ilyen bepróbálkozásokra mindig azt mondom, hogy jó, akkor kérem az állítását írásban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest