Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Mozgásban az Arsene Lupin: Once a Thief
gp A PC-re és konzolokra érkező játék jövő hónap közepén debütál.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Ha hűségem van ATK net&roll xs-re válthatok fel ATK net&roll s-m-re? Aztán vissza xs-re?A kedvezményes havidíjat megkapom?Már látom hűség kell hozzá.[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
törölt tag
Tegnap egy épületkomplexumon belül, Berettyóújfaluban:
2G
2G-n az elmúlt több mint egy évben szerintem most volt először a MIFI
4G
MIndehol máshol 3G. Viszont a belvársoban van még a hely ahol bejött a 4G igaz nullás térerővel, de érdekes módon ment a Youtube Csak lesz előbb vagy utóbb itt is stabil 4G
-
törölt tag
válasz djculture #56754 üzenetére
A 2G is csak arra volt jó - térerő sem volt -, az ott töltött egy órát végül a táblagép használata nélkül voltam kénytelen letudni, mivel 2G-n nem jött semmi, így legalább nem merítettem az N7 akkumulátorát - szükség volt rá később más helyeken- , hogy a Dying Light gameplay videókkal a mobilnetből hátra lévő részt is elhasználjam. A 4G az nekem plusz 9 Mbps-ot jelentene, de az igazság az, hogy stabil 3G-nél tekintve azt, hogy Nexus 7 2012-es táblagépen, egyelőre úgyis 720p-ben megy a Youtube, bőven elég az is. Sőt ez a sebesség 1080p-hez is elég simán. Viszont az akkumulátor szempontjából hozhat változást a 4G/LTE.
Konrétan erről a sorozatról volt szó szép lett a játék, csak I7-en szaggat keményen, főleg a második résztől számítva látszik, szóval ezt majd lehet PS4-re veszem meg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #56755 üzenetére
Egyébként most nem tudom, hogy hogy áll a dolog a hegyek között, de szerintem a Gyöngyös - Galyatető, Mátraszentimre - Galyatető vonalon, még a netrádió is kiesik az úton. Persze gyönyörű a táj, de ha valaki már 2000x látta mint én 1983 és 2002 között akkor ismer az út mentén minden bokrot, és ha nem vezet éppen, hanem utazik, akkor esetleg netezhetne is akár, ha nem lennének ott a hegyek, vagy nem földfelszíni lenne a sugárzás. Már régen nem jártam arra, de 2000 környékén Vodafone-osként a telefonom az üdülőtelepülésen a Vasas utcán Pannonos hálózatot használt, a Szot-Szállónál meg Westelest, a kettő között 200-300 méteren meg semmit Szóval ahhoz képest, itt az Alföldön éter-Kánaán van
-
-
cris78
őstag
Egy még nem használt dominó kártyáról honnan tudom, hogy még aktiválható e?
-
zannor
tag
AZ LG G2 D800 tekintetében köszönöm a segítséget!
-
zsof Nokia
aktív tag
zsebből kifizetik
A lényeg lényegében lényegtelen
-
cris78
őstag
válasz zsof Nokia #56761 üzenetére
2013 december. Amit adnak, ha újra huseget valalsz és veszel új telefont.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
üdv kedves fórumozók!
az a kérdésem a hozzáértőkhöz, hogy előfizetés számlatartozás után csak az előfizetéshez tartozó telefont tiltják, vagy minden egyéb az ügyfél nevén lévő, dominós és listaáras telefont is?
köszönöm! -
cris78
őstag
válasz zsof Nokia #56763 üzenetére
Köszi
-
Ferrarer
tag
Hellósztok!
Elromlott az LG telefonom, amit leadtam a T-mobile ügyfélszolgálaton és javíthatatlannak minősítették, kaptam egy készülékcserére jogosító igazolást, de a becsült árért csak kisebb tudású telefont kapnék, pedig majdnem 2 éves volt a készülékem. Visszakérhetem a becsült árat, hogy legalább használtan .olyan tudású készüléket vehessek, vagy kérhetem a becsült ár felülvizsgálatát?
Előre is köszönöm a választ!
-
-
jeni
félisten
üdv
a Telekom ad-e olyan szolgáltatást,előfizetést ami kb. 3-4000 Ft havonta,amiben benne van a 2GB internet,a limit elérése után nem szakad meg hanem csak belassul,illetve a 3000 Ft-ba benne vannak még a hívások,sms-k.Természetesen a lebeszélhető kereten felül fizetném a túleső díjat is amellett,ha úgy alakul a keret túl lépése esetén. -
Zeki
nagyúr
-
legenda
válasz St3ven #56772 üzenetére
semennyire, a szerződés megkötése előtti állapotot kell visszaállítani, amiről pedig számlák vannak kiállítva az előfizető számára, ahhoz semmi köze, ha közben változott a készülék ára bármilyen listán is.
biztosításnál köthetnek ki olyan feltételeket, hogy utolsó ilyen meg olyan listaár.Ferrarer; cserébe csak olyat vagy köteles elfogadni, ami tulajdonságai, adottságai tekintetében a korábbival azonos, másmilyet nem.
amennyiben felkínálnak eltérő gyártósat és az neked okés, úgy rábólinthatsz, de nem muszáj, illetve azonos gyártósból sem kell más típust elfogadnod, ha akár csak egy dologban is eltér a korábbitól - a számodra hátrányos irányban.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
St3ven
addikt
Igen, szerintem is a szerződéskötéskor érvényes ár jár vissza.
Ha anno 25k volt a Pocket Neo, most pedig 10k-ért dobálják az emberek után, akkor is a 25k jár vissza, hiszen azt fizette ki a vásárló. Nem az ő hibája, hogy nem tudta megjavítani a forgalmazó, és még cserélni sem tudja minden tulajdonságában egyezőre (azaz Pocket Neora).
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
A@ron
tag
Move XS csomag + NetPlusz XL = 50 perc hívás/SMS, túllépés esetén 38/40 forintos perc/SMS díjjal számlázódik, illetve 3 GB+30 MB net benne van, túlforgalmazás esetén díj 0 Ft, 32/32 kbit/s-re lassít. Ára online fizetés esetén 1990+2290 = 4280 Ft/hó, személyesen, csekkel kedvezmény nélkül 4580 Ft/hó. Számlázás perc alapú.
-
Gabbo
aktív tag
Tisztelt Fórumtársak!
Szeretnék érdeklődni, hogy a Telekom az iPhone modellekre mennyi garanciát ad?
Köszönöm!
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Evome
senior tag
Hello
Tud valaki segíteni abban hogy milyen mobilok járnak a 2 éves Move XS illetve az S csomaghoz ?
Mert a keresőben rákerestem de minden egyes mobilt hozzárendel, és nem tudok kiigazodni hogy melyikek tartoznak ezekhez. Mert gondolom a havi 3500ft os csomaghoz nem fognak egy Sony Z3-at o.OHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
legenda
szia,
minden típusú telefon megvásárolható bármilyen konstrukcióban - a részletfizetésnél van csak néhány kivétel -, move xs esetén csak azt kell nézned, hogy 2 év hűség az előfizetésre, mert arra a díjcsomagra nem lehet hűséget aláírni, move s esetén már a díjcsomagra is, és úgy valamivel olcsóbb.
z3 csak az előfizetésre aláírt 2 év hűség esetén 170.160 ft - ehhez bármilyen díjcsomagot lehet választani, mivel a díjcsomagra nem írsz alá hűséget így az nem befolyásolja, lehet a legolcsóbb move xs is, de attól drágább is.
z3 az előfizetésre aláírt 2 év hűséggel és a move s díjcsomagra aláírt 2 év hűséggel 158.160 ft.Gabbo; nincs mit!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
részletre akarjátok venni?
nagyon sok telefont adnak 0 ft kezdővel akár csak az előfizetésre aláírt 2 év hűséggel is - iphone jellemzően kivétel -, például a z3 úgy néz ki, hogy; 0 ft + 24 * 7490 ft - ehhez választható a move xs is.
amennyiben nem csak az előfizetésre írsz alá hűséget, hanem mondjuk a move s díjcsomagra is, úgy; 0 ft + 24 * 6990 ft
kiválasztod a készülék típusát a t-mobile online felületén, átpöttyinted a kamatmentes részletre és láthatod adott árazást.
fontos megjegyezni, hogy új előfizetőnél, vagy meglévő de problémás előfizető esetén kérhetnek mobil előleget, ennek az összege változó, személyre szabott, viszont a befizetést követően folyamatosan jóváírják a számlákból, tehát addig nem kell fizetni azokat, amíg az előleg fedezetet biztosít.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Ákinard
aktív tag
Ezer éve nem vettem dominot így lehet hülye kérdés lesz, de...
Haverral beszéltünk, hogy akárhová utazom, mindig veszek ilyen "pay as you go" ssim kártyát a T-s iPadbe (ami független ugye) hogy ne kelljen roamingolni. Ez általában annyi, hogy odamegyek, kérek egy SIM-et feltöltetem olyan összeggel ami elég egy 1-2-3 gigás netcsomagra beteszem a tabletbe és használom boldogan, majd hazainduáskor kuka a SIM.
Felmerült a kérdés, hogy egy külföldi turiszt nálunk is meg tudja ezt csinálni? Tudom, hogy van valami feltöltős dominos net is, de arra szerződni kell? Vagy azt is meg tudnám venni a sarki trafikban feltöltöm bele a gépbe és hajrá?
És ha már itt tartunk egy telefonálásra alkalmas dominoval mi van? Ott is telefonba be és use, vagy telefonálgatás, aktiválás, kiküldjükaszerződést szarság van?
-
313313
addikt
válasz Ákinard #56796 üzenetére
Magyarországon nincs "eldobhatós" SIM mindegyiket regisztrálni kell használat előtt, azt meg általában csak hazai papírokkal lehet.
Telefonboltokba keress regisztrált sim-et, azt berakod és működik... csak győzze tölteni a turista...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
madle
őstag
Ha egy SIM kártyának én vagyok a tulajdonosa mint előfizető, de nincs nálam a kártya, attól meg lehetne oldani hogy fizetés nélkül kérek másikat? Mondjuk arra hivatkozva, hogy eldobálja a térerőt stb? Igazából öcsémnél van a kártya Írországba, csak nem akartam várni addig míg hazaküldi, amugy sem jut el a postáig, mert tele van melóval... Gondoltam megpróbálom megoldani okosba, hogy adjanak egy másikat itt helybe, csak az "elveszett" dolog nem frankó mert komoly pénzeket ki kell érte fizetni.
-
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vicces képek
- Tesla topik
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Revolut
- iPhone topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- További aktív témák...
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen