Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
veterán
válasz FіkuszKukіsz #55449 üzenetére
Így megy náluk általában, nem kell ezen meglepődni.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Ha rendelek online egy XQBeats Bluetooth hangszórót, akkor ilyenkor is él a vásárlástól való elállás joga.
Tehát, ha nem tetszik, akkor pár nap után vissza tudom küldeni és visszakapom a pénzem (természetesen vigyáznék a csomagolásra és a készülékre is)??(^)(>.<)(^)
-
quailstorm
nagyúr
Valaki itt ezzel az elállással élt már?
Visszaadtam egy Lumia 625-öt, kijelző-háttérvilágítás hibával. Aztán még nem kaptam semmit, eddig tavaly volt még, mikor megkapták. Telefonon kellett volna hívniuk kérni a bankszámlaszámot. Azóta is csak csörög a telóm -
313313
addikt
válasz quailstorm #55455 üzenetére
Papirok vannak a dologról?
1430 vagy beballagsz egy üzletbe, ha lejárt a 15 nap csapkodni az asztalt, fenyegetőzni fogyasztó védelemmel...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
vacs
veterán
válasz cris78 #55454 üzenetére
Tegnap voltam T üzletben, kipróbáltam, tényleg egész jól szól, csak a max hangerőt nem mertem kipróbálni, pedig a kis csaj mondta, hogy nyugodtam tekerjem fel.
(#55453) Vangelis: köszi a választ neked is.
Akkor asszem megrendelem, csak azért vagyok mérges, mert decemberben mikor rendelni akartam, akkor nem volt készleten, pedig akkor még volt egy 20 %-os kuponkódom is, de az már sajnos lejárt (pedig akkor kb 1000 Ft-ért megvehettem volna, ha felhasználom a hűségpontjaimat is).
Hiába írtam nekik, nem adják meg a kedvezményt utólag.(^)(>.<)(^)
-
AshaNoR
tag
Sziasztok bocsi az OFF-ért..
Ha ki szeretnék emelni egy hirdetést itt kb 250ft-ért SMS-s úton, akkor a Telekomos előfizetéses csomagomból lebeszélhető (megmaradt) összegből vonja le a 250ft-ot, vagy automatikusan annyival több lesz a kifizetendő számlám?[ Szerkesztve ]
-
-
-
Soulfly842
addikt
Nekem JBL FLIP II van... azzal gyak. nem igazán vetekszenek ezek
Igaz, hogy árban fentebb van, de brutális, ahogy szól.
Üzletben meg lehet venni arany/platinakártyával részletre hűségidő nélkül is (mint a legtöbb tartozékot, aranykártyásnak 1 db, platinakártyásnak több ilyen részletfizetése lehet).
Egész jó minőségű mikrofon is van benne és egy gombnyomással fel lehet venni a hívásokat.
-
vwpolopg
őstag
válasz Soulfly842 #55471 üzenetére
Ezen a kis párezres mütyürön is van mikrofon és egyetlen gombnyomással fel lehet venni a hívásokat Szóval 4 ezer körül bestbuy volt
Amúgy volt alkalmam kipróbálni az általad említett JBL-t, azért az más liga Valóban profibb cucc
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Lejárt a tegnapi napon az 1 gigás adatforgalmi keretem és csak 27én indul újra. Ha most váltanék a 3 gigás csomagra akkor most indulna a ciklus vagy meg kéne várnom a 27et? Ha ez működne akkor mekkora pluszköltség lenne a számlában?
-
glaci
őstag
válasz pana0017 #55473 üzenetére
Ha most megrendeled a 3 gigát, akkor 15 -től 27 -ig felhasználhatod a 3 gigát + az alap neted, majd utána újraindul a következő 27 -ig.
(Tehát most 12 nap, utána pedig egy hónap.)Szerk.:
Most 2 hetet számol, jövő hónapban meg a teljes hónapot.[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
eddie17
addikt
Március elsején kedvezményesen válthatok telefont a jelenlegi előfizetésemhez. Viszont az előfizum már nem létezik. Ha ezzel veszek egy új telefont, akkor marad az előfizu vagy ennek az utódjára fogják váltani a csomagom? Mozaik S a mostani. A csomag június elsején jár le.
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Szeretném átváltani a Like S csomagomat Next S-re, mivel már AK-s vagyok ezért gondoltam, hogy nekem ez 6500Ft-ba fog kerülni havonta készülék nélkül. Fateromnak is be akarom ide hozni a számát, viszont akkor neki már csak 5500 Ft lesz mivel ATK-ként behozhatom az én előfizum mellé, igaz?
-
madle
őstag
válasz Vangelis #55480 üzenetére
Az én nevemen van a fő szám, amit tesómnak csináltam Like S díjcsomagra, csak ő kiment külföldre és 1 éve fizetgetem neki, de én telefonálom le.
Ez a terv:Ezt a Like S csomagot, átviszem az én elsődleges számomra(ami most Telenornál van) tehát behozom a Telekomba, és tesóm számát meg Dominóra rakom át, tehát leváltom tesóm számát az enyémre.
Utána átváltanám a Like S-ez Next S-re majd ha mindennel megvagyok, fatert is behoznám a Telekomhoz egy ATK-val az én számom mellé.
Gyakorlatilag az előfizu már megvan egy éve és AK vagyok, szóval gondolom lehet mellé igényelni társkártyát, attól hogy a főkártyán módosítom az előfizetést.
-
313313
addikt
Amint a meglévő tesód számát átviszed dominóba, ugrik a számon az arany fokozat.
A telenoros számot végül is Nexst s-be akarod?
7 hónap után tudod a telenoros számod mellé(ha hordozod és eléred az arany szintet) bevinni apud számát ATK-ba.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
madle
őstag
válasz 313313 #55482 üzenetére
Igen, a Telenoros szám lenne a Next S-be, akkor mindegy végülis az sem baj ha várnom kell érte 7 hónapot. Az utólag is jó, a fontos, az hogy az én Telenoros számom kerüljön át a Telekomhoz Next S csomagban, mivel van már ott előfizum, azért gondoltam hogy úgymondd lecserélem tesómét az enyémre, úgy sem használja.
-
Sanyaman
tag
Az egy dolog hogy a webshop sz@r de most még a t-pontokban is be halt a rendszer. Ennyit a T ről!
Szerk: aki mostanában jár t ponton írjon már ha jó lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
A telefonos ügyfélszolgálat képzettsége sem a régi ebben az évben ezt pár napja tapasztalom.
-
madle
őstag
Fontos kérdés, ez lemaradt, ha Next S-re váltok, akkor a csomagban tiltják a Voipot ha jól tudom, de ebbe beletartozik a Viberen történő üzenetek küldése is? Vagy ez csak a hanghívásokra vonatkozik? Mert ha az üzenet küldözgetést is tiltják az nem frankó.
-
Miamiquake
aktív tag
Előfizetés nélküli szeretnék olyan kártyát venni, ami legalább egy évig "él".
Második telefonhoz kellene és szinte semmit nem telefonálnék róla csak neteznék (havi kb 300mb kéne).
Mi lenne a legjobb opció és mennyibe kerülne?
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
legenda
válasz tomiii. #55485 üzenetére
a my t-mobile most épp jó, még a számlát is sikerült befizetnem.
Gedeon31; sírva gondolok vissza néha a westel és a westel900 időkre, akkoriban erősen fordított volt a helyzet az illetékesek hozzáértésével kapcsolatban is, bár ennek több oka is van...
az elektronikus számlás problémát nekem is dobta a rendszer, régóta aktív, úgy kapom a számlát és úgy is fizetem, erre az egyik belépésnél feldobja, hogy térjek át elektronikus számlázásra és az opciót inaktívnak mutatja, pedig nem lett kikapcsolva.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
taip
senior tag
válasz Miamiquake #55489 üzenetére
Előfizetés még a Domino kártyához is kell, legfeljebb nem havidíjas, hanem feltöltőkártyás.
Pl. Domino5 + NetPlusz S vagy M szóval jöhet.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Ebben a honapban lehasznaltam a mobilnet keretemet, le lettem korlatozva. SMS is jott rola, 32kbps a max sebesseg azutan. Ez kb. tenyleg igy is volt, csigalassan tudtam barmit is megnezni, egeszen a mai napig.
Kepnezegetesnel vettem eszre, hogy egesz gyorsan betoltodnek a kepek, aztan probakepp telepitettem egy programot a google playrol, 14MB volt, kb 1 perc alatt lejott. Kivancsisagbol futtattam egy Speedtestet, ez 2.46 Mbps-t mutatott. (Alapbol ugye 10Mbps kene hogy legyen)
A furcsa mindebben az, hogy a fordulonapom 17-e. Az SMS-ben is ez a datum szerepel.
Talalkozott valaki hasonloval?
-
cris78
őstag
Ha a panaszom kivizsgálták, jött egy SMS. Azt írták, hogy postázzák a választ, azt a levelezési címre küldik(ahova a számla jön) vagy a bejelentett címre?
Bár nem értem, ha email cím is meg van adva miért nem oda küldik vagy telekommunikációs cég, miért nem hív fel és mondja el. (drága a percdíj? )
[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
veterán
Sziasztok!
Ti se tudtok rendelni előfizetés megújítással semmit? Nem látszanak a csomagok és az árak...
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen