Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- A Redmi tablet esete a Snapdragon 8-cal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Ákinard
aktív tag
válasz szabogabor10 #55302 üzenetére
Szerintem felesleges energiabefektetés lenne... Ha korlátozni akarnák akkor SIM lockkal tennék, nem IMEI alapján tiltogatással...
-
veterán
válasz Ákinard #55303 üzenetére
Elvileg az Apple nem engedi függősíteni az iPad-eket (legalábbis Európában). Az Air 2-ben bevezetett Apple SIM-et állítólag elkezdték magukhoz láncolni az amerikai szolgáltatók (az AT&T biztos), meggátolva ezzel a szoftveres szolgáltatóváltást.
Visszatérve a témához: ha jól tudom, azt nem látják a szolgáltatók, hogy éppen milyen kártya van 1-1 gépbe belerakva. IMEI alapján csak tiltani tudnak, megfigyelni nem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz szabogabor10 #55304 üzenetére
Illetve tudnak lokalizálni is, de csak akkor, ha adott szolgáltató SIM-je van benne.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
farkzoli
tag
Nemrég fedeztem fel a T lapon a mobilnethez rendelhető opciókat:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/korlatlan_adatopciok
Dominós net mellé rendeltem a korlátlan böngészőset. Nem régóta használom, de a T lapon az egyenlegen látható, hogy ha egy nap csak böngészek (újság, blog, fórum, stb) és nem töltök le más formátumokat, akkor nem használ az alapcsomagból. Azóta az össz forgalom a pc-n mérve 1220 MB volt és az alapcsomagból elfogyott 260 MB, vagyis a letöltések. Komolyan meglepődtem, hogy ilyen van ma MO-n. -
veterán
válasz farkzoli #55308 üzenetére
Bizony, egész jó kis csomag. Ráadasul nagy előnye a Telenor hasonló csomagjához képest, hogy ezzel tényleg nem csökken az adatforgalom a böngészés során, míg azzal igen, csak nem lassítják le a böngészést, ha elfogy az adatkeret...
[ Szerkesztve ]
-
FіkuszKukіsz
őstag
Hulladék ez a webshop. Átvételi pontoknál csak a készlettel rendelkező boltokat ajánlja fel. Úgy látszik ezek nem akarnak eladni.
Romanes eunt domus
-
varsam
őstag
válasz FіkuszKukіsz #55310 üzenetére
és mit vennél át olyan boltban ahol nincs készlet?
-
pohár
félisten
üdv!
vettünk egy 3000ft-os kis szar telefont Dominoval, telefonon aktiváltam a SIM-et, és ugye küldik majd a kódot, amivel lehet véglegesen aktiválni... megjött január 7-én a levél, amiben az állt, hogy január 6. 13 óráig él a kód, na mondom fasza, ezt jól megcsináltátok fiúk
le lett tiltva a SIM, T-Pontba kell menni, hogy újraaktiválják, szerencse, hogy holnap amúgy is mennem kell Debrecenbe
mit vigyek magammal az aktiváláshoz, személyi, lakcímkártya elég? (az én nevemen van)GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
varsam
őstag
válasz FіkuszKukіsz #55313 üzenetére
518 helyre tudod kiszállíttatni (üzletek/pikk-pakk pontok), és 2 üzletben van jelenleg készleten ahova most bemész és átveszed. Mi volt korábban akkor?
Mit vennél amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz FіkuszKukіsz #55315 üzenetére
Ne az azonnali átvételt válaszd hanem a kiszállítást és ott a telekom üfsz-t
-
Agostino
addikt
sziasztok
rendszerhiba vagy csak én nem értem, hogy mindegy hogyan kattintok, mindegy milyen díjcsomagot, a lumia 735 ára fixen marad mindig ugyan annyi?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Kbali
nagyúr
válasz szabogabor10 #55307 üzenetére
Másrészt az előfizetői szerződésedben is szerepel, hogy nem használhatod más szolgáltató SIM kártyájával...
-
taip
senior tag
Ezt velem is eljátszották egy mobilnetes SIM-mel. Sajnos már pontosan nem emlékszem, mit kértek, de szerintem ha tudod igazolni, hogy te vagy te, akkor felélesztik.
Tetszik az aláírásod.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
pohár
félisten
nem tudom már kitől, de nyúltam
akkor jó, nem cipelem magammal a telefont, vagy egyéb szarságokat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vangelis
nagyúr
Elévileg ma lesz teljes értékű a webshop.
Késő este... vagy holnap.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
veterán
-
chester99
aktív tag
Üdv
Most én vagyok full amatőr, de weboldalon nem lehet összepárosítani egy move xs csomagot és egy Note 4-et...Valaki megpróbálná, hogy neki megy e
-
Kbali
nagyúr
válasz szabogabor10 #55324 üzenetére
Neked is meg R3dsnake-nek is: tudom, de jogilag nem lehetne.
-
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
Vettünk egy dominós kártyát. Az lenne a kérdés, hogy honnan deríthető, hogy dominó mi? Tehát, hogy 5, vagy sima. A szerződésen van egy ilyen rovat, hogy díjcsomag, de az üres. Akkor lehet, hogy sima dominó?
Vagy online le tudom kérdezni?Azt jól gondolom, hogy akár dominó 5, akár sima dominó esetén a "nincs még net a csomagodban" oszlop alapján kell néznem a mobilinternetet? (Ez utóbbit szerintem már kérdeztem, csak nem találom.)
-
lesaux
veterán
Sziasztok! Lenne egy egyszerűnek tűnő kérdésem, ami ha úgy van, ahogy gondolom, akkor rosszul járok.
Fiamnak az okostelefonjához Domino 5 díjcsomagja van. Internetet ez ugye nem tartalmaz, de adatforgalmazás esetén aktiválódik a rablódíjcsomag, a NapiNet 195 forintért. Na most ha a telefon hatóránként néhány bájttal frissíti az időjárási adatokat, az egy hónap alatt 6045 forint. Jól látom? Mert ha igen, az baj. -
313313
addikt
válasz djculture #55335 üzenetére
De ha valamelyik nap 10,1MB-t forgalmazol, az már 2*195ft. Le kell tiltani a mobilnetet a szolgáltatónál.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
taip
senior tag
válasz lesaux #55334 üzenetére
Ha kell a net, akkor rendelj kiegészítő opciót, valami minimálisat, illetve ott van a Domino Surf csomag.
Ha nem kell a net, akkor pedig le kell tiltani a telefonon.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
djculture
félisten
válasz 313313 #55336 üzenetére
Nem tudsz 10.1-et forgalmazni autómatikusan mert 10 mega után ujra megkell rendelni egy adatbővitőt:
:Az adott napi adatmennyiség felhasználása után aznap nem áll rendelkezésre további forgalmazási lehetőség. Az adott napi adatmennyiség felhasználásáról a SMS üzenetben tájékoztatunk. A tájékoztató SMS üzenet 1430-as hívószámra való továbbküldésével lehetőség van további 10 MB adatmennyiség igénybevételére további 195 Ft-ért, amely az adatdíjcsomaggal megegyezően az adott nap végéig (23:59:59-ig) használható fel. A 10 MB-os forgalombővítő opció egy nap többször is igénybe vehető
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
A panasz tételre ugye 30 napjuk van, hogy válaszoljanak. Ez munka vagy naptári nap?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Azt jól értem, hogy minden Hoppá előfizető 5000 perc erejéig a sima 30-as mobilokat is ingyen hívhatja? Nem volt régebben mobil irányban valamilyen korlátozás? Ez minden előfizetőre vonatkozik, függetlenül attól, hogy mikor fizetett elő? 0621-es reenger számokat is lehetne így ingyen hívni vezetékesnek számít az?
Köszi
-
djculture
félisten
válasz cris78 #55339 üzenetére
"A szolgáltató az előfizetőktől érkező panaszokat kivizsgálja és a vizsgálat eredményéről, azok jellegétől függően 30 napon, illetve az előírások által meghatározott határidőn belül, a bejelentés módjának, tartalmának és a jogszabályi előírásoknak megfelelően tájékoztatja az előfizetőt. "
Tehát 30 naptári nap de ez nem mindig sikerül lásd :
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
313313
addikt
válasz csubuka #55340 üzenetére
2014 szet 1-e után kötött új Hoppá előfizetéssel, havi 5000 perc erejéig ingyen hívhatod a T-mobile-os számokat is
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
cris78
őstag
válasz szabogabor10 #55342 üzenetére
Köszi Srácok!
Van még 8 napjuk
Bár gondolom nem kapok azért külön fájdalom díjat ha késnekLegjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
veterán
-
veterán
Ha már NMHH: az 5 perces telefonos várakozás be nem tartásáért is nyugodtan fel lehetne dobni őket. Ugyanis ez a "portás módszer" csak a szabály kijátszása, semmi több...
Tudom, utánaolvastam, nem feltétlenül szabályellenes, de a több órás várakozások akkor is tarthatatlanok. De még a 30 percesek is.Talán nem kellett volna elbocsátani az ügyintézők jelentős részét...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3DMark06 eredmények
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingatlanos topic!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Atomenergia
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen