Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreijj
tag
válasz Soulfly842 #57901 üzenetére
Azzal próbálom, amit most is használok, tehát nem lehet inaktív ( vagy nem értem az utasításod )
-
legenda
válasz encsi71 #57900 üzenetére
a telefon hibájának az elbírálása nem a telekom hatásköre, a gyártói/szerződéses szervizbe továbbítják a készülékeket, ott hozza meg az illetékes a szakvéleményt, illetve annak sincs akadálya, hogy te magad vidd oda direktben, így ezért nem feltétlenül hibáztatható a szolgáltató, de legalább kihagyhatod a láncolatból, ha annyira problémás számodra.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene online rendelnék telefont aminél lenne pontbeváltás is. Viszont amikor már a rendelés végéhez érnék akkor a rendelés értéke nem a pontokkal csökkentett érték hanem az eredeti. Ez így jó vagy így is a pontokkal csökkentett árat kell majd fizetnem?
-
kalozhun100
őstag
Nekem Lumia 735öt hozzanak míg akciós, ne kelljen már lemennem érte Szombathelyre.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
1-jén lett kiállitva a számlám, de még mindig nem tudok részletezést megtekinteni a telekom.hu weboldalon. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
tomy86
addikt
válasz Aaron14 #57909 üzenetére
Ha megrendelted a részletes számlát, akkor érdemes rákérdezni, hogy nem az EHR-t állították-e be! Nálam ez történt régebben és többszöri telefonálgatás után derült csak ki és állították be rendesen. Az EHR-hez ugyanis folyószámla szintű regisztráció kell és nem látszik a részletező a MyT-be belépve. Többszöri telefonálgatás után javították és azóta megjelenik a hívásrészletező a MyT-ben is ill. a letöltött számla végén is.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Van távszámla regisztrációm, de ott még maga a számla sem jelenik meg.
Nekem arra lenne szükségem, hogy lássam, miből tevődik össze a 9370 Ft, mert én sokallom...Szerintem ebből újfent telefonos ügyfélszolgálat lesz.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
kalozhun100
őstag
Most fogom megkötni első előfizetésemet. Mivel még középiskolás vagyok, vagyis szeptembertől már egyetemista, ezért nem tudom, hogy mit kérnek ilyenkor. Rendeltem webshopból egy készüléket Like S díjcsomagban és 1 órája hívtak, hogy a keresőképességemet meg akarják vizsgálni, menjek be. Rákérdeztem mit kell vigyek és csak annyit mondtak, hogy személyi, lakcímkártya és diákigazolvány. Állásom nincs, viszont kapok árvaellátást. Ez megfelel jövedelemnek? Illetve ezt hogyan tudom igazolni? Vagy kérik?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
KZP
őstag
válasz kalozhun100 #57913 üzenetére
Nem szoktak kérni jövedelem igazolást, hanem pár kérdést tesznek csak fel.
-
ruhk
tag
Sziasztok!
Most bővítettem a Net&Roll adatkeretemet 8gb-ről 20gb-ra és szerettem volna kérni a korlátlan éjszakai adatforgalmat, mire azt mondta az ügyintéző, hogy az már benne van az árban! Direkt rákérdeztem, hogy ez biztos-e, hogy nem kell-e külön fizetnem érte, de csak azt bizonygatta, hogy már pedig nem kell. Mi az igazság?
-
kotipas
csendes tag
Van valakinek személyes tapasztalata a Net&Roll Teszt csomaggal kapcsolatban?
-
nobiand
aktív tag
Tudja valaki esetleg, hogy a Lumia 635 az 512 Mb vagy az 1Gb -os? Mert két emberkével beszéltem, és két verziót mondtak
-
nobiand
aktív tag
Köszönöm mindenkinek, felhívom őket, hogy mit mondanak erre.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Domino Surf 890.-Ft-os időszaki díj/30nap az micsoda? Ez nem egy egyszerű feltöltőkártyás konstrukció?
Kösz
-
legenda
válasz #76385920 #57923 üzenetére
szia,
nem, a surf (link) alapban tartalmaz 150 MB adatforgalmat is, ami miatt például a jóval olcsóbb mobilinternetes bővítőket lehet aktiválni mellé, szemben a többi domino díjcsomaggal, amikhez csak a jóval drágább adatcsomagos verziók kapcsolhatók be.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aaron14
őstag
Telekom alkalmazást használok iPhone 5S készülékkel, és valamiért nem a valós adatokat írja a "Más mobil hívások" menüpont alatt. Ez miért lehet? Ma pl. beszéltem 30 percet egy telenorossal és még mindig csak 3 percet mutat.
-
Sanyaman
tag
válasz kotipas #57917 üzenetére
Nekem annyi hogy nem szívesen adták, legalábbis mikor bementem a t pontba, azt mondták nincs hozzá való SIM kártya, mindenképp rá akart beszélni a srác az előfizetéses csomagra. Hiába mondtam neki hogy csak tesztelni szeretnèm a sebességet és az elérhetőséget. Gondolom nincs jutalék ha ilyet adnak.
-
veterán
Ez elég érdekes. ÁSZF-ben nincs róla szó, mintahogy én is úgy vettem észre (szintén N&R M), hogy az éjszakai adatforgalom is levesz a normál keretből.
Szerintem hívd a 1430-at, és kérdezz rá mégegyszer.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ruhk
tag
válasz szabogabor10 #57932 üzenetére
köszi
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Egy Next S Aranytárskártyás díjcsomaghoz szeretnénk iPhone 6 16 GB-os készüléket rendelni online.
Kérdésem az lenne, hogy ha az előfizetés megtartásával/kedvezményes készülékcserével vásárolok, akkor miért 209.990 Ft a telefon ára és miért nincs részletfizetési opció? Új előfizetésként csak 182.750 Ft és lehet részletre is venni.
A Next S ATK havidíja emelkedik készülékvásárlás esetén?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Aaron14 #57934 üzenetére
A 209990 forintos ár arra vonatkozik, ha csak az előfizetésre vállalsz hűséget, a díjcsomagra nem.
Ha Next S ATKra is vállalsz, akkor 182750 forint az ára.
Lehet a webshopban nem választottad ki, hogy nem csak az előfizetésre, hanem a csomagra is hűséget vállalsz.Most beléptem egy Move XS csomaggal, kiválasztottam a készülékcserét, utána felül a kamatmentes részletre, s felajánlotta a 182.750 ft árat részletre Next S ATKban.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #57928 üzenetére
Köszi Mindkettőtöknek!
De ez nem fog bekövetkezni. Az Xperia E1 14990 most domino-val. Az asszonyak gondoltam, de már van előfizuja. Amúgy sem hardcore user, ez lenne az első okostelefonja. Telefon, sms. Wi-Fi-ről e-mail meg facebook, pár fotó a gyerekről, offline zenehallgatás. Kb. ennyi az igénye. Valszeg a sim bele sem kerülne a telefonba.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #76385920 #57946 üzenetére
De feltöltökártyás.
Úgy működik, hogy ha adott hónapban van rajta 890forint levonja s cserébe kapsz kedvezőbb percdíjakat és 150mb netet.
ha nem tudja levonni a 890 forintot, akkor drágább percdíjak vannak, s nem kapsz 150mb adatkeretet, de a telefonszám aktív akkor is. -
Rhino666
őstag
M9 érkezéséről lehet tudni valamit?
Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Caravan SandWitch teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Assetto Corsa Competizione
- Linux Mint
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- XMG P406 gamer alaplaphibás laptop alkatrésznek
- Fujitsu CELSIUS H700 i7-820QM 15.6" HD+ 8 GB DDR3 640 GB HDD NVIDIA Quadro FX 880M
- Chieftec 550W CTG-550-80P tápegység
- Karcmentes iPhone 14 Pro 128GB Silver ,akksi 95% Media Mark garancia 2026.03.30-ig /Beszámítás van
- SOFLOW SO2 Zero E-scooter 150km-rel, 21 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen