- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Bferibörs #115066 üzenetére
Csak akkor ha aktív a szolgáltatás rendelési biztonság vagy mi a fene a neve aktív. Ez alap esetben inaktív. De aki használja az tudja hogy a kód kiegészítendő a *xxxxx formátummal.
Zsolt_72: Jogos
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
legenda
válasz Bferibörs #106005 üzenetére
Elég egyszer elküldeni a kódot, utána már aktív marad a szolgáltatás a későbbi tranzakciókhoz is, egy alkalommal viszont muszáj - vagy telefonos/személyes ügyfélszolgálat általi aktiválás -, legyen szó bármilyen összegű feltöltésről.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
válasz Bferibörs #105505 üzenetére
3x rendeltem 1 éven belül. Két munkanap alatt mindhárom kezemben volt. Csakhogy árnyaljuk a képet.
Tegnapelőtt du rendeltem akciós headset-et, ma délelőtt itt volt.(#105504) csaba1203
Megéri online rendelni, múlt évben még +10GB adat is volt hozzá x hónapig élt ugyan, de akkor is.....
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
legenda
válasz Bferibörs #100108 üzenetére
Nem, de jobban hasonlít a valósághoz, mint a Telekom nevében küldöttek, amiket különböző helyeken láttam belinkelve/feltöltve.
Azért érdekes, hogy Telekomos és Vodafone előfizetésem van, de azok nevében nem kapok, hanem pont a harmadikéban, akihez valóban semmi közöm.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Bferibörs #98810 üzenetére
Nem vagyok megrögzött Telekomos, bár mobilos fronton valóban náluk vagyok 21 éve - több előfizetéssel is -, ám ennek az az oka, hogy őket tartom összességében a legjobbnak, de a vezetékes szolgáltatásaikat simán leváltottam anno másik szolgáltatóéra, amikor a Telefonos ügyfélszolgálat többször is hibázott, még ha el is ismerték a kivizsgálás során, hogy az ügyintézőjük hibázott.
Azóta elköltöztünk és itt sem a Telekom van bekötve, pedig elérhetők, itt húzódik közvetlenül a lakás ajtaja előtt az optikájuk.
A kétkártyás mobiltelefonomban is van jelenleg a Telekomos SIM mellett is egy Vodafone-os is.gabor9991: A flották egy részét ismerem csak, biztos van olyan is, amivel nincs sok gond és jó, de nem keresem azokat.
Az általam is tapasztalt szolgáltatásbeli különbségek okán, még elvi síkon is csak olyan jöhetne szóba, amelyik a Telekom hálózatát használja, ez is megnehezíteni a dolgot.
Most kétkártyás telefonom van ugyan, de ha mondjuk ősszel megtetszik például az új iPhone, vagy bármilyen más telefon, amiből csak egykártyás verzió van, máris bukta az, hogy külön SIM kártyán legyen korlátlan mobilinternet, ez is korlátozó tényező, ilyen téren sem akarok kötöttséget, de még csak kompromisszumot sem.
Sok más hibalehetőség is van még, például ha valamiért lemondanám a jelenlegi 8898 Ft-os korlátlan mobilinternetet a fő előfizetésemről, utána már csak az új ár szerinti 10.000 Ft-osat tudnám újra aktiválni.prozodus: Nem hiszem, hogy különösebben érvelnem kellene, egyszerűen csak nem akarok flottás előfizetést.
Érveljen az, aki eladni akar valamit, meg kezelje a kifogásaimat, de jelenleg ilyenről nincs szó, illetve nem is ebben a témában akarom jobban boncolgatni a flottás témát.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Bferibörs #98807 üzenetére
Kétkártyás telefonom van - technikailag működne, hogy a második SIM másik szolgáltatós mobilinternet -, a vezetékes szolgáltatásaink meg jó ideje nem a Telekomnál vannak, csak mobilos előfizetésből van több, amikre így csak 20-20% jár a másodiktól mindegyikre, de még így sem opció összességében nem csak flotta, de még másik szolgáltató korlátlan mobilinternetje sem.
Ha végképp megharagudnék valamiért a Telekomos korlátlan mobilinternetre és visszavenném kicsire, flottába akkor sem mennék sehová, legfeljebb másik szolgáltató publikus korlátlan mobilinternetes csomagjára fizetnék elő.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Bferibörs #97881 üzenetére
A Maraton adatopciók használatának feltétele, hogy a SIM kártyán aktív netszolgáltatás legyen. Ennek a netszolgáltatásnak a limitei döntik el, hogy a Maraton-t milyen sebességgel lehet leforgalmazni.
A Domino Fix-eknél alapból bekapcsolt technikai neten lesz tehát a 30/10.[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz Bferibörs #93841 üzenetére
Nálam is ilyen, tegnap tettem fel a 7.7-es, legfrissebbet (legalábbis akkor még az volt a legfrissebb), mert az 5 giga bónusz csak abban érhető el.
Akkor működött, be is kapcsoltam a bónuszt, mutatta is, de most már azt csinálja, hogy betölti a kezdőoldalt és kb 2 mp múlva elszáll. Egy pillanatig látható az adategyenleg, ami még 5-össel kezdődik, viszont kíváncsiságból ránéztem a weboldalon is az egyenlegre, ott csak a maratont mutatja és az fogy, a bónusznak nyoma sincs, pedig tudtommal először a bónusz keretnek kéne fogynia, nem?
Gyakorlatilag olyan, mintha a maraton keretemet használnám, nekem valami nem kerek.Up the Irons!
-
StLui
veterán
válasz Bferibörs #93709 üzenetére
Nekem az appban 5 telefonszám van egyszerre, nem attól függ milyen sim-et használsz, hanem hogy mivel jelentkezel be az appba, én FB profillal használom pc-n böngészőn keresztül, és a telón appon keresztül is.
Tegnap öngészőben hozzáadtam két számot, utána beléptem az appba és már azok is ott voltakKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Bferibörs #92075 üzenetére
Nem szűnt meg, visszavonásig meg lett hosszabbítva.
Ciklusidejét? Weblapon/appban meg tudod nézni mikor jár le a SIM.
A mobilnet megrendeléstől 30 nap, nincs az, hogy ma aktiválod, de a te kereted mindig 5.én újul meg, az aktiválás ideje számít dominonál.A fix csomag díja alapesetben a 25ft, azt látod ott.
-
Bferibörs
addikt
válasz Bferibörs #91198 üzenetére
Bocs kifutottam, a Mobilhálózatoknál nem árt az előző beállítások után egy automatikus újra kerestetés , akár egy teló újra indítás is , és a Telekomos kártyánál újra ellenőrizni, hogy engedélyezve van e a roaming.....ja a Telenor,Telekom akart lenni
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Bferibörs #91182 üzenetére
Dual aktívnak tuti nem dual aktív, de nem hiszem, hogy ennek köze lenne annak ahhoz, hogy míg a Vodafone simán felmegy 4G -re, addig a Telekom E-n küszködik.
Mindkét foglalat 4G képes.
Plusz ezen kívül akár H-nak is be kellene jönnie, de sajnos semmi.
Én magam a készüléket nem is tudom megnézni, csak távolról segíteni. De, ha ugyanazt csinálja, mint a Vodafone simmel, akkor miért nem megy?
Itt van előttem egy Mi4c, meg egy Mi5. Akármelyiken kapcsolom, hogy egyszer a Voda, egyszer a Telenorról menjen a net, mindakettő felugrik egyből 4G-re vagy H+ra, ami van épp a közelben, semmit nem kellett átkapcsolnom.. Ezért nem értem..
Lehet a Telekomot korlátoznák a külföldi szolgáltatók?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Bferibörs #91172 üzenetére
Xiaomi Redmi 4X és elvileg mind a két kártyahelyen engedélyezve van a 4G. Nekem is mindegy a Mi5-ön,hogy melyikbe rakom.
Preferált hálózattípusnál is 4G előnyben van kiválasztva.
Ennyire fos lenne a Telekom hálózata??
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Bferibörs #91165 üzenetére
Dual igen.. A kolléga fentebb írt kódját próbálva írta ki ,hogy már aktiválva van.
Most bejött a net.. E net.. Harmatos.. Vodafone 4G hasít.
Maradunk a Vodafone-nál.. havi 300MB megújulóban 500Ft havonta.
Esetleg jobb ajánlat direkt német kártyával? Sajnos nem ismerem őket..
-
4Grider
nagyúr
válasz Bferibörs #90660 üzenetére
Akkor miért van az apple oldalán ez a support oldal?
[ Szerkesztve ]
-
-
Bferibörs
addikt
válasz Bferibörs #90302 üzenetére
Mondjuk az app kicsit furcsa, több mint 8 GB netnek kellene lennie a Maraton feltöltésemmel ( 5+4 GB ) az app meg azt mondja 8,03 GB van a most kapott +1 GB-al, hmm.Nagyon furcsa , az előző 1GB amit kaptam az is eltűnt, nem tudom mi volt a lejárati határideje, nem használom a telekom netet.Közben megnéztem, az előző 1GB szept.30- ig élne. Van itt kavarás.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Zeki
nagyúr
válasz Bferibörs #89972 üzenetére
Jaja. Akinek olcsó, korlátlan mobilnet kell mindneféle kikötések meg korlátozások nélkül, flottás topik.
-
MODERÁTOR
válasz Bferibörs #89429 üzenetére
Szerintem ahogy az első 2-3 hét eltelt történés nélkül, már lehetett látni, hogy nem tudnak rá reagálni.
Kár, mert láthatóan meg lehet csinálni a korlátlan netet elérhető áron, nekem is van ilyen előfizetésem a telenornál, ha a telekomnak lenne ilyen paraméterekkel rendelkező előfizetése, itt kötném meg. De engem egyáltalán nem érdekel, melyik szolgáltatónak fizetem, nekem csak az a lényeg, hogy egyiknek legyen. -
makoss
veterán
válasz Bferibörs #88879 üzenetére
Be van kapcsolva, SIM kártya adatok - engedélyezés.
Az a baj, hogy míg nem jön vissza a térerő addig semmit nem tudok megnézni, de az tuti, hogy Domino Most volt a Net + S csomaggal.
Viszont ha netán lemerül a keretem, akkor is tudniuk kéne hívni a számomon engem nem?
Mert most megnéztem egy másik telóval, foglaltat jelezKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
törölt tag
válasz Bferibörs #88832 üzenetére
Én anno emailben mondtam le egy előfizetést a vodánál 30 nappal az előtt, hogy lejárt volna a hűségidő, hűségidő napi felmondással. Megvolt, működött. A ptk az irányadó. A többi, amit adott ügyintéző mond csak bullshitt. Én ilyen bepróbálkozásokra mindig azt mondom, hogy jó, akkor kérem az állítását írásban...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Bferibörs #88293 üzenetére
Az a legfontosabb, ahol te használod ott melyik milyen.
Én köszönöm egyenlőre a Telenor a hozzáállása miatt kerülöm.A Telekom is kap rendesen, ha hibázik(ami azért viszonylag sokszor előfordul az esetemben), de az ügyfélkezelés is egy fontos dolog, ebben is van különbség, nem is kicsi a Telekom javára, hogy csak egyet említsek:
Telenor volt, hogy félreszámlázott, 2500 helyett 22000 számlát küldött, a válasz: fizessük be, majd kivizsgálják és ha jogos jóváírják. Olyan lehetőség nincs, hogy csak a jogos
Telekom félreszámlázás is volt jópár: kiemeljük a számlát, ne fizessem be, majd ha megvan a kivizsgálás eredménye kitolják a korrigált összeg fizetési határidejét. -
dptrsk
Topikgazda
válasz Bferibörs #88283 üzenetére
Bp. 3,2,1,11 kerületek, néha Budakalász, Szentendre, Pomáz, gyakran elmegy utazás közben a térerő, csak segélyhívás Telenor esetén.
3. kerület otthon, a lakásban gyakran csak segélyhívásra vált a 2 telenoros SIM, már 6-8 készülékben volt, tehát eszközhiba kizárt. Míg nekem is telenoros SIMem volt, jó volt arra felfigyelni, hogy mikor jön hívásértesítő.
Telenornak többször jelezve, szerintük minden rendben van, nem fejlesztenek semmit.Van rálátásom egy jelenleg Telenoros flottára:
Vállalati eszközpark, kb. 1000 mobilnetes SIM, gyakran megszakad hosszú percekre a kapcsolat a távfelügyelet alatt álló eszközökkel, mióta a Telenor nyerte meg a tendert. A munkavállalók(kb szintén 1000 hang SIM) is panaszkodnak, hogy gyakran nem tudják letölteni csak több próbálkozásból a munkalapokat, mivel nincs (4Gn) adatkapcsolat, várni kell percekig, újraindíts se segít...
Amíg Telekomos volt a rendszer nem voltak ilyen problémák, csak hát a pénz... Sajnos nem lehet mit kezdeni vele, mert a vállalt rendelkezésreállás megvan, alig várja mindenki, hogy leteljen a 3 éves szerződés, a felsővezetés az elején se akart hallani a szerződésbontásról.Elhiszem, hogy nem Bp-en jobb lehet a Telenor, csak azt nem tudom, ha Budapestet, ami üzletileg egy fontos terület szerintem így elhanyagolja, akkor vidékre akkora figyelmet fordít? Kicsit furcsa.
-
slice14
veterán
válasz Bferibörs #87610 üzenetére
Azért hihetetlen hogy 2017-ben csak az ügyfélszolgálat hívásával lehet aktíválni egy szolgáltatást, vagy szolgáltatást módosítani.
Ma hívtam őket, mert neten vagy app-ból nem lehet a Mobil díjcsomaghoz tartozó adatcsomagot lecserélni, csak hűségidő hosszabbítással.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
tsteve
senior tag
válasz Bferibörs #86857 üzenetére
ok, részemről is lezárva, de a 83638-at még idekopizom neked:
---
pl. ott hogy akármelyik régi csomag leírást nyitod meg az oldal alján, egyikben sincsenek ott a jelenleg érvényes kb. másfél eurocentes eu-n belüli hívásfogadási dijak roaming helyzetben, a 8 centes dijak van az utolsóban is, azaz 2013-as pdf-ben is.
Tehát a brit gigász Three nagy ívben tesz az új eu-s szabályokra a lezárt csomagjai esetében, sőt, -úgy tűnik- 2013 óta hozzá sem nyúlt azok ÁSZF-éhez, nem módosított az eu-s változások szerint. A 8 centes dij 5-szörösen haladja meg az eu által jelenleg engedélyezett maximális fogadási dijat.
Nagyon örülnék ha kötelező lenne a módosítás a lezárt csomagokra, de ez valószínűleg nincs igy, ha a Three ezt meg meri lépni.
Egyéni szolgáltatói döntés lesz szerintem, hogy pl. a lebeszélhető percek működnek-e majd roamingban vagy sem a lezárt csomagok esetében..
---és tényleg zárjuk le itt....
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Bferibörs #86855 üzenetére
idézd be konkrétan melyik mondatra gondolsz... papolni te papoltál, hogy kötelezettség így meg úgy... és a többi... nos ez nem lett igaz.. végig tévedtel, ez azóta kiderült már... most az akkori egyes mondataimba akarsz belekötni... én vállalom őket, ha te is elismered: tévedtél, s nem kicsit... én nem ragoztam volna most sem, ha goop kolléga nem hozza elő...
-
Vangelis
félisten
válasz Bferibörs #85618 üzenetére
Most állnak át a korlátlan netre De nem nagyon megy Vagy a telekom is hónapokig dolgozik az új tarifákon. A telenor my tariff állítsd össze magadnak csomagot is jó sokára másolták le... mondjuk a telenor is feladta...
Ahh lesz itt még minden....
De egy igazán jó díjcsomag jöhetne már... valahonnan....
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
tsteve
senior tag
válasz Bferibörs #85525 üzenetére
a Telekom gyakorlata nem csak emiatt zűrös az adategyeztetés kapcsán sajnos
- homályban hagyja, hogy elindul egy szerződéskötés is az adategyeztetés sikere esetén úgy, hogy közben nem nyilatkoztat arról, hogy szerződést akarsz kötni, ez pl. totál szabálytalan, sérti a hírközlési törvényt is, (itt arra az esetre gondolok, amikor új névre kerül a kártya)... a Telenor behív szerződni ilyen esetben, s nem indul automatikus folyamat, azaz a Telenor pl. nem meri előfizető gyűjtésre használni törvényi kötelezettségét
-sehol nem irja le, hogy az eredeti elofizető hogyan érvényesítheti a jogait a kártyához, ha pl. nem akarja hogy máshoz kerüljön az adategyeztetes eredményeként, azaz nincs szabályozott folyamat, s igy az eredeti előfizető jogai is sérülnek...az ugyanis baromi kevés, hogy fizikailag már új embernél van a kártya
a Telekom gyakorlata sérti a versenyjogot, valamint az adatvédelmi és a hírközlési törvényt is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM