Hirdetés
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveN
tag
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja jelentkezik a probléma, ebben szeretnék segítséget kérni, hátha van valami megoldás!
Van egy LG Optimus F6 4G/LTE képes telefonom, kb. 4 hete jelentkezik a probléma, hiába van beállítva a telefonon, hogy 4G hálózatot is használjon, csak Edge van...
Lefedettség biztos van, mert hétköznap Budapesten vagyok és ott sem működik.
Ami érdekesség, hogy az iPad-en működik, ott jelzi is, hogy LTE.
A telefonommal is jó volt, de kb. 4 hete megszűnt létezni!
Ha valakinek van valami tippje, megköszönöm!
-
-
lupus_l
aktív tag
A számlámon van egy ilyen tétel:
"Mobilinternet havidíj kedvezmény dolgozói flottáknak" és -20% van a mobilnetemből. Valamiről lemaradtam? Nem vagyok flottás -
South Velen
addikt
Valakinek sikerült már az új ws óta hűséghosszabbítással telefont venni?
Nekem mindig a rendelés véglegesítésénél írja ki, hogy nincs érvényes ár, válasszak másik készüléket.
-
Harlequin
tag
válasz South Velen #56422 üzenetére
Igen, olvasd vissza. Kell hozzá kitartás.
-
South Velen
addikt
-
SzGee
aktív tag
sziasztok
nemrég váltottam havidíjas csomagra, move xs-van e-pack-kel
ennek a havidíja 2290 Ft, epack-kel 1990 Ft.azt szeretném kérdezni, hogy a lebeszélhető egyenleg ebben az esetben az 1990 vagy a 2290 Ft (tehát 52 vagy 60 perc ?)
38 Ft/perc a díjIf you leave me, can I come, too?
-
SzGee
aktív tag
válasz St3ven #56431 üzenetére
miért? a csomagnak 2290 Ft a havidíja, ezt hálón belül 38 Ft/perc díjért le tudom beszélni, tehát kapok 60 perc beszélgetést
azt mondja a T, fizesd elektronikusan a számlád, kapsz 300 Ft kedvezményt
ha én továbbra is 60 percet beszélek, akkor ugyanúgy 2290 Ft lesz a díj, mert 1990 Ft-ot tudok lebeszélni (52 perc), a maradék 8 percet pedig kiszámlázzákakkor hol van itt kedvezmény?
If you leave me, can I come, too?
-
-
Soulfly842
addikt
válasz djculture #56388 üzenetére
Ezt tudod hogy hívják djculture?
Statisztikai kozmetikázás...
A prepaid alapú kártyák száma folyamatosan csökken, de a %-os piaci részedés kimutatásában ez mégis súlyos relevanciával bír.
Most ahogy nézegettem ezt a statisztikát ez is szembetűnő volt (elég sikeres volt a 2013 év végi 30% kedvezmény minden készülékre (kivétel iPhone)):
Forrás:
[link]Egyébként egy kis érdekesség:
Domino kártyával univerzális egyenleg terhére lehet elvileg vásárolni a Play áruházban. Gyakorlatban még nem tudtam kipróbálni, de elvileg már élesben megy
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Most én kérdezek egy jót.
Domino Web esetén hogyan tiltható le a net? My T-ben nincs ilyen opció.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Soulfly842
addikt
Nem mellékes információ:
Milyen díjcsomaggal, ill milyen internet csomaggal használod a kártyát?
(#56436) St3ven
Neee... ez komoly? Úgy milyen funkciója lesz? Az tisztán csak egy webkártya, más forgalom nem bonyolítható róla.. ennyi erővel akár egy inaktív sim kártyát is használhatnál!
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Soulfly842 #56437 üzenetére
SMS
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
r3dsnake
nagyúr
Na nem lesz váltás, elég gázak lettek egyedileg összeállítható telenoros tarifák.
-
polonic
félisten
válasz Soulfly842 #56440 üzenetére
szia!
kérlek áruld már el nekem, hogy az online felületen miért nincs lehetőség aranytárskártyás dijcsomagra váltásra? amikor a rendszerben nyilván látszik, hogy mobilos és otthoni szolgáltatásokban is arany szinten vagyok.
és egy feltételezés: felhivva őket és átváltva move m atk-ra, utána tudok ezzel a meglévő dijcsomaggal új telót venni részletre a neten?
-
Soulfly842
addikt
válasz polonic #56442 üzenetére
Szia!
Ennek igazából nincs tétje és súlya.
A Move M és a Move M ATK azonos tarifakategória.
Az utólagos váltás gondolata jó, de mivel nem tudom, h. engedi-e úgy inkább más irányból javaslom a megközelítést:
Mindezek alapján vedd meg nyugodtan a készüléket Move M-re vállalt tarifahűséggel és mivel a díjcsomagkategória azonos - ügyintéző segítségével áttudnak váltani Integrált társkártyára, avagy társkártyára.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Soulfly842 #56440 üzenetére
És ha az Alapnetet vagy mifenét próbálnám meg letiltani USSD kóddal?
Ha nálam lesz a kártya, kipróbálom.
-
Soulfly842
addikt
válasz St3ven #56444 üzenetére
Az a baj, hogy ahhoz nem egy szimpla internet van egy domino webes kártyán, hanem egy olyan speciális szolgáltatás, ami a díjcsomagnak is egyfajta logikai jelölője. Többek között ennek a speciális internetes jelölőnek is köszönhető szerintem az, hogy a díjcsomagot nem lehet átváltani, ill. hogy nem lehet az internetet letiltani róla.
Ha sikerül, akkor mindenképpen jelezd. Hasznos infó lenne
Próbálkozz be egy *111# -vel, hátha...
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Srácok, van 2 atk a nevemen, február 5-e van és még mindig nem látom a részletes listát se a T, se a tavszamla honlapján, bezzeg a fizetendő összeg február 1-ével már ott van a T-s weboldalon . Mikor rakják fel?
-
polonic
félisten
válasz Soulfly842 #56443 üzenetére
Köszönöm!
Az a probléma, hogy rendelném a telefont, de állandóan hibát kapok. Szar ez a webshop felület. Vissza a régit.
-
Soulfly842
addikt
válasz polonic #56447 üzenetére
Az otthoni arany/platina, vagy van másik 'főkártyás' előfizetésed?
Az otthonihoz meglévő előfizetés esetén
Aranynál egyet lehet
Platinánál kettőtEgyszerű díjcsomag váltással bevinni aranytárskártyás díjcsomagba. A többinek újnak kell lennie.
(arany max 10 kártya, platina max 20)
-
polonic
félisten
válasz Soulfly842 #56448 üzenetére
Otthoni arany is van és egy mobilnet előfizetés is arany szint van.
Az a probléma, hogy amikor tenném a kosárba, akkor webshop error van.
-
Soulfly842
addikt
válasz polonic #56449 üzenetére
Akkor az úgy hibátlan. Más nem - ha foglalt az otthonihoz az aranytárskártyás 'lehetőség' - platina mobil efi mellé (mobilnet) vihetsz díjcsomagváltással akár több előfizetést is..
Én csak elméleti szinten tudok segédkezni. A webshop technikai hátteréhez nem értek. Nálam az ügyfél bármit azonnal megtud csinálni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone 13 Blue 256GB SÉRÜLÉSMENTES!
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen