- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor113
tag
-
313313
addikt
válasz Gabor113 #55650 üzenetére
Azért nem látod, mert Move M-re nem jár, csak next/music díjcsomagokra (de rossz a kiírás, ez a tény maradt ki belőle) azokból meg kivétel a Music XS, a Next S Aranytárskártya és a Next L díjcsomag.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
ferob
őstag
Mivel nem nagyon találtam konkrét információt a családbarát kedvezmény aktiválásának menetével kapcsolatban, ezért valaki tud-e információval szolgálni arról, hogy amennyiben én megrendelem a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, akkor a többi előfizetéses hívószám bevonása milyen módon történik?
Gondolok itt arra, hogy mivel ennek minden hívószámnál anyagi vonzata van a havonta, ezért feltételezem, hogy én magam egyszerű bemondásra nem rendelhetem meg a többiek részére, főleg úgy, hogy nem tudom a jelszavukat. Tehát külön minden előfizetőnek fel kell hívnia az ügyfélszolgálatot és kérnie kell a kedvezmény aktiválását, valamint megemlíteni, hogy az én hívószámomhoz tartozó csoportba akar kerülni, vagy miként történik a dolog?A bónusz kérdés még annyi, hogy üzleti előfizetést ugyanúgy be lehet-e vonni szintén ebbe a csoportba?
-
Lalllerrr
tag
Sziasztok!
Webshopos rendelés mellé kapott sim kártyát, hogy kell aktiválni?
Bocsi a láma kérdésért.
-
ferob
őstag
válasz Teko001 #55656 üzenetére
Az elmúlt napokból csak annyi derül ki, hogy tudnom kell azonosítani, gondolom abból az okból, hogy kizárják a téves hívószám megadását, viszont ebből számomra egyáltalán nem egyértelmű, hogy mert tudom a nevét és címét, ezért aktiválják egy tőlem teljesen idegen előfizetésen is?
Elvégre senki se adja ki a saját jelszavát szívesen, hogy azzal bárki eljárjon helyette.Az üzleti előfizetésre is a kérdésem még ugyanúgy nyitott.
-
Teko001
őstag
Szerintem ha üzleti, de valamelyik publikus díjcsomagot használja, akkor igen: "A csoportba kizárólag olyan Telekom mobil hívószám vonható be, amelyhez a hatályos Általános vagy Domino Díjszabásban szereplő díjcsomagok valamelyikét rendelték."
Szerk: ÁSZF-ből:
"Kizárólag olyan Telekom mobil-os hívószám vonható be, mely a hatályos Általános vagy Domino díjszabásban szereplő Díjcsomagok valamelyikében van (így különösen üzleti jellegű, vagy kisvállalkozói, vagy más együttműködésen alapuló kedvezményes hívószámok nem);"[ Szerkesztve ]
-
Akhim92
csendes tag
válasz Peetey91 #55653 üzenetére
A Telekom honlapján írja azt, hogy nincs összekapcsolva miután belépsz a mobil előfizetésedre?
Nekem a Telekom honlapja az Előfizetések testreszabása->Zene és multimédia alatt konkrétan meg sem említi, hogy nekem van Spotify-om. Mit ír a Spotify honlapja a Fiók->Előfizetés kezelésénél?
Nálam: Jelenleg a Spotify Prémium terméket használod. A fiókod a Magyar Telekom partnerünkhöz van társítva.
A meglévő Spotify-od milyen (volt)? Nekem amíg nem mondtam le a Music XS előtt a prémiumot addig nem társította a Telekommal.
Más ötletem nincs.[ Szerkesztve ]
-
-
Beca1990
senior tag
#55644 -re valaki???
-
sz.balazs.95
veterán
Üdv!
A Domino Web SIM esetében blokkolva van-e a VoIP?
Illetve milyen méretű SIM-et adnak hozzá? Mini-t vagy Micro-t? esetleg Nano-t?
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
veterán
Na visszarakták a régi webshopot...végre.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Zoty4
őstag
Ma voltunk t-ben, bejott a testverem alam next s atkba, viszont meglepodtem hogy valami 6000! Ft atirasi koltseget is ki kell fizetni ezert
-
St3ven
addikt
válasz sz.balazs.95 #55670 üzenetére
Elvileg nincs blokkolva, de ezt most nem tudom ellenőrizni neked. SIM-et meg most már szinte csak olyat adnak, amelyikből kitörhető a micro, esetleg meg lehet próbálni kérni nano-val, de nem 100%, hogy lesz az adott üzletben Domino Web-es (ha van egyáltalán).
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
sz.balazs.95
veterán
-
anadroid
senior tag
válasz szabogabor10 #55672 üzenetére
És alaposan felemelték az árakat. Samsung Galaxy Note 4 +10000, Ace 4 +4000
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
vwpolopg
őstag
A régi webshoppal visszakerültek a használt telók, semmi jó, de van újra lumia 625.
-
anadroid
senior tag
válasz Beca1990 #55682 üzenetére
Az tévedésből van benne, nem kapható és értesítés sem kérhető a beérkezésről.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
xewyor
csendes tag
válasz anadroid #55679 üzenetére
Az előbb reklamáltam, hogy eddig nem tudtam rendelni, mert szarakodott a webshop.
Most,hogy visszaálltak a régi felületre (amit egyébkét már rég meg kellett volna tenniük) és tudok rendelni drágább lett a telefon 12000 Ft-tal.
Azt mondták vegyem meg nyugodtan, tegyek panaszt és utólag jóváírják a különbözetet (pontosabban, csak így tudják megoldani).[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
A nokia 625 vagy a 635 jobb telefon?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Vangelis #55692 üzenetére
635.
kb. azonos méretű kijelzője van a kettőnek, de a 635 16:9-es, így keskenyebb, emiatt egy kézben jobb, ezen kívül ugyan mindkettő Snapdragon 400-as, de a 635 4 magos.Ugyanakkor nincs előlapi kamerája, és csak 720p-ben képes videót rögzíteni, míg a 625 1080p-ben is képes erre a mutatványra.
Illetve a külső ízlés dolga ugyan, de nekem a 635 formája jobban bejön, jobban kézre áll.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Vangelis
félisten
válasz sz.balazs.95 #55693 üzenetére
Most nézem nincs vaku ... a 635-ben.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
válasz MasterMark #55696 üzenetére
Nagyobb aksi, nagyobb kijelző, külön gombok. Egyébként a 625-ben Snapdragon S4 van, nem pedig 400.
Switch Tax
-
sz.balazs.95
veterán
válasz MasterMark #55697 üzenetére
Akkor ezek szerint itt rosszul van feltüntetve.
-
Vangelis
félisten
válasz sz.balazs.95 #55695 üzenetére
Én is csak most mert a 630-sban van legalább vaku.
-
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest