Hirdetés
Hirdetés
-
Közel egyórányi bemutatón a Crimson Desert
gp A PC-re és konzolokra szánt program továbbra sem kapott megjelenési dátumot.
-
Fagyos városépítésben érzi otthon magát az új GeForce driver
ph A WHQL minősítésű, 561.09-es eszközillesztő pár hibát is korrigált.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz zoli62 #61990 üzenetére
Megvan a probléma oka, leírom, hátha másnak is segít,és tanulságos lesz.A rendszer nem kezeli a negatív számlaegyenleget, így a My T-Mobile-ba nem töltődik fel a számlakép. Bár erről még hívatalos választ nem kaptam. Ez az első eset,hogy t-mobile-os számlakezeléssel problémám van, eddig ilyen csak t-home-nál fordult elő. A megoldás az lett, hogy regisztráltam az általam annyira nem kedvelt távszámlára.Úgy látszik vonzom az informatikai hibákat.
-
szabogabor10
veterán
Üdv!
Tudja valaki, hol lehet beállítani folyószámla szintű jelszót online? Régen még lehetett a hívószámok jelszavainak magadásával, de ez a "fejlesztések" óta eltűnt. Az EHR mindenképp folyószámla szintű jelszót kér, még ha csak 1 db mobilnet előfizetésről is van szó...
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
erdoke
titán
Jó ez a kupon kód, de az iPad Cover árazása se rossz. Rendeltem kettőt és egy USB-s külső akkumulátort 3900-ért. Valamikor egyetlen iPad takaró volt 6e Ft, sőt, az elején még 10 is...
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
legenda
válasz szabogabor10 #62054 üzenetére
szia,
egyelőre nem feltétlenül lennél előbbre vele;
online nem látok rá lehetőséget a my telekom fiókban, a telekom alkalmazás jelenleg passz, néha ott is kéri a folyószámla szintű bejelentkezést, de most épp nem és automatikusan belép a számlákhoz, hiába törlöm az előzményeket és az ideiglenes tárat, így nem láthatom, hogy ott van elfelejtett jelszó lehetőség, vagy sem.
a 1430 biztos tud segíteni egy telefonos ügyintéző képében.polonic; próbáld meg úgy, hogy a +36308080088 telefonszámra elküldöd a KUPON szót, elvileg pótlásra van és néhány napon belül intézik.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz szabogabor10 #62059 üzenetére
be volt, régebben működött is, most meg az opció sincs ott - próbáltam az összevont és a csak főszámos bejelentkezéssel is.
-
szabogabor10
veterán
-
tomy86
addikt
válasz szabogabor10 #62062 üzenetére
Elektronikus számla esetén tényleg nem küldik ki. Viszont ha csak egy kártyához használnád akkor miért kell az EHR?
Azért kérdezem, mert amikor én kértem részletes számlát, akkor nekem is beállították az EHR-t és többszöri telefonálgatás után sikerült megegyezni egy ügyintézővel, hogy nekem az tök felesleges. Azóta nincs EHR viszont van részletes számla(#62064) szabogabor10: értem. Azt hittem nyújt valami extrát az EHR.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz szabogabor10 #62062 üzenetére
olyan van, de régen anélkül is működött.
-
Gedeon31
addikt
Sikerült egy ilyen kütyüt megrendelni 0 Ft-ért. Van kettő nagyobb kapacitású már ,de valamire csak jó lesz ennyi pénzért.
-
zuioch
aktív tag
Sziasztok! Külföldön használnám 4 napig a waze navigációt, mennyi adat romaing díjra számíthatok?
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok. Lehet itt nem kapok rá választ de ennek közelebbi témát nem talatam. Telekomnál hogy tudom netes rendelésnél a kapcsolat pontjaimat érvényesíteni? Megrendelem normál és átvételnél az üzletbe szólok hogy van x pontom a kapcsolat kártyán és szeretném annyival olcsóbban vagy hogy?
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
tomy86
addikt
válasz Titi76 #62071 üzenetére
Nem. Amikor megrendeléskor, a weboldalon eljutsz a fizetendő összegig, akkor megjelenik az oldalon, hogy mennyi beváltható kapcsolat pontod van. Itt tudod beírni, hogy mennyit akarsz azokból felhasználni és azt levonja a végösszegből. Ezek után a fennmaradó összeget kell csak fizetned átvételkor.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz zuioch #62073 üzenetére
az nem annyira vészes - bár nem olcsó az adatroaming -, akkor annak megfelelően tudsz opciót választani - előttem linkelték is már -, már ha csak arra kell és például a napi opció is elég, viszont ha másra is kell, akkor akár a drágább, de ár/érték arányban sokkal jobb heti díjas is megérheti - 4 napra is -, ráadásul annál nem állítják le az adatkapcsolatot, hanem csak lassítás van 32/32 kbit/s sebességre, ami még ha szerényen is, de bizonyos netes feladatokra használható úgy is.
a tudnivalókat/feltételeket olvasd el, mert hazai vonatkozású megkötések vannak a szolgáltatások tekintetében.
országot nem írtál, ezért arra is nézz majd még rá, hogy adott országban használható legyen adott opció.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Gedeon31 #62076 üzenetére
Nálam azt most sem ajánlja fel. Lehet hogy azért, mert én azon ügyfelek közé tartozom vezetékes részen, akik régebben lettek előfizetők és így már egy éve nem tudnak hozzáférni az online felülethez a csodás új rendszer miatt. Gondolom az ottani pontok ezért nem is jelennek meg, pedig engedte felvenni a vezetékes előfizetést is közös regisztráció alá MT azonosító alapján. Így csak a "mobilos" pontjaimat tudtam felhasználni.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz szabogabor10 #62054 üzenetére
Én anno T-Pontban adtam meg folyószámlaszintű jelszót, akkor még csak személyesen lehetett. Azóta is gond nélkül használom az EHR-t vele. Egy ideje már 1430-on is meg lehet változtatni a folyószámlaszintű jelszót.
-
Soulfly842
addikt
Neked nem elképzelhető, hogy nincs bekapcsolva az EHR szolgáltatás? Mert az alapértelmezés szerint nem aktív: külön kérni kell a bekapcsolását.
(#62077) tomy86
Kérni kell egy MT szintű regisztrációt. Ekkor összeregisztrálják az otthoni szolgáltatást és a mobilt.
Ezt követően integráltan tudod kezelni a pontokat. Ez nem meglévő szerződés időtartalmától függ, hanem attól, hogy meg lett-e ez már csinálva.
Személyesen tudod kivitelezni, vagy ha tudod az otthonihoz az ügyfélszintű jelszót, ill mobil oldalon minden szerződéshez a szerződésszintű jelszót (öt számjegyű), vagy a folyószámla szintűt (hat számjegyű).
-
legenda
válasz Soulfly842 #62079 üzenetére
erre írtam, hogy régebben működött, azóta pedig nem eszközöltem ilyen téren módosítást.
-
tomy86
addikt
válasz Soulfly842 #62079 üzenetére
"Ez nem meglévő szerződés időtartalmától függ"
Szerintem félreértesz. Vagy én téged Arra utaltam, hogy a régebbi ügyfelek vezetékes oldalon már egy éve nem tudják elérni az online felületet. Korábban ment (évekkel ezelőtt regisztráltam), de az új rendszer bevezetésének kezdete óta halott. A magyarázat szerint a régi ügyfeleket még nem tudták integrálni az új rendszerbe.Mindenhez megvan minden jelszó (lagalábbis, ha egyre gondolunk). Össze is regisztráltam az előfizetéseimet (a vezetékest az MT ügyfélazonosítóval). A három dominós számom, a mobil előfizetésem és az otthoni is. Mindegyik látszik is, de az otthonival semmit nem lehet kezdeni online felületen. Ha az otthonira kattintok, akkor ugyanaz a sablon szöveg jelenik meg már régóta: "Az online ügyintézés egy, az önkiszolgáló felületeinket érintő elhúzódó fejlesztés miatt sajnos nem érhető el..."
Ha ennek ellenére is meg kellene jelennie a vezetékesen szerzett pontoknak, akkor utánajárok.[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
Telekom alk. Másnak is furán írja ki a net hónapfordulót?
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz tomy86 #62081 üzenetére
Részben te is félreértesz :
A belépésre nem vonatkozott a válaszom, de a pontokat, ha kellőképpen össze van regisztrálva a mobil az otthonival, akkor a mobil oldalon bejelentkezve hoznia kell a pontokat
A belépésre sajnos van esély, hogy a végleges migrációt követően lesz csak megoldás. Az ügyfelek elenyésző százalékának sajnos ez van
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #62085 üzenetére
S a végleges migráció meddig tart még?
-
Sayuar
őstag
Amennyiben hang alapú domino előfizetést vásárolok, azt átválthatom domino net&roll-ra?
-
tomy86
addikt
válasz Soulfly842 #62085 üzenetére
Az világos volt, hogy nem a belépésre válaszoltál. Csak úgy jött le, hogy azt gondoltad, hogy nincsenek összeregisztrálva a mobil és a vezetékes előfizetéseim. Ez pedig elvileg megvan. Én meg azt hittem, hogy a belépési problémák miatt nem látszanak a vezetékes pontjaim. De ezek szerint így is látszaniuk kellene, úgyhogy akkor utánanézek. Köszönöm az infót.
-
addikt
Azt észrevettétek, hogy a "Hamarosan kapható" készülékek listája/oldala eltűnt?
Vagy már régebben?
Jó szerencsét!
-
djculture
félisten
válasz dedike #62089 üzenetére
Mi nem tünt el már azon a szerencsétlen magyar telekom honlapnak nevezett gányoláson? Az egész eltünhetne a készitőkkel együtt mert a kukába való, inkább menjenek el napszámba kapálni vagy mittomén és bizzák már szakemberre a dolgot ha már egy nívós cég honalapjáról van szó nem a kis pistáéról..
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
djculture
félisten
válasz Soulfly842 #62093 üzenetére
Nem rossz.. lóhús 15%-al olcsóbban
-
g0dl
addikt
A telekom oldalán található forgalom számláló milyen gyakran frissül? Számíthatok arra, hogy hirtelen egyszer csak lecsökken a felhasználható adatmennyiség, vagy valamennyire valós adatokat mutat?
Ugye a telekom oldala nem számít bele forgalomba? Van még valami "ingyenes" oldal, amit nem számít bele? -
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Próbálnám a nekem leggazdaságosabb megoldást megtalálni a telekomnál, de nem tudok teljesen eligazodnia díjszabások és lehetőségek között, ehhez kérném a segítségeteket. Telefonálni alig telefonálok, 2-3 számot hívok nagy ritkán, viszont internetet elég sokat használok. Ha jól láttam utóbbi igényemhez egy netplusz 1 vagy 3 gigás csomag lenne a megfelelő, de nem tudom eldönteni, hogy az első részhez egy domino surf vagy domino 5 (utóbbinál nincs havidíj?) vagy esetleg más lenne ideális?
-
Gedeon31
addikt
Csak sikerült úgy látszik azt is megoldani ,hogy csak a vezetékes oldalon van kiemeltségi szinted és most már lehet úgy is venni telefont aranytárskártya díjcsomaggal. Pont beváltás után ezt az akadályt is legyűrték .
-
berbatov2
senior tag
2 hete nem tudom megvenni az lg g3-at, mert nincs a boltokban ill. azt mondtak, hogy visszarendeltek oket a kozpontba. Persze az arlistaban benne van. Surun fordul ilyen elo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen