Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz Soulfly842 #55600 üzenetére
A lényeg, hogy valahogy azonosítsák gondolom és mivel a dominosok nagy része ahogy mondod nem állít be jelszót, ezért talán annyira nem foglalkoznak vele.
Még annyi ,hogy lemondásnál már nem kérnek semmilyen azonosítást ugye?
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Soulfly842 #55600 üzenetére
Nekem anno üzletben csak a dominós telszámot kérték, majd bemondták a nevet, hogy róla van-e szó.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Imilenni
addikt
-
>Deego..
senior tag
Üdv
Csak pár kérdésem lenne.
Volna egy tv készülék melyet részletre vettem.
Ha a hátralevő 1 év hátralékát kifizetém egy összegben akkor kötbért vagy egyéb butaságot kell fizetnem miatta?
Egy előfizető csak egyszer vehet igénybe részletfizetői kérelmet?
Illetve párhuzamosan 2 részletfizetési igénybevétel futhat egymás mellett?
Vagy csak egy bizonyos idő elteltével a jelenlegi után?
A telekom oldalán nem találtam válaszokat a kérdésemre.
Illetve a 1412 tárcsázását mellőzném.[ Szerkesztve ]
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
hacki87
senior tag
-
MasterMark
titán
-
hacki87
senior tag
válasz MasterMark #55505 üzenetére
Nincs ráírva a garanciajegyre, hogy mit csináltak? Nekem anno az alcatel ot 995ön cseréltek alaplapot szintén új imei szám és ott rá volt írva a garjegyre, hogy új imei szám alaplap csere miatt.
-
Teko001
őstag
válasz MasterMark #55610 üzenetére
Ha van biztosításod akkor szerintem igen. Egyébként szerintem nem
-
r3dsnake
nagyúr
válasz ForRedGlory #55588 üzenetére
Ujraindul az 1 ev.
-
Lacko84
aktív tag
Szép estét! Adott egy Mozaik xs előfizetés! Váltani szeretnék majd Next s díjcsomagra amihez ugye aranytárskártya szükséges. Mennyi idő után lesz egy előfizetés aranyszintű?? a fő előfizum mellé van 2 társkártyám amiből az egyik aranyszintű de az nem soká lejár és vissza szeretném adni. Van a másik társkártyánk amit megtartanánk mivel még bő egy évig hűség van rá és legutóbb mikor nézték még nem volt aranykártyás. De ugye hogy next s-re váltsak és 5490ft legyen a havidíjam ahhoz aranytárkártya kell ezért kérdezném! Mitől függ hogy mikor lesz arany??
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Soulfly842
addikt
válasz >Deego.. #55606 üzenetére
Üdv!
1, Bármikor kifizetheted - ez többlet költséggel nem jár. Ez csak úgy mond egy többfelé bontott szla, ez nem hitel
2, "Egy előfizető csak egyszer vehet igénybe részletfizetői kérelmet?
Illetve párhuzamosan 2 részletfizetési igénybevétel futhat egymás mellett?"Ez így elég tág.Tv készüléket szeretnél másikat? Azt lehet, ha kifizetted a készüléket, de egyidejűleg csak egy tv készülék futhat rajta telepítési címenként-tv szolgáltatásonként.
Lehet egyidejűleg egy Tv szolgálatatásra vállalt hűséggel, ill. internetre vállalt hűséggel is kamatmentes részletfizetésed, de az otthoni vezetékes internetre vállalt hűségidővel viszont csak két évente lehet kedvezményesen új eszközt vállalni (szemben a tv készülékkel)
-
BB9360
aktív tag
Üdvözlet!
Ma leadtam egy Blackberry készüléket recsegő hangszóróval és vmi csíkkal (belül) a kijelzőn. Elvileg 2 héten belül lesz vmi válasz.
Viszont érdekes dolgot mondtak, nem tudom, hogy elhiggyem-e... Ha javítható a készülék (ami egy másik T-s szervizes szerint nem...), akkor örüljek, mert visszakapom javítva. Viszont ha nem javítható, akkor - mivel már nem árul a T BB-t - kapok egy "utalványt", amiért vehetek készüléket a kínálatból.
Ez vajon így van, nem tudjátok?
Köszönöm! -
veterán
-
Teko001
őstag
válasz szabogabor10 #55618 üzenetére
Pontosan melyik díjcsomaggal szeretnél külföldön 4G-n roamingolni?
-
-
veterán
válasz Teko001 #55619 üzenetére
Elvileg decembertől nincs többé EU roaming.
A másik az, hogy az LTE-t a teló is jobban szereti, lassabban merül. Meghát mostmár elég sok szolgáltató lehetővé tette (a Deutsche Telekom is).
Pl. a Swisscomnak szép kis listája van.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
HofiZoli
senior tag
Facebook:
Kedves Telekomos mail (T-Online) Felhasználók!
Mint ahogyan azt tapasztaljátok, a postafiókok sajnos minden erőfeszítésünk ellenére még most sem érhetőek el. Tudjuk, hogy a szombati sajtóban megjelent közleményben azt jeleztük, hogy a hibát estig, legkésőbb éjszakáig igyekszünk elhárítani, higgyétek el, amikor ezt mondtuk, akkor mi is kollégáinkkal ebben bíztunk, illetve reálisnak tűnt. Nem sikerült, pedig sok szakember töltötte a teljes napját és tölti most is az éjszakát azzal, hogy mindenkinek visszaálljon a megszokott szolgáltatási színvonal. Értjük, hogy Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatójától azt várjátok, hogy ha hiba is csúszik a gépezetbe, akkor azonnal el is hárítsa. Általában ez sikerül is, most viszont az eddigi türelmeteket köszönjük és még nagyobb erőfeszítéssel dolgozunk azon, hogy a nektek okozott kellemetlenséget elhárítsuk. Kollégáink a legaktívabb fiókokat, ahol a legnagyobb forgalom látszik, átmeneti megoldással már működőképessé tették. Nem újabb időponttal nyugtatunk titeket, hogy mikor áll helyre a levelezés, azt úgyis tapasztalni fogjátok, hanem azzal, hogy mindent, de mindent megteszünk, hogy helyreálljon a régi rend.
Köszönet a türelmetekért és elnézést az okozott kellemetlenségekért! Természetesen a fejleményekről tájékoztatunk titeket.A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
veterán
Ezt most találtam: [link]
Akkor tehát el is felejthetjük belátható időn belül a roaming díjak / korlátozások teljes eltörlését.
-
Teko001
őstag
válasz szabogabor10 #55623 üzenetére
Azért a cikk nem fest ennyire fekete képet. De jó ideje lehet tudni, hogy valószínűleg nem az a paradicsom lesz, amit sokan, köztük itt a fórumon is felfestettek. Egyébként január van Egyelőre nem igazán lenne haszna. Egy VoLTE-nak itthon több értelme lenne, ha ennyire aggódsz az aksid miatt (bár a 4G roaming továbbra is csak külföldön segítene az aksidon) . Egyébként szerintem felesleges más országokkal hasonlítgatni, mivel más a piac. Ha USA-ban veszel egy feltöltős T-Mobile SIM kártyát, kb. 50 dollár körül sok országba (köztük magyarországi mobilt is) ingyen hívhatsz (és még más is jár a csomaghoz). Ha kimész a magyar T-Mobile sim kártyáddal, és roamingolsz a T-Mobile hálózatán, 702ft/percért telefonálhatsz. Valahol egy cég, de még sem, valamint más a piac. Vannak olyan szolgáltatók is, akik olyan csomagokat is kínálnak, amikkel partner hálózatokon külföldön olyan, mintha otthon lennél. De a Swisscom-os lista is csak a fél EU-t fedi le, és ott is bizonyos partner hálózatokat csak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Teko001 #55624 üzenetére
"Swisscom-os lista is csak a fél EU-t fedi le, és ott is bizonyos partner hálózatokat csak."
Igen, de azért jóval több a semminél, és a jelentősebb országok le vannak fedve.
Egyébként ha már EU-ban vagyunk, legalább a telekommunikaciós szabályozások / árak lehetnének egységesek. Ez is a végső cél. Akkor már tényleg nem lenne szükség roaming-ra, csak sajnos ezt rettentő nehéz lesz elérni az országok közti óriási különbségek miatt.
A VoLTE-vel annyi a baj, hogy elég kevés készülék támogatja, és Európában még konkrétan sehol sem vezették be. Egyébként ideje lenne mostmár elkezdeni.
"Vannak olyan szolgáltatók is, akik olyan csomagokat is kínálnak, amikkel partner hálózatokon külföldön olyan, mintha otthon lennél."
Igen, a Three erre ékes példa. És nyugodtan megcsinálhatná ezt a DT is.
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz szabogabor10 #55625 üzenetére
Jóval több, de ha 10MB/1000ft vagy mennyi csomagban, nem sokra mész vele. Márpedig, és itt jön be ugye az, hogy más piac, és a Three is: Megcsinálhatná azt is amit az USA-ban, sőt, lényegében akármit megtehetne, mert ez nem igazán technológiai akadály, de nem igazán van rá motiváció, mivel a piac itthon nem ezt diktálja, valamint túlságosan nagy kereslet sincs rá szerintem. Persze, annak a rétegnek aki szokott külföldön utazni jó lenne, de amennyivel több költségbe kerülne (mert nyilván nem adnák ingyen a partnerek a 4G-t), nem hozná be. Nem véletlenül a Telenor is csak a saját hálózatán, és ott is csak az anyaországban tette ezt elérhetővé. Persze kint is kérdés, hogy a Swisscom és társai milyen adatroaming csomagokat nyújtanak.
Szerk: Még a Three-hez egy gondolat: Ugye nekik nincs 2G hálózatuk, valamint a többi hálózatuk is területenként eltérő, 4G is csak nagyobb városokban van. Valószínűleg ezzel akarnak ellensúlyozni.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
lepapírozzák, alapesetben az elég.
szabogabor10; sokan várták/írták itt a kánaánt ennek kapcsán, meg jövendölték a hazai szolgáltatók hátrányba kerülését emiatt, de nem véletlenül voltam szkeptikus és írtam, hogy érdemes fenntartásokkal kezelni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
válasz Teko001 #55626 üzenetére
A mi piacunk valóban nem mérvadó, de ha maga a DT vezetné be minden országban, ahol van leánya, akkor azért a sok ország sokmillió ügyfele közül jónéhány tuti kihasználná.
Kali: én se voltam teljesen biztos a dologban. De egyébként meg lehetne valósítani, csak egységesíteni kell a piaci szabályozásokat, és ez még sok-sok év.
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz szabogabor10 #55628 üzenetére
Nyilván globális szinten nagyobb tömegeknek érné meg, de attól még a gazdasági szempontból nem sok változna, hisz mindegyik egy saját kis önálló egység. De előbb utóbb elér ide is valamiféle reform
-
>Deego..
senior tag
válasz Soulfly842 #55616 üzenetére
Rendben.
Köszönöm szépen.
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
-
válasz Vangelis #55635 üzenetére
Reggel már jó volt nekem (és azóta folyamatosan jelez a telefon még 1-2 befutó levelet... (amit tegnap kaptam még...)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
BB9360
aktív tag
válasz szabogabor10 #55618 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Azonban eddig az volt a duma, hogy nem a T szervizeli, hanem a BB. Namost jópár ismerőssel az történt, hogy a BB cserélte olyan készülékre, amit egyébként már régóta nem forgalmaznak (talán sehol sem...). Az azért még mindig jobb megoldás.
A jogszabályi keretekkel tisztában vagyok, de esetemben az eddigi gyakorlat sokkal kedvezőbb... -
válasz lugosi #55638 üzenetére
Amit tudtam így hirtelen (regisztrációk) már át is raktam gmail-es címre... /azt a T bekaph*tj*.../
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Gabor113
tag
sziasztok
Gondolkodtam egy Nokia lumia 830 vásárlásán. De hogy van ez a -30%-os akció a T-nél? Forintra pont ugyanannyiba kerül a készülék minden konstrukcióban mint a 30%-os akció előtt. Itt valami nem passzol.
Esetleg valaki utána tudna nézni? Én egyszerű userként nehezen tudom ezt bizonyítani.
köszi
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7 - Blackberry 9300 - Blackberry Q10
-
legenda
válasz Vangelis #55635 üzenetére
nem feltétlenül rossz ötlet részükről a szelektálás, mert ha valakinek van ugyan t-email címe, de egyáltalán nem használja azt, és ezt látja a szolgáltató, akkor azzal minek sietni?
nálunk is ez például a helyzet, több előfizetésemen is adott t-email fiók, de a párom például egyáltalán nem használja, én viszont igen, így nyilván csak a használatban lévő, nagyobb forgalommal bíró fiókot volt sürgős helyreállítani, amin egyáltalán nem történik levelezés, azt nem.közben megoldották a problémát, szerencsére működik már, és kíváncsiságból ránéztem néha az ő fiókjára is, valóban később lett kicsivel elérhető, mint az enyém.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Valaki használ Music csomagot? Én most váltottam XS-re, a netes felületen elvileg összekapcsolom a már meglévő Spotify felhasználómmal, majd belépek a weboldalukon és kiírja, hogy sikeres. De ezek után ha belépek a programba akkor továbbra is az alap free verzió érhető el. Valamit még kellene csinálnom, vagy várni kell a szolgáltatással?
-
Beca1990
senior tag
Valaki nem tudja hogy a Huawei G526 a T-Mobile-nál függetlenül kerül eladásra?
Sajnos saját topicja nem él...GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
313313
addikt
válasz Gabor113 #55641 üzenetére
Hol írják a 30%-os kedvezményt? Honnan vetted, esetleg link?
Szerk.: Megvan, csak meghatározott díjcsomagokban él a 30%-os kedvezmény. "Az akár 30%-os kedvezmény új vagy meglévő havidíjas csomagban érvényes, kivéve a Music XS, a Next S Aranytárskártya és a Next L díjcsomagokat." De lehet, hogy a honlap olyan állapotban van, hogy nem tudsz ilyen feltételek mellett rendelni
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Elképzelhető az, hogy T stick-kel a laptopon nem megy a viber? Konkrétan küldeni nem lehet, fogadni tud az asztali verzió.Tudom, hogy elméletben a szolgáltatók tiltják a voipot, de lehet, hogy ennyire komolyan veszik a dolgot?
Köszi! -
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple Airpods 2
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen