Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Vangelis #55046 üzenetére
Akkor azt megadhatod
/01.10.-e a bef. határidő , de még a régi számlám van a rendszerbe ami 22.-én lejárt és az korrekcióra szorult , kérésre tették meg../
Mostanába egyre több a hiba a T-nél...L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Vangelis
nagyúr
válasz MaxxDamage #55052 üzenetére
behajtas@t-mobile.hu
Én nekik küldtem a csekket, ha valami gond volt.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
válasz Vangelis #55053 üzenetére
Még "behajtás" nincs, de szeretném ha a rendszerből eltünne az a nem korrekciós számla... (zavaró a jelenléte)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Vangelis
nagyúr
válasz MaxxDamage #55054 üzenetére
Ők el tudják tüntetni.
Nem csak a behajtással foglalkoznak. Gondolom minden késedelmes fizetéssel.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
válasz Vangelis #55055 üzenetére
Köszönöm!
/egy próbát megér, veszteni nem vesztek vele/L
-
veterán
Sziasztok!
Mennyi idő, míg vidéki Pick-pack pontra leszállítanak valamit? 5-én délelőtt kaptam az SMS-t, hogy rendelésem kiszállítását megkezdték, azóta szállítás alatt van. Nem kellett volna már megérkeznie? Még decemberi előrendelésről van szó.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
petipetya
nagyúr
Mű a francnak küld a té papír alapon egy tájékoztatót arról a nyomorult 130 Ft-ról, amelyet átemeltek a dominó kártyáról az előfizetésre, miután azt átváltották?
Mi a fenét kezdjek egy papírral, azonkívül hogy nem tudom hová tenni. Nem heccből kértem az elektronikus számlát és használom már máshol is évek óta...
"nincs rá lezsóidő"
-
veterán
válasz szabogabor10 #55057 üzenetére
Közben megérdeklődtem..állítólag megcsúszott. Holnapra vagy holnaputánra itt lesz. Erre kíváncsi leszek.
-
veterán
Egyébként hogy lehet követni a PP-s csomagokat? A pc0000001478xxxxxxx(rendelési azonosító) kódot beírva nem talál csomagot...
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #55060 üzenetére
Mert nem
pc0000001478xxxxxxxhanem pc0000001487xxxxxxx a kód. -
veterán
-
Ákinard
aktív tag
Urak, céges SIM kártyát én nem tudok cseréltetni semmi esetre sem? Semmit nem nyúlnék se előfizuhoz se semmihez, csak mikro sim kellene a normál sim helyett...
A cégnél nem vetem fel, úgyse foglalkoznak vele, de kellene valami megoldás, mert egy lelakott 4 éves motorolát kaptam céges telónak, ami büntetésnek is rossz, itthon meg kallódik egy Samu amit szívesebben használnék... -
AstraCDX
senior tag
-
Ákinard
aktív tag
válasz AstraCDX #55065 üzenetére
Ezekre gondoltam én is, de a T-nél nem rögtön azzal kezdik, hogy céges előfizu cégkivonat blablabla?
Elvágni nem merem, céges... Ha saját lenne, nem zavarnaAmúgy ha sikerül is a csere a SIM nem kötődhet valami módon a telefonhoz/előfizetéshez, amivel utólag megbukhat a dolog?
-
AstraCDX
senior tag
válasz Ákinard #55066 üzenetére
Széphazánkban nem divat a SIM-et a készülékkel "összezárni" .
Az előfizetés FIX, a hozzátartozó kártya a megfelelő ÜSZI-ben a megfelelő jogokkal cserélhető .
Szerintem vágasd el, és szerezz hozzá egy SIM kártya adaptert 3FF SIM kártyához .
Ha mégis normál fészkű telefonba kell tenni a SIM-et akkor ne legyen ez akadály .
Én már az ÜSZI bejáratánál a sorszám automatánál közöltem, hogy nem vagyok hajlandó ezért egy órát várni, egy perc alatt kaptam a T-től egyet ajándékba .
Üdv.
Astra
-
Ákinard
aktív tag
válasz #74774528 #55068 üzenetére
Köszi, akkor megbarátkozom a motorolával
( Bár érdekes, hogy miért kell ilyen megkötés ha a sim cserével nem lehet kárt okozni az előfizetőnek. Akár meg is halhat a SIM, amit pikkpakk ki tudnék cserélni egy útba eső T-ben így meg a cégen keresztül kell intézni.)[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz n@p@lm #55070 üzenetére
Ugyanez jutott eszembe. Akkor biztosan gyorsabban mozgásba lendülnének azok a rozsdás fogaskerekek, ha fennáll a veszélye, hogy nem lehet hívni a dolgozót este 7-kor az otthonában.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
zebede
őstag
Hajmeresztő ez az egész Tés kompánia az összes honlapjukkal együtt.
Képtelen vagyok befizetni a számláimat, sem a saját honlapjukon, sem a Távszámlán nem engedi, ami tudtommal szintén hozzájuk tartozik.
Vicc az egész cég, hogy évek óta nem képesek működő honlapokat üzemeltetni.
Nálatok működik, fizetett valaki ma?
-
meroly
veterán
Visszahívó küldés működik telenor irányba is telekomtól?
Impossible is nothing
-
r3dsnake
nagyúr
válasz meroly #55077 üzenetére
- Ha lemerült egyenlegű Domino kártyádról belföldi, nem Telekom mobil számot tárcsázol, a következő hangbemondást hallod:
"Önnek az adott irányba híváskezdeményezésre nincs fedezete, kérjük, töltse fel folyószámláját! A # gomb megnyomásával kezdeményezheti, hogy nem fogadott hívás jelenjen meg a hívott félnél az Ön számáról.”A # gomb megnyomását követően a rendszer a Te számodról indított nem fogadott hívást jelenít meg a hívott fél készülékén. Amennyiben a hívószámod kijelzését tiltottad, a szolgáltatás igénybevételével esetileg ez a tiltás megszűnik, hogy megjelenhessen a számod a hívott fél készülékén (a hívószám kijelzés tiltását csak a szolgáltatás igénybevétele esetén esetileg oldjuk fel).
-
legenda
válasz footwear #55076 üzenetére
ie és chrome alól is működik, legalábbis most.
más; jön az e-mail a szolgáltatótól, hogy a mobil-előfizetésemre vállalt hűség hamarosan lejár, és ha 1 vagy 2 éves hűséget vállalok, akkor akciós áron vásárolhatok mobiltelefont - ami nem igaz, mert sok telefont megnéztem kíváncsiságból, és 1 év hűségre semmi kedvezményt sem adnak, azonos a listaárral! -, de nekem több előfizetésem is van szolgáltatónál, így nem ártana azt is szerepeltetni a levélben, hogy melyik hívószámhoz tartozó előfizetésről van szó!?!?
a számlán megnézhetem persze, ha épp szükségem van az információra, de ha már annyira akarnak értékesíteni is a szolgáltatás mellett, akkor megtehetnék ők is...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Olyan gondom van, hogy időről időre nem tudok mms-t fogadni. Már felhívtam őket régebben beállítottunk mindent, akkor utána szépen működött de azóta megint nem. Csak annyit ír, hogy letöltés de nem mozdul semmi. Régebben akkor tudtam megkapni az mms-t ha én is küldtem egyet, de hát ugye ez nem megoldás. Semmit nem állítottam el minden úgy van ahogy ők is megadták. Van valakinek ötlete mi lehet a baj? Egy S4-em van és előfizetéses vagyok.
-
footwear
csendes tag
Mióta módosítottak vmit a webshopon, azóta csinálja ezt a hol működik hol nem dolgot. Lehet a céges gépemmel lehet összefüggésben. Telekom oldala működik, de mikor átlépne a webshopra, akkor nem tölt be semmit. Na mindegy, megpróbálom majd otthonról. Csak tudnám, hogy minek kell állandóan változtatniuk vmit.
-
FrezeR
senior tag
cris78: Nem már senki, csak én
313313: igen engedélyezve van mindenhol.
kali: Azt hol tudom megnézni? De tudtommal semmi nincs korlátozva, remélem
-
legenda
válasz FrezeR #55088 üzenetére
a takarékos módnál - itt külön figyelmeztet is rá, részletesen említi a multimédiás üzenetek küldésének és fogadásának az ellehetetlenülését is -, illetve az adathasználat kielemzésénél, minden folyamatba külön belépve is kikapcsolható.
-
legenda
válasz vwpolopg #55086 üzenetére
megnézem, törlöm és ennyi.
ilyen lottózós és társai ajánlásokkal nem traktálnak, inkább csak akkor szoktak küldeni, ha új telefon veszek, hogy köszönik és javasolnak hozzá mobilinternetes opciót - köszi, már régóta van -, meg ilyesmi.FrezeR; lehet, hogy fogadáskor valamiért nem szinkronizál a szerverrel automatikusan, hanem csak akkor, ha küldéskor direktben indítod a folyamatot.
-
legenda
válasz FrezeR #55092 üzenetére
amely hibalehetőségek hirtelen beugranak és érdemes ellenőrizni;
- a my t-mobile felületen az mms opció aktív állapotát
- mms/mobilinternetes hozzáférési pontok megfelelő beállítását és engedélyezettségét (s4 esetén van olyan, ahol egyben van a kettő, meg olyan is, ahol már külön)
- az üzenetek beállításaiban az mms opciókat
- wifi kapcsolat esetén, annak kikapcsolását követően is kipróbálniRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
StLui
veterán
Számlabefizetés T-mobil oldalról sikerült ma valakinek? Eddig nekem mindíg az elmúlt egy évben, de ma amikor a ráklikkelek a "Befizetem a kiválasztott számlákat" gombra hibaüzenetet kapok csak.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
samen
tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki,hogy a mobiloknál mikor lesz új árlista?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen