Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Wizard of Legend II - Jövő hónap elején indul a korai hozzáférést
gp A PC-re szánt alkotás alig néhány hét múlva végre elérhető lesz az érdeklődők számára.
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
Szvsz én a helyedben mind a korlátlan böngészés, mind a korlátlan email opciót lemondanám, és úgy fizetnék elő a Blackberry Net csomagra. Fair usage limites, azaz ha túlléped a csomagot, de nem visszaélésszerűen, akkor nincs semmi szankció. Szerintem jobban megérné, többet kapnál vele. De nem akarom ráderőltetni.
-
cellpeti
veterán
olvastam, hogy Lumiával is lehet fizetni, csak egy Androidos telón kell beállítani a kártyát. Ez igaz lehet?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Blackmirror #62455 üzenetére
Ez igaz, nekem is ahhoz van.
-
TeebyKay
őstag
válasz Worldmaster #62459 üzenetére
Ha kipróbálod szerintem kiderül
-
btz
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz Worldmaster #62459 üzenetére
A T-mobile-osokon már szerepelt a felhasználhatóság dátuma is. A másik oldalon nincs feltüntetve?
-
Worldmaster
csendes tag
válasz Soulfly842 #62462 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Nincs rajta lejárati dátum. Nekem nem kell, előfizetéses vagyok.
-
btz
addikt
-
HofiZoli
senior tag
válasz Worldmaster #62463 üzenetére
Tedd el bontatlanul, az eszmei értéke már több mint ami rá van írva
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
legenda
egy hosszú hétvégét töltöttünk kőszegen, így volt alkalmam megtapasztalni oda és vissza, hogy a budapest - szombathely ic vonalon feltűnően sok helyen nincs térerő - ha csak rövid időre is mászik el általában -, kőszegen viszont hasít a 2600 MHz lte.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Prien
addikt
Én nem is értem a lefedettségi térképen látható adatokat sem és
az év végi 97%-os lefedési ígéretet sem!Nálunk is vannak "lyukak", városon belül kör áthúzva a térerő ikon helyén, a közúton már meg sem lepődöm, ha a buszon inkább a tájat kell néznem a mobilom helyett, mert nincs térerő... Telekom 2015. Vicces.
Lépnék legszívesebben, de a flottából kilépni meg felérne egy tech-harakirivel...
A kevés is több a semminél.
-
Zeki
nagyúr
Azt tudom hogy mtk-ra van ilyen freki figyelés, de sajnos snapdragonra nincs. iPhone-ra van?
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #62472 üzenetére
Mi a neve?
-
szabogabor10
veterán
Gyárilag benne van. A Field test mode-ot kell előhívni, a tárcsázóban üsd be a *3001#12345#* kódsort és hívás gomb. Ezután válaszd a serving cell info-t. Itt a freq band indicator mutatja a használt sávot (3=1800 MHz, 7=2600 MHz, 20=800 MHz).
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
legenda
válasz polonic #62468 üzenetére
igen, korábban írta t-s illetékes is, hogy a határnál lévő városokban jellemző a 2600 MHz, hogy ne lógjon át a szomszédos országba, illetve a telekom székház és az infopark lte+ hálóját az összekapcsolt 1800 és 2600 MHz adja, bár ott a dupla sebesség miatt (is) van.
határváros okán, direkt néztem a telefonom (f-es note 4) szervizes menüjében; band 7, ami 2600 MHz kapcsolatot jelent.Prien; az lte lefedettséggel nem lesz gond, az már most is nagyon jó összességében, ha arányosan nézem.
megnyugtatlak, a másik kettő sem mindenhol remekel, tapasztalatból mondom, felettébb bosszantó, ha a céges telenor vagy vodafone előfizetés helyett, a privát telekomoson hívogatják az embert, mert a másik kettőn nem érhető el különböző helyeken...CineDOG1; nekem snapi 805 a telefon, a *#0011# kódra minden szükséges kapcsolati infót kiír.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #62475 üzenetére
Köszi!
Eben van:
MM info, SIM info, UMTS Cell Enviroment, GSM Cell Enviroment, PDP Context info -
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #62479 üzenetére
ja, értem!
-
Beca1990
senior tag
valaki tudja jövő héttől milyen telefonok lesznek akcióban?
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok! Vettem egy domino kartyat es atvaltottam a dijcsomagot Netplusz M-re. Elotte feltoltottem 1500 forint-al.
Ez volt 04.25 en.
Most bekapcsoltam a mobile router-t amibe a kartya van es nincs net.
Ez most hogy van? Amennyivel feltoltom abbol automatikusan egy adott idopontban levonja a 890 forintot? Sok infot nem talaltam a honlapjukon.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Gsx-rr #62484 üzenetére
szia,
milyen feltöltőkártyás díjcsomagút vettél?
átváltani nem tudod netplusz m-re, mert az egy mobilinternetes opció/adatcsomag, amit a domino díjcsomagtól függően, 990 vagy 1790 ft ellenében tudsz aktiválni és 30 napig lesz leforgalmazható az adott 500 MB.
amennyiben a feltételek adottak, úgy 190 ft lesz az első 30 napos intervallumban.
surf mellé 990 ft, más domino díjcsomagokhoz pedig 1790 ft.
890 ft-ot írsz, az a surf időszaki díj 30 naponta.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Gsx-rr #62487 üzenetére
nem a díjcsomag váltásáról kaptál, hanem a surf díjcsomag maradt - abban meghatározott percdíjak és a 150 MB adatkeret -, de a domino netplusz m aktiválásakor hozzácsapódott még 500 MB leforgalmazható adatmennyiség, tehát így összesen 650 MB adott.
polonic; a voda fejlesztését nem igazán követem, de az úgy érdekes...
-
Gsx-rr
veterán
Tehat a Surf 890 firintos dija melle fizetem a Netplusz m-et is? Igy ha feltoltom a kartyat mindket osszeget le fogja vonni automatikuasan?
Kozbe kiderult eleg a 150 mega ,mert a navi nem eszik annyit. Le tudom mondani a Netpluszt?
Es ha igen akkor visszaall minden az eredetire ,hogy 30 naponta 890 forint csak ami levonasra kerul?[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Hoppáá... vagyis azanyja! Hozzáadtam a telekom felületén ezt az új nanosimes dominót a többi dominós előfizetéshez... és jött a meglepi: NEM ÉN VAGYOK A TULAJA! Az előfizető neve Bencsó mobile Kft.
Banyek, én ezt a simet újonnan vettem, és nem is ez a neve a kecskeméti cégnek, akinek a boltjában vettem.
Mondjuk tény hogy csodálkoztam most, amiért közel 5000Ft egyenleg volt. Azért volt, mert Surfre váltottam.Húdenagy kavar van itt!
Ugyanis nem az a szám él, ami a sim kártya tokján van, hanem kissé felcserélt számmal él a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
Érdekes, most nekem is feladták t-pontos átvétellel a használt telefont.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
alexander12
aktív tag
Sziasztok. Nem tudjátok nfc-s Honor 6 ot nem akar árulni a telekom? Annyira nyomatják a mobiltárcát
kíváncsi, OP8T
-
dptrsk
Topikgazda
válasz alexander12 #62497 üzenetére
Biztos nem fognak NFC-s Honor 6-ot árulni, mivel nincs EU-s NFC változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen