Hirdetés
- Marad a kameracsepp a Galaxy A15-ön
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
-
EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
it EU-s panasz érkezett a videojátékos cégekre a fogyasztók becsapása miatt.
-
Igen fürge VA panelt kapott az MSI új, MAG szériás monitora
ph Az ívelt kivitelű modell jó kontrasztot, továbbá színeket ígér, és egyszerre két jelforrásból jeleníthet meg képet.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Druss
aktív tag
-
Ice&Lime
veterán
Több ismerős kapott már un. "hűség ajándék telefonokat" a telenornál. Itt van egyáltalán ilyen, vagy például egy éves ajándék feltöltés, vagy itt nem szokás honorálni a hűséget, vagy hogy van ez?
-
lugosi
MODERÁTOR
Ha van egy jelenleg aktív dominó maratonom, 1 gigás, amiből még megvan egy része, ugye már most hozzá vehetem a következőt? Tehát összeadódik a kettő, ugye? Pl most van még 100 mega az előzőből, veszek hozzá egy 4 gigásat akkor nem nullázza le a 100 megát hanem 4.1 giga lesz?
-
313313
addikt
Nincs valami hálózati hiba nálatok? Kecskeméten felépül a hívás, de kuka mind a két fél, egyik se hall semmit...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Mi a különbség az Adatcsomagok (Business Net M stb) és az Üzleti internet csomagok között?
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz Ice&Lime #83721 üzenetére
Attól függ hány szolgáltatás van a Telekomnál. Én úgy veszem észre, mint Magenta 1 ügyfél (vezetékes telefon, net, tv, 2 mobil előfizetés) már szép kedvezményeket kapok, Mobil S +400MB/1GB előfizetésre is...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tomy86
addikt
válasz Ice&Lime #83721 üzenetére
Hűség nem számít, viszont minél több pénzt hagysz náluk (drágább díjcsomag és/vagy otthoni szolgáltatás), annál több kedvezményt lehet kiharcolni. Gondolkoztam, hogy az otthoni szolgáltatásokat (IPTV, net, vezetékes tel.) átíratom szüleim nevéről az enyémre, de amióta szinte csak hívásfogadásra használom a T-s előfizetést és eszemben sincs szolgáltatónál telefont venni, már nem is érdekelnek a "kedvezményeik".
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
Hali!
A Mobil M csomagnál (ami 3000 bár nekem most 2500 lenne) ez van a részletekben:
"Korlátlan beszélgetés és SMS-küldés a Telekom belföldi mobilhálózatán belül.
35 Ft/perc és 35 Ft/SMS minden belföldi hálózatba, valamint EU roaming helyzetből EU Zóna hívásokra."Az nem tiszta, hogy ha beszélek más hálózatba mondjuk 50 percet, akkor az benne van az előfizetésben mivel az 1750 vagy hozzáadódik és 4250 lesz?
köszi
-
bunddog
tag
válasz szabogabor10 #83735 üzenetére
Köszi a gyors választ
-
bunddog
tag
válasz szabogabor10 #83735 üzenetére
És ha váltok 2 évre Mobil S + 400 MB netre, akkor csak a netet vajon lehet felfele módosítani 1 GB-ra?
-
kelly416
veterán
Sziasztok!
Nemsokára megyek külföldre, a céges telefonomon meg nincs roaming. Egyáltalán melyik domino csomagot éri meg beállítani akár csak belföldön is (nagyon rég nem követem használtam domino kártyát) csak telefonálásra, és külföldre van-e bármi teendőm a roaming bekapcsolásán túl?
Se net, se sms. Egyik sem bolygat. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS TUF-AX5400 Router
- Eladó I7-7700 Asus MAXIMUS VIII-al!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- XFX RX 6900 XT 16GB GDDR6 SPEEDSTER SWFT 319 Eladó! 175.000.-
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen