Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Mobil flották
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz ANDROID??? #55750 üzenetére
Ha normál vezetékes vagy mobilszámod van, bejövő hívásért Magyarországon sehol nem fizetsz. Maximum fogadott emelt díjas sms szolgáltatásra tudsz előfizetni.
-
taip
senior tag
Szerintem sima szlovák mobilszám. Amíg nem te hívod, csak fogadod mitől lehetne költséged?
[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
madle
őstag
Ez egy szlovák szám
-
Zeki
nagyúr
válasz ANDROID??? #55752 üzenetére
Soha a büdös életben nem volt az lehetséges, hogy valaki hívott külföldről, és te amikor azt felvetted, akkor te fizettél utána. URBAN LEGEND!
-
ANDROID???
addikt
http://mobilarena.hu/tema/nagy_t-mobile_topik/hsz_55750-55750.html
Akkor jól gondoltam...(utolsó sor)
[ Szerkesztve ]
-
>Deego..
senior tag
Milyen esetben és milyen hibák esetén szokta a Telekom cserélni a kihelyezett modemet?
Szerk: DSL-360R az áldozat
[ Szerkesztve ]
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
erdoke
titán
A legjobb aláírás a héten
-
ANDROID???
addikt
válasz erdoke #55763 üzenetére
Az az érdekes, hogy napi rendszerességgel vannak ilyen esetek. (sok az ügyfelük...)
Másik érdekes, hogy ilyen stílusban dolgozhatnak ott "eladók" "ügyintézők", van több ilyen T pont ahol érdekes stílusban intézik az ügyeket mint pl nyugati...
(Az előfizetőnek, ha nem tetszett a stílus nem értem miért nem kérte el a vásárlók könyvét.)
Az is jó benne, hogy az üzletvezető tesz egy ígéretet, de egyértelműen semmit nem tart be belőle semmit...
Vicc az, hogy sok esethez "nincs felhatalmazásuk", és érdekes módon van amikor hirtelen önszántukból 1-2 jó mondat után (saját tapasztalat) önhatalmúlag saját kútfőből (felettesek megkérdezése nélkül) döntenek valamiről...
"Megbecsült ügyfelek" na ja... -
ForRedGlory
félisten
válasz ANDROID??? #55765 üzenetére
Westend uzletvezetotol sokat ne is varj
-
313313
addikt
válasz erdoke #55763 üzenetére
" Sziasztok ! Volt már valakinek gondja
szerződéshosszabbításos telefon
vásárlással ?
A gondom a következő Iphon 6-ot
szerettem volna, de üzletben sehol
nincs. Egye fene, gondoltam,
megrendelem webshopban, online. Rendelésnél
kiírta, hogy ez így nem fog menni, hívjam a 1401-et
segít a RED asszisztensem. Mindent szépen
leellenőrzött, de a végén nem fogadta el neki a
rendelést, és állítólag nem csak nekem volt ez így.
Jelen pillanatban így nem tudok készülékhez jutni
sehogy. Visszahívtam őket, felvették a panaszomat,
de nem tudom mikorra sikerül megoldani. A dolog
csak azért lenne érdekes, mert az egyik boltban
megsúgták, hogy van telefonjuk, de mivel baromi
kevés van, csak új előfizetéshez adhatnak. Ezt
persze bent tagadták.... Vollt aki tudott mostanában
venni akármilyen módon sima hatost, vagy valaki
aki hasonló cipőben jár mint én ?"Ezt vodás topikba találtam.... azért Iphonnal mindenhol csak a baj van.
Idézet miatt elmézést, telóról vagyok, csak így megy....
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ANDROID???
addikt
válasz ForRedGlory #55766 üzenetére
Úgy érzem Te is összefutottál vele, de tudod nem csak az üzletvezető...
-
ForRedGlory
félisten
válasz ANDROID??? #55768 üzenetére
Ismerem
-
ANDROID???
addikt
-
Motion_Blur
félisten
T-mobil oldalán nem tudok bejelentkezni, kb. 1 percig próbál bejelentkezni, utána időtúllépés miatt visszadob. Ha emiatt nem tudom befizetni időben a számlámat, gondolom kurvára nem érdekli őket..
firefox, chrome, IE dettó
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
veterán
válasz Motion_Blur #55771 üzenetére
Halott, USSD önkiszolgáló se működik.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
chester99
aktív tag
Üdv
1 hete lettem Telekomos és vettem hozzá új telcsit is, az esetek 90%-ában LTE-t ír ki, viszont ha mérek egy speedtestet még az 1 megabitet sem éri el, viszont a sebességem megvan...
-
glaci
őstag
válasz ANDROID??? #55770 üzenetére
Ez tetszik!
Végül is simán megeshet ...
És ha így van, akkor Nála jobban senki nem ismerheti!
(Persze az is meglehet, hogy csak testvérek ...)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Gedeon31
addikt
válasz szabogabor10 #55772 üzenetére
Pár napja próbáltam ,akkor sem működött.
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #55770 üzenetére
Telekom dolgozó.
-
veterán
-
Kaminski
tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a T honlapján, a fő oldalon reklámozott 30%-os akció hova tünt ma reggelre? Tovbb lépve a készülékek megrendelêséhez a eredeti, akció nélküli árak vannak feltünteve, holott tegnap néztem és több teló is, amit kinéztem magamnak, a kedvezményes áron tudtam volna megrendelni. Gondoltam megrendelem ma, erre tessék...! Persze a fő oldalon ott villog a 30%-os akció! Mi változott meg ugyan egy éjszaka alatt?
Az meg már mellékes, hogy az egyik kinézett teló 3 hete nem kapni sehol.[ Szerkesztve ]
Honor 8
-
ANDROID???
addikt
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok!Ha meglévő 2éves hűsnek lejárat előtt felmondok,és Kifizetem a Kötbért stb.Akkor megszabadulok tőle?Továbbá,ki lehet fizetni egyben a Készülék részleteket?24hónap helyett?
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Motion_Blur #55771 üzenetére
Távszámla?
-
stilo18
addikt
Sziasztok.Mennyibe kerül egy hűségidős galaxy s3 függetlenítèse a Telekomnàl?
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Kaminski
tag
válasz M.A.Z. #55790 üzenetére
Az Lehet, de tegnap az én csomagom 2 éves meghosszabbításával (move s) 36e vmannyiről 21e valamennyire volt leárazva a huawei g620s. Szép kék kerettel bekeretezve a rendszer által nekem ajánlva. Részletfizetési lehetőséget is ajánlott, ami eredetileg 1540ft volt és most is annyi, az tegnap 990ft volt.
Ugyan így a lumia 735 telóval kapcsolatban is. Nyilván más számokkal, de arányait tekintve ugyan így.
Ez nem lehet rendszerhiba! Gondolkoztam is hogy melyiket vegyem, mert így az eredetileg 70 ezres nokiát is bevállaltam volna. Mondom, ma megrendelem vmelyiket! Hát nem, és ez eléggé dühítő!
Elhúzzák az ember orra előtt a mézes madzagot vagy nem tudom mi történ, de ez nagyon nem korrekt! Lehet, hogy nem veszek tőlük semmit, pláne nem hosszabbítok!Honor 8
-
313313
addikt
válasz Kaminski #55794 üzenetére
Van, hogy vacak árak szerepelnek, aztán ha belenyúlsz a tutiba, jól jársz...
Z3-at kártyásan megjelenéskor 130k-ba adták
Note4 kártyás ára fényképezővel is volt 170-180 körül, csak a fényképező volt 70-80k, ami ajándék, akkor 5-10 percenként változott az ára, volt 300k is, percek múlva 200 körül...Amint írták előttem is, a 30% kedvezmény, csak Next/Music díjcsomagokra érvényes, lehet tegnap pont hiba volt és bármire lehetett... Ilyenkor nem kell gondolkozni, rendelni, rendelni, rendelni... aztán ha valami nem tuti, ott az elállás...
Szerk: napokig rendelni se lehetett neten, mikor próbálkoztak az új dizájnú webshoppal... Ez sajnos ilyen... És ezért valaki/valakik fizetést kapnak...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
zebede
őstag
Üdv!
Dominos telefonszámot hogyan lehet legegyszerűbben más névre átíratni?
Csak személyesen ügyfélszolgálaton, vagy telefonon, interneten is van rá mód? -
Zoty4
őstag
testvérem a sony z1-ével nem tud belépni a telekom applikációba, nem tudom mi lehet a hiba, mert a családban van még samsung galaxy s4 meg i6+ és mindkettővel be tudunk lépni a hugom accountjába.
Szarul működik a sonyval vagy mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Kupon kunyeráló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11 24H2
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Rövid előzetest kapott a minap a Life is Strange: Double Exposure
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen