Hirdetés
- DIGI Mobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
válasz dptrsk #55396 üzenetére
ÁSZF:
" A díjcsomagban aktív a Domino Napi Net adatdíjcsomag, amely Előfizető/Számlafizető kérésére az önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkon kikapcsolható vagy más adatdíjcsomagra váltható."Szóval az én értelmezésem szerint jó választás a Domino Surf (kevésbé drágák a beszélgetés percdíjai) plusz benne van a net. Ha lemondja a NapiNet-et, akkor a 150 MB elfogyása után egyszerűen megszűnik a netje. Legalábbis én így értelmezem az ÁSZF-et, amiben az áll, hogy kikapcsolható.
Persze ha az a tapasztalat, hogy kell mellé másik net, akkor elhiszem, de akkor félrevezető az ÁSZF is, nem csak a weboldal.Amúgy a telefonszolgáltatásra nincs olyan szabály, mint a közértekre? Annyiért kell adni az árut, amennyiért a polcon ki van írva. Ha a pénztárnál mást akarnak beütni, az számít (elvileg) ami ki van írva. Szóval ha van apróbetű, arra a weboldalon is fel kell hívni a figyelmet.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
-
Def26
félisten
Szerintetek mi van a weboldallal? Amióta megújult, nem tudok rendelni sem. 2 lejárt előfizetésem van, de azt írja ki, hogy nincs jogosultságom a telefon vásárláshoz. Ha boltba megyek akkor jár a 20% online kedvezmény?
Nagyon fos lett ez az új rendszer és remélem, hogy ezért nagyon elkapnak valakit...
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz Vangelis #55409 üzenetére
Nem érdekel a forgalmuk, de hogy egy egyszerű előfizetés hosszabbítást nem tudok megejteni... kész. Kíváncsiságból megnéztem az új előfizetést, de itt meg hiányzik 4-5 előfizetői csomag. Próbálok a telefonokra szűrni, dpl. samu telefonokból 0 találat, holott az összesítőben simán kilistázza őket.
Na, mindjárt felhívok egy ügyintézőt, és kiöntöm magamból a haragom egy ártatlan juliskának.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy: elvileg már tudnék venni készüléket kedvezményes készülék csere néven.
A lényeg: hogy ilyenkor csak arra a tarifára tudok újra hűséget alá írni ami jelenleg is van? vagy enged feljebb is váltalni ebben az időszakban? Vagy magasabb tarifát csak akkor tudok majd ha lejár a 3hónap?
Vagy ha most feljebb váltom a csomagom mondjuk move s ről move m-re akkor már azon az áron tudok venni? -
Agostino
addikt
bementem ma t-mobilba ügyet intézni, azaz kérdezni pár dolgot. nem is emlékeztem, hogy a telekom ennyire felkarolja az értelmi fogyatékosokat! dicséretes. egyetlen kérdésemre sem tudott választ adni az ügyintéző röpke fél óra várakozás után. adott a kérdés: budapesten hol dolgoznak jellemzően kompetens ügyintézők? melyik boltot érdemes választani?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Vangelis
nagyúr
válasz Agostino #55416 üzenetére
... ez még országosan is .... reménytelen lehet
Néha azt sem tudják, hogy mi a kérdés.. meg le sem xarják.
Azt sem tudják, hogy milyen akciók vannak. De nem is nagyon érdekli Őket.Hivatalos t-pontban talán... de ne fűzz hozzá nagy reményeket...
Talán a 1430. Ha szerencséd van!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
legenda
válasz Agostino #55416 üzenetére
olyan üzletben én még nem jártam, ahol csak jó, vagy csak rossz ügyintézők dolgoztak adott szempontból, jellemzően vegyes a felállás és sokszor a szerencsén múlik, hogy milyet fog ki az ember - nem kellene, hogy így legyen, de ez van, sajnos...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Nordik
őstag
Családbarát változott valamit az elmúlt 2 évben? Legutoljára akkor használtam, akkor dominosnak az előfizetéses fizette a díját, havi 100 óra stb. Most is hasonlóak a feltételek?
-
Agostino
addikt
válasz Vangelis #55418 üzenetére
bíztam benne, hogy nem orosz rulett. a legszomorúbb az volt, amikor én mutattam meg neki hogyan állítom be a kamatmentes részletet a webshopban és hogyan lehet skálázni az előfizetés / törlesztés sávokat. sírtam.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Van itt a topikban esetleg olyan fórumtárs, akinek van kapcsolata a T-hez, azon belül is a műszakiakhoz?
Több OnePlus One-t használó T előfizetőnek gondja van az LTE kezeléssel, pár naponta leszakadunk a hálózatról, ami eddig nem volt, csak november eleje óta jelentkezik. Persze nem mindenkinél tapasztalható, de nem egyedi az eset. A T-s kontakt segítségére annyiban lenne szükség, hogy meg tudja-e nézni, ha adok stabil, és leszakadós IMEI számokat, hogy lát-e bármi beállítás vagy kapcsolódásbeli különbséget vagy egyéb hibát, ami miatt van akit érint, van akit nem ez a probléma.
Köszönöm.
laca
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz vitezlejszlo #55428 üzenetére
APN beállítások egyeznek? Sim kártyák egyeznek? (gondolok itt arra, amik jók, azok gyári micro simek, amik lepotyognak vágottak?)
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
vitezlejszlo
őstag
válasz 313313 #55429 üzenetére
APN-t megnézem, de se én se a kolléga nem piszkálta a sajátját, egyszer csak én elkezdtem leesni, a kolléga atomstabil.
Mindkettőnk SIM kártyája eredeti, nem vágott. Egyszerre kaptuk meg mindketten a sajátunkat.
A többi fórumtársat megkérdezem, hogy nekik milyen a simjük.
Frissités:
APN beállításokra tudtok adni egy leírást? Mert amit találtam lesőre ( http://www.t-mobile.hu/static/sw/file/Sony_Xperia_Z.pdf ) ott pár dolog nem úgy néz ki, mint nálam.
APN: internet (leírás szerint internet.telekom)
Hitelesítés típusa: not set (leírás szerint: PAP)illetve van itt még más ami a fenti leírásban nincs benne:
Bearer: unspecified (kiválasztható: LTE, eHRPD, unsecified)
MVNO type: none ( none, SPN, IMSI, GID )Bár ha ezekkel lenne gond, akkor feltételezemem sosem menne, vagy midíg menne, nem csak hogy pár nap után elhal az egész GSM rész, és csak újra indítás teszi helyre.
Köszi
laca
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz vitezlejszlo #55430 üzenetére
Teljesen ugyanaz mindkét készülék? Minden szükséges hálózati sávot tud mindkét készülék kezelni?
Mintha ilyesmi merült volna fel a 4G kiterjesztés kapcsán. -
Teko001
őstag
válasz vitezlejszlo #55430 üzenetére
Ha elhal az egész GSM, és újraindítás helyre teszi, szerintem szoftveres vagy hw gond (pl. sim kártya problémája okozhat ilyesmit). Ha hálózati gond lenne, nem oldódna meg szerintem újraindítás után se, mert a telefon ugyanúgy próbálkozik feljelentkezni, és nem kéne változnia semminek.
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz vitezlejszlo #55433 üzenetére
Ugyanaz az SW verzió fut mindkettőn? Egyébként én bemennék a helyedbe, és megmondanám, hogy szeretnéd, ha kicserélnék a simkártyát, mert ledobál a hálózatról. Az általában megoldja a hasonlókat.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Teko001 #55432 üzenetére
Inkább hajlok az SW gondra, mivel ez a GSM eldobálás akiket érint, az szinte mind T-Mobile-os és LTE-re kapcsolódik. Ez a közös bennünk. Bár akolléga is, és neki nincs gondja..
Október 18-n kapcsolta be a T az LTE-t orszgágosan, nekem október 30-tól van ilyen GSM leesős problémám (bár én Bp-en vagyok) Persze lehet nem függ össze, csak érdekességként megemlítettem... A telefon amúgy augusztus végétől használom, tehát 2 hónapig semmi gond nem volt, azóta viszont 1-4 naponta leesek a hálózatról. A többi fórumozó, aki hasonlóval szenved szintén az elmúlt 2 hónapban kezdett el leesegetni és ugye mind T-s LTE-vel. Leginkább az érdekelne, és emiatt kellene nekem egy T-s műszakis kolléga, hogy csak azt nézze meg, az én és a kollégám kapcsolata között lát-e bármi eltérést (pl más paraméterekkel csatlakozik fel vagy nem tudom én nem olyan szép kék az ég felette mint felettem.. nem tudom mi lehet más, nem értek a GSM-hez ).
Kolléga telóját megnéztem, tökéletesen egyformák az APN beállításaink.
laca
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Teko001 #55434 üzenetére
Ugyanaz a verzió, ráadásul most átálltunk CM12-es nightlyra, nekem továbbra is leeseget, neki meg semmi.
Mindkettőnk SIM kártyája augusztusi amúgy, direkt azért kaptuk, hogy kis sim legyen, ne az addigi nagyot kelljen levágdosni.
Ha ledobálásra hivatkozva kérek másikat azt azonnal szokták adni, vagy küzdelmes kivizsgálos 3 hónapos procedúra?
laca
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
Még az sem egyértelmű, hogy a nagy T-Pontokban vannak a jók, a kis viszonteladói T-Pontokban pedig a rossz ügyintézők.
Nekem volt olyan tapasztalatom, hogy egy nagy T-Pontban egy (egyébként szimpatikus és készséges) ügyintéző mondott valamit, hogy hogyan kell majd eljárnom. Ez alapján (amikor aktuális lett) elmentem egy másik, viszonteladós T-Pontba, ahol döbbenten hallgatták, hogy én mit akarok és az mekkora hülyeség.Mondjuk károm nem származott belőle (azon kívül, hogy feleslegesen mentem be személyesen), de tény, hogy finoman szólva elég vegyes a megbízhatósága az ügyfélszolgálatosok által közölt információknak.
[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Teko001
őstag
válasz vitezlejszlo #55436 üzenetére
Hm, érdekes. Hát szerintem nincs itt műszakis, de volt szerencsém beszélni egyszer egy térerővel kapcsolatos hibabejelentés kapcsán velük, nagyon kedvesek, és segítőkészek voltak, szóval lehet megpróbálkoznék egy hibajeggyel, és úgy elérni őket. De ez csak egy ötlet.
SIM kártyát azonnal cserélnek, nem vizsgálják. Egyszerűbb nekik és neked is.
-
Keem1
addikt
Sziasztok emberek!
Picit off a kérdésem, elnézést érte!
Ha ne adj' isten, Music díjcsomagra fizetnék elő, és haverral megfelezzük a díját és mindketten ugyanazzal az accounttal lépünk be a Spotify-ba, akkor szerintetek mindketten ugyanazokkal a feltételekkel használhatjuk a prémium előfizetést? Nyilván a plusz Spotify adatforgalmat csak én kapnám...Köszi előre is
-
prannk
őstag
Üdv!
Szeretnék sms ben küldeni egy nagy szöveget. Bemásoltam sms-be és átváltott mms be. Ezt az illető megkapja? eltudja olvasni? Illetve mennyibe kerül ez nekem?
585 karakter szóközzel együtt.
[ Szerkesztve ]
Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék
-
-
prannk
őstag
És ha MMS be küldöm az mennyibe fáj? Meg megtudja nézni? Okostelefon enyém az övé is.
[ Szerkesztve ]
Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék
-
Nordik
őstag
Ha en csaladbarat kedvezmenybe elifozeteseskent be szeretnek vonni egy dominos szamot, ahhoz csak a telefonszamat kell tudnom semmi mast? Ugyfeljelszo ilyesmi? Csak mert azt nembiztos, hogy ismerjuk.
-
polonic
félisten
válasz vitezlejszlo #55435 üzenetére
Nekem igy a leiras alapjan van tippem, hogy mi lehet a problema. De szerintem nem irom le, nem biztos hogy ertheto.
Mindenkeppen hibajelentest javasolnek. A T-nel lehet a hiba. -
FіkuszKukіsz
őstag
Megakartam hosszabbítani mobilnetes előfizumat meg elhoztam volna egy tabletet is. Persze a webshop nem engedte. Chaten azt mondta a hölgy, hogy ez így jó. A T pontban azt mondták hosszabbíthatnák, de amit kinéztem az üzletekben hiánycikk és csak a weben lehet rendelni. Ennyit erről. Vettem inkább máshol egy tabletet és amint lejár az előfizum le is mondom. Én költeni akartam náluk, de ezt jól elbaltázták.
Romanes eunt domus
-
tomiii.
aktív tag
válasz FіkuszKukіsz #55449 üzenetére
lassan én is így teszek, telefonon és személyesen is azt mondják minden rendben, online meg szar az egész rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- DIGI Mobil
- Nintendo Switch
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hőszivattyu medencefűtés
- RAID
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen