Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- MIUI / HyperOS topik
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- DIGI Mobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii.
aktív tag
válasz szabogabor10 #55500 üzenetére
-
veterán
-
#TOTTI
őstag
válasz szabogabor10 #55502 üzenetére
Pár napja nem működik csak ez a része, hívd fel őket és megkapod online áron! Nem kell azért eret vágni!
-
MasterMark
titán
Üdv újra
Garanciában volt a telefonom, és a javításnál főpanelt cseréltek. Így az IMEI szám megváltozott. Erről kell értesítenem a Telekom-ot?
Switch Tax
-
tomiii.
aktív tag
válasz #TOTTI #55506 üzenetére
A központi ügyfélszolgálatról küldtek el, hogy intézzem a legközelebbi bolttal telefonon, ahonnan elküldtek az ügyfélszolgálatra, mert ők nincsenek képben.
Látható, hogy pár hete? itt szenvedek, mivel csak annyit akartam, mint legutóbb, belépni online, megrendelni a telefont és átvenni 2 nap múlva. Na ez nem megy nekik, pedig minden körülmény azonos.Máig próbálkoztam. Mivel nem létszükséglet az új teló, megrendeltem az iphone-hoz az új akksit és burkolatot. Nem adok több pénzt ezeknek, csak amennyit muszáj a számlám miatt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez érdekes, másnál sincs LTE debrecenben? Nálam semmi[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Mi a helyzet a használt cuccokkal?
Eltűntek a honlapról....Egyáltalán valakinek sikerült már ilyet vennie?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
Én még régebben nézegettem a használt készülékeket (Karácsonynál jóval korábban).
Most csak úgy eszembe jutott. Gondoltam hátha volt valami év végi készletkisöprés.
Ezek szerint úgy kisöpörték, hogy használt sem maradt◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Teko001
őstag
Kértem egy számhoz egy új My T-Mobilos jelszót, és kiküldték az aktiváló kódot postán, viszont mire ideért a kód, már nem korlátozott az a belépés (bár így visszagondolva, mintha alapból se lett volna az, miután beléptem vele). Valakinek van ötlete, hogy mi történhetett?
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Segítség kellene.
Van egy Like300 nem tudom mi az új neve előfizetésem, 1 hónap híján egy éves. Amikor kötöttem csak számot hordoztam de nem vettem készüléket mert nem kellett. A kérdésem megtehetem ezt most, hogy kedvezménnyel kihozok telefont? Ha igen akkor hogy alakul a hűségem ilyenkor? Kezdődik a 2 év elölről? Illetve ilyenkor azok az árak vonatkoznak rám amit új like előfizetőknek is adnak?köszi.
-
Soulfly842
addikt
válasz szabonagyur #55518 üzenetére
Nagyságrendileg azonos/hasonló árak lesznek. Ha nem kellett fizetned a számhordozáskor, akkor van rajta egy belépési kedvezmény kötbér a szerződésesen (5000Ft) - ha ezt kifizeted személyesen, akkor vehetsz készüléket.
-
lugosi
MODERÁTOR
Én a következőképp számoltam, hátha segítség.
6500 ugye elektronikus számlával készülék nélkül, ugyanígy a next m 10k. Tehát a különbség 3500. A kérdés nálam az volt, hogy ebbe mennyi hálózaton kívüli hívás, illetve hálón kívüli sms fér bele. Úgy számolok, hogy éves, vagy kétéves szinten. Éves szinten ez legyen 42 ezer Ft. Szerintem ebbe simán belefér a többlet, ha esetleg túlszaladnék rajta, azaz éves szinten amit ráfizetek a havi 6500-ra, az tuti nem lesz 42 ezer Ft. Így a next m nekem nem érte meg, de az s igen. Különben, az ország fele telekomos.
-
madle
őstag
válasz lugosi #55522 üzenetére
A nagyobb csomagra én sem váltanék semmiképp, holnap szépen előkeresem a Telenoros számlarészletezőimet és megnézem mennyit telefonáltam átlagban havonta. Elvileg bele kell férjek abba a 160 Telekomon kívüli percbe, mert a legtöbb ismerősöm nekem is Telekomos. Sms-t úgy sem küldök, arra ott a Viber és társai. A hanghívás végett gondoltam ezt a csomagot, nagyon fontos a Telekomon belüli korlátlanság.
-
szabonagyur
félisten
válasz Soulfly842 #55521 üzenetére
Nem fizettem tudtommal semmit, és akkro gondolom újra indul a 2 év mostantól?
-
veterán
Webshop karbantartás...mi lesz még itt...
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
anadroid
senior tag
válasz stefi68 #55513 üzenetére
A megoldás jóval egyszerűbb, a szokásos. Az új webshop elindításakor elszúrták. A levegőbe mutattak a kereső által kidobott linkek. A T-típusú megoldás: ami zavart okoz, kiiktatjuk. Mint pl. a t-home ügyfelek kezelőfelületét, szintén az átalakításkor. Ott is létezett egy ideig hátsó ajtó, de megszüntették.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
Hosszú karácsony: már 2013. nyara-ősze óta volt.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
legenda
megint nem működik a t-email, illetve a nem mobilos t-s témát olvasva, nem a csak a mobilos e-mail halt be, hanem a vezetékes nethez adott is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Ez a weboldal mizéria komolyan megérne már egy fogyasztóvédelmi vizsgálatot...
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
addikt
válasz szabogabor10 #55529 üzenetére
Miért?
Kinek az érdeke, hogy használható oldala legyen? Biztosan nem a fogyasztóé.
Ha meg a Telekomnak ez nem számít, akkor sz@rjanak sünt...
...igazán kár, hogy a vezérigazgató úr és a tisztelt igazgatóság nem tud magyarul (aki meg tud, az örül, hogy addig sem az ő cégüket szidják), s így azt sem látják mekkora halmot hordanak össze az embereik weboldal címen...
Jó szerencsét!
-
veterán
-
Gedeon31
addikt
Újra rendben van az online felület belépéskor ,de vajon meddig lesz így
-
veterán
-
vwpolopg
őstag
A telekom alkalmazás miért írta a 16.-áig befizethető számlámra, hogy lejárt tartozás? Azért mert hülye, vagy azért mert a 16.-i határidő nem éjfélt jelent? Illetve akkor a kövi számlámon várható a büntetés késedelem miatt?
-
legenda
nekem (is) a telefon jelzi azonnal, hogy nem sikerült kapcsolódni, ránéztem notin is; 502 Bad Gateway
nem jó még most sem, pedig várok néhány fontos levelet, eddig viszonylag keveset problémáztam a rövid leállások miatt, de ha így megy, akkor muszáj lesz másik e-mail címre költöztetni a fontosabb levelezéseket, csak ugye hosszú évek óta ezt ismeri és használja minden érintett, fejből mondják, ha például ajánlanak valakinek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tomy86
addikt
válasz Gedeon31 #55538 üzenetére
Sokszor nyilatkozik magyarul. Elég jól megy neki.
-
lugosi
MODERÁTOR
Az a poén, hogy különböző informatikai szolgáltatásokat is árulnak vállalkozásoknak. Majdnem előfizettem egyre, csak miután hetek alatt se sikerült beállítani, így végül mégsem.
Most belegondolok, ha informatikában az ő ügyfelük lennék, akkor mára már a./ kitéptem volna a hajam, b./ magától hullott volna ki? -
veterán
válasz Vangelis #55547 üzenetére
Az a szégyen, hogy mindezt a pusztítást az ország legnagyobb szolgáltatója követi el...
Nem tűnik fel nekik, hogy még a netes rendelés se működik? Vagy csak szarnak rá? Valami elképesztő.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
legenda
válasz lugosi #55546 üzenetére
üzleti kategóriában másak azért a feltételek, ott keményen ráfaraghat (anyagilag is) a szolgáltató, ha komoly kiesések vannak.
azóta sem működik a levelező, kezd nagyon bosszantó lenni, mert már nem csak 1 - 2 órás a kiesés, hanem már fél napra tehető és még nincs vége...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen