Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Mobil flották
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony WF-C510 - beérett a folytatás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
Hatalmas ez a figura. Lehet, hogy épp a csőd felé viszi a T USA-t, de egy dolgot tuti elért. Fenekestől fordította fel az amerikai piacot.
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Holnap megyek a T-hez kicserélni a jelenlegi Mini-Sim kártyámat egy Micro-Sim -re és az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor a számom is megmarad, valamint, akkor a jelenlegi csomagom amibe vagyok? (Netplus S) Illetve azt szeretném még kérdezni, hogy kérnek e esetleg valami papírokat. Előre is köszi!
-
Gabesz1019
senior tag
Ma fel szerettem volna hívni a Samsung ügyfélszolgálat 0680... -as számát. Mobilról próbáltam, de ahogy elkezdte hívni rögtön bontotta is a vonalat. Telekom mobil hálózatából nem lehet hívni 0680-as számot? Vezetékes telefonról minden probléma nélkül sikerült.
-
Bálnaborjú
tag
Sziasztok, az mitől lehet, hogy nem tudom elérni a webshop.t-mobile.hu -t, időtúllépéssel leáll, viszont ha egy anoním proxy-n keresztül próbálom, akkor meg megy ? Két különbőző gépen próbáltam, háromféle böngészővel. Telekomos vezetékes netet használok.
-
n@p@lm
őstag
válasz Gabesz1019 #55808 üzenetére
valószínű az lehet hogy a 80-as szám tulajdonosa (ebben az esetben a samsung) nem kívánja fizetni a mobil irányokból érkező hívások költségét, mert ugye a 80-as számok hívásáért a hívott fél fizet.
-
glaci
őstag
válasz Gabesz1019 #55808 üzenetére
Más mobilról lehet? Próbáltad más mobilról?
Csak azért kérdezem, mert a 80 -as számoknál a szám tulajdonosa (jelen esetben a Samsung) dönti el, hogy csak a vezetékes hívások költségét válalja át, vagy a mobilokét is. Előbbi esetben nem lehet mobilról hívni utóbbinál meg igen.
Sokan azt hiszik, hogy a 80 -as hívás ingyen van, de ez csak részben igaz: A hívó fél valóban nem fizet semmit, viszont a hívott fél fizeti a percdíjat a fogadott hívások után. (És ez a mobil esetében nyilván magasabb összeget jelent.)Szerk.:
Mire bepötyögtem telefonon, n@p@lm megelőzött.[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
St3ven
addikt
-
Mate
nagyúr
Gondoltam belépek online a fiókomba. Erre visszadob "Nem Telekom-szám" hibaüzenettel. Kereső nem talált semmit róla. Találkozott már valaki ilyennel?
-
r3dsnake
nagyúr
jajdeszupi. Komolyan nincs mar szinte olyan, hogy valamit elsore el tudjak intezni
-
Mate
nagyúr
Most olvastam vissza. Eszerint tegnap is rossz volt, illetve korábban is jó párszor. Ha krumplit árulnának és mezőgazdasággal foglalkoznának azt mondanám oké. Viszont egy IT cégtől elvárható lenne, hogy flottul működjön a rendszerük.
-
ANDROID???
addikt
Nem az első alkalom és nem is az utolsó, gondolj bele bizonyos ügyintézők miként ténykednek esetenként vezetik félre az ügyfeleket, beszólnak stb. Amikor telefont vesz az ember, akkor rá akarnak sózni "szutykabbat" drágábban stb. Az ügyfélszolgálaton nem tudnak dogokat, utána kell nézzenek és percekig zenét kell hallgatni, szóval akadnak hibák...
-
Bálnaborjú
tag
nálatok bejön ez az oldal ?
-
legenda
válasz Bálnaborjú #55825 üzenetére
igen, notin és mobilon is, kábelnetes és mobilinternetes kapcsolattal is.
glaci; nem csak neked volt mázlid, délután még nekem is működött, aztán este már nem és azóta sem.
probléma, ha már én is azt mondom, hogy egyre gyakoribb és hosszabb intervallumú a kimaradás, az online felület minden formájában...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
glaci
őstag
válasz Bálnaborjú #55825 üzenetére
A telefonok listáját hozza be. Azt kell látnom?
(#55826) kali:
Hát furcsa ez a sok hiba, az egyszer biztos. (Valami nagy baj lehet náluk az informatikával. Ilyenkor örül az ember, hogy az üzemeltetés külön rendszeren van ...)[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Bálnaborjú #55829 üzenetére
Böngészőben sütik törlése vagy másik böngésző esetleg másik gép?
-
glaci
őstag
válasz Bálnaborjú #55831 üzenetére
Mondjuk furcsa, hogy még másik gépről sem. (A másik gép máshol volt, vagy ugyanazon a hálózaton?)
Mind1, ha proxyval már megoldottad, akkor rendben van.
A lényeg, hogy sikerült megnézned, amit akartál.
(Csak ez a lap nem jött be, vagy az egész Telekom.hu?)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Fernet
senior tag
válasz Bálnaborjú #55833 üzenetére
Nálam is volt ilyen, PC-ről, telefonról (WiFi-n) nem ment, időtúllépés, stb. Mobilnetről ugyanaz a telefon simán belépett. Egy modem újraindítás után nálam jó lett, de bevallom nem tudom ez oldotta-e meg...
-
funk648
aktív tag
Szia!
Nálam is ez volt 1 hónapja, amikor használni akartam a webshop-ot, az én esetembe egy IP váltás megoldotta. Egyébként nálam sem jön be az esetek 90%-ban.
-
glaci
őstag
Ha a másik gép is ugyanazon a hálózaton volt, viszont proxyval meg működik, akkor ahogy a többiek is mondták, nagyon esélyes, hogy hálózati problémád van. (Tűzfal a routereden stb. Érdemes lenne kipróbálni egy modem + router újraindítást.)
-
kenyocsaba23
tag
Üdv mindenki! Vásároltam egy sony xperia E3 készüléket a t-nél és próba alapon beleraktam a ri kártyámat ami vodás. Szükségem lenne arra a számra is de ezért nem akarok fizetni sem új készüléket vásárolni az új t-s készülék pedig fogadja a simet más hálozatokból is tehát független . A kérdésem az lenne HA Az előfizetés díját rendesen fizetem de mellette ugyanabban a telefonban néha felváltva használom a vodás kártyám akkor felmerülhet valamilyen költségem vagy z törvény ellenes?
Előre is köszönöm mindenkinek! -
club1
veterán
válasz kenyocsaba23 #55839 üzenetére
Ne foglalkozz vele, nyugodtan használd benne a vodás kártyádat. Független készülékben olyan kártyát használsz, amilyet akarsz. Persze arra ügyelj, hogy a havidíjakat fizesd, mert ellenkező esetben a készüléket letilthatják, így a Voda hálózatán is használhatatlanná válhat.
-
club1
veterán
válasz kenyocsaba23 #55841 üzenetére
Mostanában egyre gyakoribb. Csak ugye soha nem lehetsz benne biztos, hogy melyik független...
-
club1
veterán
válasz kenyocsaba23 #55843 üzenetére
Mert hivatalosan ma Magyarországon a szolgáltatói korlátozást csak az adott szolgáltató oldhatja. Minden egyéb eset bűncselekmény.
-
szőröscica
addikt
Hello!
Csajom kiment külföldre, beaktivált egy dominós simet.
Aktiválta a roamingot is, tud sms-t küldeni és fogadni, illetve tud hívást fogadni. Hívni nem tud, azt írja a telefon, hogy hívás korlátozva. Van a menüjében egy híváskorlátozás pont, de ahhoz jelszót kér a telefon. Van ötletetek, hogy mi lehet a jelszó, illetve, hogy hogyan tudna hívást indítani róla? -
A@ron
tag
válasz kenyocsaba23 #55839 üzenetére
nem. ezt úgy hívják, hogy MÁK.
#55846 joamilestoné: talán a PIN2, de ki tudja...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44768 üzenetére
Tudja valaki hogyan lehet lemondani azt hogy a 1756 számról ne küldjenek állandóan SMS-t az ötös lottóról? Minden hónapban küldenek, holott soha nem volt Mobil Lottó használva az adott számmal...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #44768 üzenetére
Igen, 1430on vagy online(címet sajnos nem tudom) be kell allitatni, hogy KAP pontok legyenek az alapertelmezett fizetési egysegek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest